Aman, to postoji vec godinama u Sberu i ne secam se u jos kojoj banci
Pitanje je jedino da li ce postati jedinstveno, tj. unificirano preko NBS standarda![]()
Ово баш нисам разумио.Ova opcija medjutim nije povezana sa placanjem racuna preko mobilnog/net bankarstva, nego sa placanjem usluga sa tekuceg racuna u radnjama.
Ово баш нисам разумио.
На каси ће ми скенирати бар-код?Опет треба нека апликација да га генерише,опет најбоље за моб. банкарство?Без повезивања моб. банкарства и такве врсте плаћања не видим сврху.Опет ако сам добро схватио.Znaci da se ova novina nece odnositi na lakse placanje racuna skeniranjem QR koda sa racuna putem aplikacije mobilnog bankarstva, vec za placanje putem QR koda u prodavnicama koje ce imati tu mogucnost
Trenutno kretanje kursa medju akterima na trzistu.@alfaunits
A sta je trzisni kurs ???
Da, tako treba, i tako je OGROMNOJ vecini. Ima nekoliko slucajeva da eto prodju bagovi nekome, pa mogu direktno dolari.Ako na racunu imas $ , odliv ne ide direktno u $ ......
@ salabajzer
Opet me nisi razumeo....
I nisi naveo primer iz TB
Ja pricam za multivalutni racun i Master kartice kod Telenor i MTS banke.
U tvom primeru - koja je to racun , koja kartica i kod koje banke ?
@ alfaunits
Mrzi me da sada trazim stareizvode i preracunavanje , ali ko ima Starter racun kod TB , ispadne za nijansu povoljnije ako na AE izabere cenu u € nego u $.
U slucaju povracaja novca ( refund ) u € je uvek ista cifra , $ - vracaju dolar , pa kod novog placanja ide konverzija....
На каси ће ми скенирати бар-код?Опет треба нека апликација да га генерише,опет најбоље за моб. банкарство?Без повезивања моб. банкарства и такве врсте плаћања не видим сврху.Опет ако сам добро схватио.![]()
Ček, jel to slučaj kad se kupuje i na Ali? Da je bolje birati €
Bolji eksperiment je kupiti 2 ista proizvoda, jedan da cenom u USD, a drugi sa cenom u EUR, pa video kroz 3 dana kolika je tačno razlika.
Kako ste udavili temu raspravom o nečemu što je poznato zvanično. Evro je izlaz ka svim stranim valutama. Tu je kraj priče.
Dajte fokus na neke korisne savete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari