To ima svako, spada u specijalne dozvole ...
To ima svako, spada u specijalne dozvole ...
Problem je sto kada nam je aplikacija instalirana istu dozvolu su automatski omogućili a primena još uvek ne postoji.
Ne znam koliko je to bezbedno...mada bi pre plaćanja trebao da traži pin da aktivira aplikaciju.
![]()
Svaki mesec.Da li se odrzavanje kartice od 150/300 dinara obracunava svaki mesec ili samo onaj mesec kad imate transakcije ?
Jesu li ga sklonili fizički?Ukinut bankomat u Kikindi, doduse to je vest od pre 10ak dana.
Da. Definitvno je ukinut, pitao sam ih.Jesu li ga sklonili fizički?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Pretpostavljam da zaduzuju svakako. Posalju ovakav mail:
Vaš tekući račun je zadužen za naknadu za mesečno održavanje računa u iznosu od 300.00 RSD. Molimo vas da, ukoliko već niste, obezbedite sredstva na svom tekućem računu. Podsećamo vas da Banka na nedozvoljeno prekoračenje računa naplaćuje kamatu u visini od NKS=3,00% mesečno (41,63% godišnje). Sve informacije o stanju na vašem tekućem računu dostupne su vam preko internet i mobilne aplikacije, na putanji Moji računi, Detalji računa, Lista izvoda. Za više informacija, možete nam pisati na imejl adresu [email protected]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari