Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja moju arcim zadnjih dana bar 5-6 puta dnevno i to bezkontaktno i bez problema radi svuda. na bakomate nisam išao

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Danas je bilo problema sa radom mobilnih operatera (opterecenje mreze). Pos terminali pretezno koriste 4G za komunikaciju sa bankom, pa verovatno zbog toga nisu prolazila pojedina placanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

^ zvuči sasvim logično. Meni su Telenor banci rekli da je kod njih sve u redu i da nema nikakvih problema.

I da će bag kada se koristi M-keš biti sutra ispravljen (nema isplate).

To je e-banking ili m-banking plaćanje (nije kartično plaćanje).

Šifra:289
Model: 97
Poziv na broj: Prepisati sa EDB naloga za uplatu (mesečnog računa)
Svrha: Račun za usluge

Može se za naredna plaćanja napraviti i trajni nalog - Račun na KLIK (od sledećeg meseca nakon prijave).
Hvala puno.
Samo mi reci ovo "instant plaćanje" ostaje ne ili da.
Mislim da sam dobro uradio
53a875f2a1b7c6d68c888e91c8c5b2a0.jpg

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ako hoćeš da bude plaćeno sa današnjim datumom onda da, a ako hoćeš sa sutrašnjim onda ostavi kako jeste [emoji16]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Primetio sam da su znatno bolje utegli aplikaciju u odnosu na vreme oko primopredaje banke, ne izlaze mi vise gotovo uopste one silne nasumicne greske

"Što se tiče problema koji su se javljali ukoliko je neko hteo da plaća kreditnim karticama, otklonjeni su. Ne zna se u čemu je bio problem, ali se brzo oporavilo pa i juče i danas se radi bez problema" , kaže Vladimir Lućić, koordinator za internet i multimediju Telekoma.

===
Ne zna se u čemu je bio problem? [emoji849]

Čudi me da je rekao problem, a ne izazov u radu.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• Like
Ako neko koristi Starter paket jel moze da pogleda moj screen godisnjeg izvestaja koji mi je banka dostavila 4.februara? Moram da naglasim da racun ne koristim to mi je rezervna opcija, ali da imam sredstva na dinarskoj i eur particiji, a problem je sto meni ne naplacuju mesecnu naknadu od 150 din., ne znam zasto da li je bug neki ili sta vec?
U izvestaju koji su ONI poslali meni lepo pise da su od 1.oktobra - 31.decembra naplatili samo jednom odrzavanje od 150 din, i to je bilo za oktobar, od novembra nista. Sta vama koji imate Starter stoji pod delom Usluge - 1.1 stavka, koji je broj naplacenih meseci? Hvala

MobiBank.jpg

Da li si racun otvorio zbog kupovine uredjaja na rate? Pogledaj mail, skoro su nesto stornirali za ljude koji su po tom osnovu dobili starter paket

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Ne, otvorila sam normalno racun u decembru 2019 u poslovnici, trebao mi je tada visevalutni racun kod nas.

Ne pise da ti je naknada naplacena za oktobar nego izmedju oktobra i decembra jednom, dakle za taj mesec decembar.

150 dinara je odrzavanje za starter paket, cudi me da ti to promakne.

Samo da se ispravim, otvorila sam u decembru 2018. racun tada u Telenor banci, a u novembru 2019. su mi poslali ovo "Dragi korisniče,

Vaš tekući račun je zadužen za naknadu za mesečno održavanje računa u iznosu od 150.00 RSD. "

Jos sam pre prodaje banke obezbedila sredstva na dinarskom racunu, a imam i na eur particji odredjenu sumu. U transakcijama mi stoji samo naplata od 150 din za oktobar, a dobila sam u julu obavestenje da se 1.10. zapocinje sa mesecnom naknadom odrzavanja od 150 din. za starter i da nije vise besplatno. Ne znam o cemu se radi, od oktobra do danasnjeg dana, nisam dobila ni na mail ni u web ni mob app obavestenje u transakcijama naplate po mesecima za odrzavanje. Ne kapiram :D

Mobi-Bank-Oktobar2019.jpg

• Like
Primetio sam da su znatno bolje utegli aplikaciju u odnosu na vreme oko primopredaje banke, ne izlaze mi vise gotovo uopste one silne nasumicne greske

Izbacili su opcije, među kojima je i provera stanja u gornjem desnom uglu bez logovnja u app. App sprijije radi, učitavanja transakija traje i traje. Ništa nisu sredili, po meni unazadili. Dok je bioTelenor bila je bolja usluga, ovo je gotovoa priča.

Sporija - i meni se čini
Provera stanja bez logovanja radi, proveri podešavanja.

• Like
Jel moze preko onog mcash da se uplati novac? znam da moze podizanje...

Top, hvala puno, treba mi za baku da joj uplatim, nece da cuje da joj prebacim preko racuna, kaze da vidim ja papir :d

Izbacili su opcije, među kojima je i provera stanja u gornjem desnom uglu bez logovnja u app. App sprijije radi, učitavanja transakija traje i traje. Ništa nisu sredili, po meni unazadili. Dok je bioTelenor bila je bolja usluga, ovo je gotovoa priča.
Radi provera, možda ti je isključeno u podešavanjima. I kod mene je bila spora aplikacija neposredno posle ažuriranja. Obrisao sa cash memoriju i posle nekog vremena se vratila u normalu.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Prebacila sam USD na mastercard, i MobiBank mi je konvertovala novac u EUR valutu, zanima me da li mogu normalno sada da kupujem na Pos terminalima sa ovim evrima ili moram da odradim prebacivanje preko njihove menjacnice sa EUR u RSD? Sa drugom EUR i USD MC karticom placala sam najnormalnije samo mi je svaki put na Pos terminalu kod nas bila obracunata konverzija. Ovo me najvise zanima.

Možeš normalno da kupuješ, radi se konverzija u lokalnu valutu u letu.

OK, hvala :)

Ako imas eur moras kroz menjacjicu da zamenis u RSD za placanje u zemlji zato sto je tako povoljniji kurs.

Za placanje u inostranstvu treba imati EUR na racunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овдје је изгледа битнија практичност и функционалност,а не исплативост.

Ima li računa na klik za struju?
Stigao sbb, stigao infostan, samo ovo zaglavilo

Kod mene zapelo negde, a čekam 3 električna klik računa. Ali bukvalno nijedan se nije pojavio.

Stara je ima 94 godine, voli da ima papir neki, priznanicu... a ne znam joj pin, zaboravila je, sto je najgore mislim da sam ja i pravio i menjao ali nisam siguran pa da imam opciju... prebacim ja njoj pare i uvek ima, ali sad je dobila kes pa hoce da stavi na racun...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno