pre sat vremena dobio sam mail da moram poslati izjavu da nisam funkcioner, da li da posaljem ili ne. Pise najkasnije do 15 decembra? Da li to vazi i za ostale banke? Dobio sam i za loto online. Mislio sam posto nisam funkcioner da ne treba nista da saljem al ono...
Danas sam uplatio dinare pre 17h, a evre posle 18h, oba su bila odmah proknjizena - ne raspoloziva, vec proknjizena. Nisu bili uopste "Na cekanju".
Brate, jednostavnije ti bilo naći ovu temu i iskucati poruku, nego odgovoriti na taj njihov e-mail.pre sat vremena dobio sam mail da moram poslati izjavu da nisam funkcioner, da li da posaljem ili ne. Pise najkasnije do 15 decembra? Da li to vazi i za ostale banke? Dobio sam i za loto online. Mislio sam posto nisam funkcioner da ne treba nista da saljem al ono...
Brate, jednostavnije ti bilo naći ovu temu i iskucati poruku, nego odgovoriti na taj njihov e-mail.
A ako si dobio dva e-maila od njih, onda prvi nisi pažljivo pročitao, jer je tamo lepo posalo da je onome ko nije funkcioner dovoljno da pošalje e-mail u kome kaže da nije.
Molimo Vas da se upoznate sa definicijom „funkcionera“ u izjavi koju Vam dostavljamo u prilogu i ukoliko potpadate pod neku od navedenih zakonskih definicija, obavezno popunite Izjavu iz priloga, svojeručno je potpišite i pošaljite Banci najkasnije do 15. decembra 2018. godine.
Super, sad nastavi da čitaš dalje, poslednji paragraf kaže:Meni je tema pretplaćena, tako da ne moram da je tražim. I što ti toliko smeta što čovek pita, ne skita. Zar tome ne služi forum? Meni je baš korisno što je on postavio to pitanje, ali tvoj odgovor mi nije koristan. Kineska poslovica kaže: "Onaj ko postavlja pitanje je budala na pet minuta, onaj ko pitanja ne postavlja - ostaje budala zauvek."
Plus, ispada da ti nisi pažljivo pročitao mejl, jer je tamo lepo pisalo:
Znači, ne mora ništa da se šalje.
Prodao devize upravo, radi.Potvrdjujem. Uplatio sam danas EUR, mogu da ih prebacim na stedni racun i koristim. Ali menjacnica javlja istu gresku kao BMBMu.
Neka proba neko menjacnicu (da proda devize), cisto da vidi da li je do menjacnice ili do uplata.
Ovog vikenda je menjacnica problem, ne znam za kupovinu.Ljudi ne čitate, nije problem prodavnica, već internet plaćanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari