Znate koliko ima ljudi koji, kao drug, su otvorili racun ne gledajuci koji, sta potpisuju, i bili na progresivu i nista ne plaćali pa posle pricaju lopovi traze mi pare
Nisu ljudi krivi,ni narod.Uvijek sam na njihovoj strani.Pogledajte samo stambene kredite u svajcarskim francima,obrada kreditnih zahtjeva,osiguranje kod NKOSK,piramidalna stednja itd.Vrhunski i organizovano.Nije tema,al eto,necu dalje ni vise.Mi smo, na našu veliku žalost, narod sa nepostojećom finansijskom pismenošću i naravno, povrh svega, tu je i bankarski sistem koji vas sigurno neće upozoriti da se spremate da uletite u probleme. Kamo sreće da nam je to jedini problem ovde i da je bankarski jedini sistem koji nas pravi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma. Okači recimo prodavnica tehnike reklamu: KREDIT SAMO SA LIČNOM KARTOM. I onda gledam ljude kako ceo dan ulaze i sve onako nonšalantno bacaju ličnu kartu na pult i traže televizor na kredit.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nakon tri godine prvi put sam se susreo sa losim iskustvom vezano za tb. Hteo sam da podignem novac preko Mcasha sa bankomata. Uredno mi je stigla poruka da mi je novac skinut sa racuna ali novca nigde nema. Sacekao sam par trenutaka i nista. U aplikaciji mi stoji da je transakcija izvrsena. Posle razgovora sa operaterom dobio sam uverenje da ce se situacija proveriti. Buni me sto na aplikaciji nemam rezervisana sredstva, znaci sve stoji kao da je transakcija regularno izvrsena. Nema cak ni rezervisanih sredstava. Na koji nacin mogu da dokazem da novac nije izasao sa bankomata i da mi je skinut sa racuna? Da li je neko imao slicnih neprijatnosti?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Evo da odgovorim samom sebi jer sam dosao do novih detalja. Kao sto je ovde vec neko napomenuo. Moracu da sacekam da se bankomat isprazni i tada ce se njima prikazati visak koji pripada meni. Nakon toga trebali bi da mi vrate novac na racun. Period cekanja je od 5 do 7 radnih dana.Nakon tri godine prvi put sam se susreo sa losim iskustvom vezano za tb. Hteo sam da podignem novac preko Mcasha sa bankomata. Uredno mi je stigla poruka da mi je novac skinut sa racuna ali novca nigde nema. Sacekao sam par trenutaka i nista. U aplikaciji mi stoji da je transakcija izvrsena. Posle razgovora sa operaterom dobio sam uverenje da ce se situacija proveriti. Buni me sto na aplikaciji nemam rezervisana sredstva, znaci sve stoji kao da je transakcija regularno izvrsena. Nema cak ni rezervisanih sredstava. Na koji nacin mogu da dokazem da novac nije izasao sa bankomata i da mi je skinut sa racuna? Da li je neko imao slicnih neprijatnosti?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Otvorio sam racun kod MTS banke medjutim firma nema ugovor s njima iako sam kontaktirao i firmu i banku,nisu dosli do dogovora,verovatno zbog provizija.
Uskoro novo ime Telenor banke: MobiBank
registrovani domeni mobibank.rs i mobibanka.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari