Hvala puno.To je e-banking ili m-banking plaćanje (nije kartično plaćanje).
Šifra:289
Model: 97
Poziv na broj: Prepisati sa EDB naloga za uplatu (mesečnog računa)
Svrha: Račun za usluge
Može se za naredna plaćanja napraviti i trajni nalog - Račun na KLIK (od sledećeg meseca nakon prijave).
Danas mi na više mesta nije prošla kartica ("odbijeno"), a na drugim prolazila. To se nikada nije desilo.
Primetio sam da su znatno bolje utegli aplikaciju u odnosu na vreme oko primopredaje banke, ne izlaze mi vise gotovo uopste one silne nasumicne greske
Radi provera, možda ti je isključeno u podešavanjima. I kod mene je bila spora aplikacija neposredno posle ažuriranja. Obrisao sa cash memoriju i posle nekog vremena se vratila u normalu.Izbacili su opcije, među kojima je i provera stanja u gornjem desnom uglu bez logovnja u app. App sprijije radi, učitavanja transakija traje i traje. Ništa nisu sredili, po meni unazadili. Dok je bioTelenor bila je bolja usluga, ovo je gotovoa priča.
Stigao danas.Ima li računa na klik za struju?
Stigao sbb, stigao infostan, samo ovo zaglavilo
Kakav papir uz mCash? Zašto ne preko računa?Top, hvala puno, treba mi za baku da joj uplatim, nece da cuje da joj prebacim preko racuna, kaze da vidim ja papir :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari