@Teniser Podesi filter na e-mail da e-mail sa tim i tim nazivom od toga i toga samo prosledi u smeće.
A zar nije bolje kad vec biras na Aliju $, da i na racunu stavis $ umesto €?Nije. Mora USD na Aliju, inace su vece cene! (USD cena da se izabere na Ali-u, ali naravno EUR na Telenor racunu)
Sto bi tako bilo, ja kupim $ koliko mi pise na AE da kosta, kad placam toliko mi skine $ koliko sam kupio i koliko tacno kosta na sajtu.@ salabajzer
devizni platni promet iz Srbije se obavlja u evrima (€)
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
zato što je tako. ako ti drugačije radiš onda radiš prestup i očekuj inspekciju i plliciju na vratima [emoji14][emoji2]Sto bi tako bilo, ja kupim $ koliko mi pise na AE da kosta, kad placam toliko mi skine $ koliko sam kupio i koliko tacno kosta na sajtu.
Nema dalje nikakve konverzije u juro.
Da ima ili bi imao manje ili bi mi nesto ostalo od onih $.
Ne znam kako je kod vas, kod mene je tako to isto vazi i za ebay i ostale sajtove uvek placam u originalnoj valuti i nikad duple konverzije nema, bar kod mene.
Volim takve nepoverljive, pa polaze valjda od sebe samih i onda misle da su svi takvi, ne nismo.@ salabajzer
Zato sto su ovde transakcije vezane za € - takav je sistem
Daj par izvoda gde se vidi da se sve slaze u cent.... ( npr. cena na AE ili EB 2,02$ i da na izvodu bude taj iznos )
Nikakav problem, moja vrata su uvek svima otvorena ali za 11 godina ih nema, joj boze sta cu sve procitati...zato što je tako. ako ti drugačije radiš onda radiš prestup i očekuj inspekciju i plliciju na vratima [emoji14][emoji2]
Nema banke gde je kurs evra prihvatljiv (ispod 0.5RSD od trzista), a je i kurs dolara prihvatljiv na sitne sume.Nije ovo TB, haha.
Meni je svakako isplativije, kako drugi hoce, ja uvek ovako i ni din vise ne placam, i evo cekam drugare da mi dodju na vrata, al valjda sam im daleko ili ne znaju na interfonu koje prezime da pozovu, ko zna haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari