Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Kada uplatiš novac preko mCash ne dobijaš izveštaj (slip).

Onda mi ne ostaje nista drugo nego da se nadam da je pin koji mislim tacan :d glupo su to bas napravili... hvala na info... :)

^ Izvini, moja greška - dobijaš papirni izveštaj ako želiš i kod mCash uplate.

Nisam nikada menjao PIN preko app, sad sam ušao da vidim, ne traži da se unese stari PIN da bi se izabrao novi.
Ne znam da li pamti stari PIN, pa da ne dozvoljava da uneseš stari. Probao bih iz app da ga promenim (PIN za karticu).

Top, hvala ti, promenio sam preko app, stavio sam onaj koji sam i mislio nije prijavio gresku, probacu sutra... :)

Ako platim elektronski račun za fiksni kod Telekoma dal' prolazi, jel probao neko?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Prolazi...

Podrzava li Mobi banka NFC tehnologiju?

Master karticu prislonis i platiš na pos terminalu.
Sama Mobi aplikacija ima dozvolu za NFC ali nema praktičnu primenu kao Intesa Wave2Pay npr.

Dobih od njih da ne podrzavaju,ali u telefonu imam ponudjeno da je kao dodam.Samo ne znam da li je to to.
Ne koristim njihovu Mastercard karticu

Da li mogu da platim "box" racun za telekom

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

^
Možeš. Evo poslaću ti poziv na broj u ispravnom formatu na PM.

Naravno da sam se šalio. Samo prepiši poziv na broj i broj računa sa fizičkog računa i sve će biti u redu.

Ima u sms ili pozovi 0800100100 da ti automat posalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikakav program vec posto imam instaliranu Mobi aplikaciju odna nesto vezano za nju.

To ima svako, spada u specijalne dozvole ...
Problem je sto kada nam je aplikacija instalirana istu dozvolu su automatski omogućili a primena još uvek ne postoji.
Ne znam koliko je to bezbedno...mada bi pre plaćanja trebao da traži pin da aktivira aplikaciju.

a3d083e9492db81b44cd406d1652e72c.jpg

To ima svako, spada u specijalne dozvole ...
Problem je sto kada nam je aplikacija instalirana istu dozvolu su automatski omogućili a primena još uvek ne postoji.
Ne znam koliko je to bezbedno...mada bi pre plaćanja trebao da traži pin da aktivira aplikaciju.

a3d083e9492db81b44cd406d1652e72c.jpg

Necu onda nista da diram,ali sam se ponadao da radi,ali kao i sve kod nas ovo je sve traljavo i veoma sporo implementiranje.

Konacno prilikom placanja karticom stize SMS sa pojedinacnim stanjem po svim valutama na tekucem racunu, a ne sumarno u RSD kako je bilo do sad. HVALA !

Stize to vec neko vreme, ima bar 2 nedelje. I mene je to jako iritiralo.

• Like
Reagovanja: M J
Da li se odrzavanje kartice od 150/300 dinara obracunava svaki mesec ili samo onaj mesec kad imate transakcije ?

Pretpostavljam da zaduzuju svakako. Posalju ovakav mail:

Vaš tekući račun je zadužen za naknadu za mesečno održavanje računa u iznosu od 300.00 RSD. Molimo vas da, ukoliko već niste, obezbedite sredstva na svom tekućem računu. Podsećamo vas da Banka na nedozvoljeno prekoračenje računa naplaćuje kamatu u visini od NKS=3,00% mesečno (41,63% godišnje). Sve informacije o stanju na vašem tekućem računu dostupne su vam preko internet i mobilne aplikacije, na putanji Moji računi, Detalji računa, Lista izvoda. Za više informacija, možete nam pisati na imejl adresu [email protected]

Bankomat u Uzicu izbacuje poruku "Trenutno nije moguce isplacivati novac"...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kad ce da proradi mcash isplata?

Pretpostavljam da zaduzuju svakako. Posalju ovakav mail:

Vaš tekući račun je zadužen za naknadu za mesečno održavanje računa u iznosu od 300.00 RSD. Molimo vas da, ukoliko već niste, obezbedite sredstva na svom tekućem računu. Podsećamo vas da Banka na nedozvoljeno prekoračenje računa naplaćuje kamatu u visini od NKS=3,00% mesečno (41,63% godišnje). Sve informacije o stanju na vašem tekućem računu dostupne su vam preko internet i mobilne aplikacije, na putanji Moji računi, Detalji računa, Lista izvoda. Za više informacija, možete nam pisati na imejl adresu [email protected]

Nisam dugo koristio karticu , pre neki dan sam instalirao aplikaciju i stajalo mi 20ak dinara na kartici ko zna od kad , sto znaci da mi nisu naplacivali za prethodne mesece odrzavanje kartice ... Vidim da je starter paket.Danas mi je leglo 239 evra sa kriptovaluta i naplatise proviziju 420 dinara , sto je otprilike 1.5% i dinarski racun ode 400 dinara u minus.
Da li znate mogu li se devize sa kartice slati na druge devizne racune preko aplikacije ?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno