Meni je Dina stigla na kućnu adresu.Koja je razlika izmedju Progresiv i Progresiv+ paketa? I da li Dina i Mastercard kartice stižu na kućnu adresu ili u Telenor poslovnici? I da li se mora biti Telenor postpejd korisnik za otvaranje računa u Mobi banci?
Sa Progresiv na Progresiv+ se automatski prebacuje kad se prebaci plata u banku i primi prva uplata veća od 20k. Razlika je što može neograničeni broj puta da se podiže na bankomatima drugih banaka i mislim da je bolji kurs. Ima i neko putno osiguranje, ali nisam siguran koji su uslovi. Kartice se dobijaju na kućnu adresu.Koja je razlika izmedju Progresiv i Progresiv+ paketa? I da li Dina i Mastercard kartice stižu na kućnu adresu ili u Telenor poslovnici? I da li se mora biti Telenor postpejd korisnik za otvaranje računa u Mobi banci?
Ja nisam ništa dostavljao da bih imao paket progresiv plus, samo je bitno bilo da mi leže plata na račun,. A progresiv plus gubim ako dva meseca uzastopce ne legne plata od minimum 20000@Sunshine4747 u Mobi može i samo da legne plata, međutim, da bi Progresiv postao Progresiv+, mora da se dostavi ovlašćenje za prenos zarade. No i sa te strane su to dobro rešili, gde je predviđen samo potpis vlasnika računa, ne i poslodavca.
Ja sam knjigovođi dao broj tekućeg računa, kada mi je legla plata, od prvog u mesecu paket je prešao na progresiv plusJasno, nego smiljo reče da to važi kad se prebaci plata, a i kod njih stoji da ide uz prenos zarade pa sam se vodio logikom da je ipak obavezno. Ja sam osnovni otvorio baš iz tog razloga što nisam morao da se obavezujem prenosom, već samo da prosledim broj računa.
ok, onda cu da uplatim evre, jos samo ne kapiram kakve veze ima mcash ako bankomat odbija opciju uplate evra, ali valjda su do sad srediliUvek je bolje imati evre za placanje u inostranstvu. Forinte ili bilo koju drugu valutu ce po MC kursu pretvoriti u evre i ukoliko imas evre skinuce u cent. U suprotnom, dinare ce pretvoriti u evre po onom nepovoljnom kursu od preko 120. Znaci mozes ti da kupis evre po povoljnijem kursu tipa 118.5 ili da pustis njih da ti automatski zamene po onom nepovoljnom koji je preko 120. Mislim da su tebi to trenutno obracunali po srednjem ali kad proknjize racunace ovaj drugi.
Još jednom, dosta neozbiljno.Razumem u potpunosti, postoje određene tehničke poteškoće i to je prijavljeno nadležnoj službi, koja radi na rešavanju. Verujem da je prolongirano usled praznika, pa bih svakako zamolila za dodatno strpljenje i izvinjavam se usled neprijatnosti.
E zamisli mene koji pokusavam da uplatim pare pred put u Madjarsku i zivim na Banovom Brdu i nakon toga ja se odvezem pravo na Bezanijsku kosu, i tamo ne radi uopste bankomat. I sad evo imam sa sobom 70500 madjarskih forinti jer sam pare zamenio a nisam potrosioBankomat u Idea Centru, Partizanske avijacije bb, Bežanijska kosa, Beograd beskoristan vec evo nekih nedelju dana, a mozda i duze - prosle nedelje nije davao isplatu, a jutros svratio da bih video da je potpuno ugasen.
Pitao operatera na sajtu, odgovor je:
Još jednom, dosta neozbiljno.
Mislim da je i bankomat kod City Hall, Požeška, Banovo Brdo bio nedostupan (tj. nisam mogao podići keš) poslednji put kada sam pokušao. Ovo su ujedno dva bankomata koja najčešće koristim.
To je zapravo na ličnom nivou 1 od 4 dostupnost bankomatima u poslednjih otp mesec dana, što je nedopustivo i krajnje poražavajuće.
Mogu tek da zamislim kako je ljudima koji su više navikli na keš, ili imaju češće potrebe da svraćaju do bankomata iz bilo kog razloga..
U Rajfajzenu su bankomati za uplatu živi i zdravi već duže vreme, ima ih na pristojnom broju lokacija u Beogradu, pogotovo tamo de se ja krećem (Novi Beograd i Centar uglavnom). Mastercard ne verujem da će ikad biti debitna u Rajfajzenu, sem ako imas manje od 27 god za njih postoji mastercard.Cekam da zazive bankomati za uplate u Rajfajzenu i da daju mastercard uz ove racune i promenicu banku
Može pojašnjenje, zašto ti je MC bolja od Vise?da daju mastercard uz ove racune i promenicu banku
Licna preferencija. Mozda i promenim misljenje.Može pojašnjenje, zašto ti je MC bolja od Vise?
Po mom iskustvu, ti bankomati po tržnim centrima su i najbolje održavani - predp između ostalog i zato što je više različitih bankomata na jednom mestu, redovno se kontrolišu i sl.Ja koristim u 99% slučajeva bankomat u Delta City-u, desilo se par puta u proteklih par godina da nešto nije radilo, ali to stvarno nije ništa strašno bilo. U blizini je i Airport City, pa proletim tamo i završim šta mi treba. U više slučajeva sam i podizao i uplaćivao veće količine evra, odlično je sve funkcionisalo.
Za kurs sam primetio da je sada dosta lošiji nego do pre par meseci (letos), pa sam počeo da, ako imam veću količinu eur za razmenu, to uradim u menjačnici sa upitom prethodnim da dobijem najbolji kurs, a onda dinare uplatim na bankomatu Mobi banke.
Sve u svemu, posle više od decenije maltretiranja u Intesi, meseci čekanja u redovima kada se sve sabere, za mene je osveženje Mobi banka i mogućnost da sve šta mi treba završim na bankomatu brzo i efikasno.
Još i taj Apple pay da uvedu i biće 5+ po meni.
Jasno sve.E zamisli mene koji pokusavam da uplatim pare pred put u Madjarsku i zivim na Banovom Brdu i nakon toga ja se odvezem pravo na Bezanijsku kosu, i tamo ne radi uopste bankomat. I sad evo imam sa sobom 70500 madjarskih forinti jer sam pare zamenio a nisam potrosio
Cekam da zazive bankomati za uplate u Rajfajzenu i da daju mastercard uz ove racune i promenicu banku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari