Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni jos nije stigao ;)
Ali ako stize ovih dana, ili su duplirali snagu racunara, ili ih je napustilo pola korisnika ;)

Alfa, broj korisnika banke i dalje raste. :)
Par random informacija: ko ima kreditnu karticu, ima od sada i besplatno putničko osiguranje u inostranstvu (Uniqua).
Ko čeka karticu, načekaće se verovatno, pošto Zavod je opet imao neki zastoj sa izdradom istih.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Pantam, zasto ne obezbedite vecu zalihu platnih kartica pa ce vam usluga biti na nivou.

Recimo, Payoneer kartica iz belog sveta stigne u Srbiju za 7 (sedam) dana.

Dopuna za putno osiguranje: potrebno je i da ste progresiv paket kao i da primate zaradu preko TB.
Ja danas dobio polisu na mail, važi i za supružnika kao i za decu do 25 godina starosti.
Uštedeli su mi 3000 dinara ove godine.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Za koje zemlje vazi?

Za ceo svet, uz isključenje SAD, Kanade, Japana i Australije osim
ukoliko nije izvrešena doplata premije.

Ovo gore piše na polisi ali u mailu stoji da važi za ceo svet tako da izgleda da je TB izvršila doplatu.

Poslednja izmena:
Uniqa obicno pokriva do 10.000e uz te kartice, sto nije dovoljno za SAD, pa ne bi bilo cudno da je iskljucen SAD>

Važi za ceo svet:

Detalji u vezi sa međunarodnim putnim osiguranjem

Uz paket Uniqa osiguranja ti i tvoja porodica ste zajedno pokriveni 30 dana u godini, svuda u svetu, u iznosu do 10,000 EUR. Članovi porodice, u koje spadaju supružnik, vanbračni supružnik (sa adresom stanovanja kao vlasnik kartice) i deca starosti do 25 godina, ne moraju biti sa tobom na putovanju da bi mogli da koriste osiguranje.

Polisu putnog osiguranja dobijate mejlom, nakon aktivacije kreditne kartice. Period važenja osiguranja označen je na polisi osiguranja. Gašenjem kreditne kartice, kao i neredovnim izmirivanjem dospelih obaveza po kreditnoj kartici (kašnjenje preko 60 dana) putno osiguranje prestaće da važi.

Polisa će biti obnovljena ukoliko poseduješ aktivnu kreditnu karticu, koristiš Progresiv paket i primaš zaradu u iznosu većem od 20,000 RSD preko računa u Telenor banci.

E pa ovo je fino vec!
Panto, kad ce poceti za samozaposlene da se daje kartica?:)

Još samo da se uozbilje kao banka... Bez toga im džabe sve.

Drugari, odradio sam prijavu preko aplikacije, izabrao starter paket, nisam jos isao u poslovnicu da finaliziram, nisam najbolje skapirao, jel mi treba ovaj Debit Mastercard od 500 din da bih placao online? Steam, Play store, Alli itd?

Kartice im se cekaju kao da ih rucno od zlata prave! A ustvari prave ih nogama, evo meni se sva nesto odlepila nije mi jasno kako (onaj deo pozadi gde je magnetna traka) odlepilo se skoro do pola kartice!!! A imam kartice i Banca Intesa i Raiffeisen a i Payoneer! I ni jedna mi se nije "rasfrcala"

Da, TB MC se ofucava najvise od svih kartica. Imam 15ak kartica, 4 aktivno nosim i koristim, TB najmanje od njih - najvise se ofucala od svih, i najbrze nisam mogao da je koristim za net placanja, jer se ofucao CVV a nisam ga nigde upisao :)

Doduse, od kad radi mCash, meni je nebitna, radije bih da mi se ne naplacuje! Ionako je samo za uplate/isplate koristim.

Mislim da nije samo do njih oko kartica..

Meni intesa visa kartica trebala da stigne pre nedelju dana, evo jos je nema, a bas mi treba :D

Nije do njih ovo za kartice, lepo rekao covek gore.

Pravac u kombank. Za 3 dana stizu kartice [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne razumem se u nacin izrade ali ne vidim kakve veze Zavod ili NBS imaju veze sa izradom kartica zbog toga sto za TB izradu kartica radi Oberthur a za BI AustriaCard

Meni danas stigao SMS od Telenor banke:

Zelimo da vas obavestimo da moze doci do kasnjena u isporuci vase kartice. Preporucujemo vam da koristite uslugu mCash za podizanje i uplatu gotovine na bankomatima Telenor banke bez koriscenja kartice, uz pomoc telefona. Hvala na razumevanju

A sad ti njih pitaj kako da platis preko neta, imas pare na racunu.
***, pa svi znamo da mozemo da uplacujemo ili dizemo sa bankomata uz pomoc mCash-a, sto ti ovo prvo ne napisase kako da uradis.
Amateri...

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

To oko kvaliteta kartica ne znam od čega zavisi. Ja sam svoju uzeo na početku kad su otvorili banku, pre blizu 2.5 godine. Kartica je i dalje skoro kao nova. Koristim je za ~80% plaćanja od tada i stalno mi je u novčaniku. Uopšte nije lošija od bilo koje druge kartice.
Koliko znam, kartice se rade u Zavodu za izradu novčanica.

Poslednja izmena:
***, pa svi znamo da mozemo da uplacujemo ili dizemo sa bankomata uz pomoc mCash-a, sto ti ovo prvo ne napisase kako da uradis.
Amateri...

Jel bila negde prica da sa tim mCash kodom moze i online da se placa?

Poslednja izmena:
Kako? Imas broj kartice, validnost i CCV.
Kako i gde ces i sta ces upisati u ta polja?
Svasta.

Ista priča kao i @desp , meni je i dan danas kartica kao nova.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ako karticu nosite u novcaniku, mnogo duze ce i ostati nova. Od kada imam smartfon, nemam mesta u dzepu i za novcanik, i kljuceve i telefon. Tako da kartice nosim bez icega. Intesina, najstarija, je i dalje skroz ocuvana! Telenor, nije najmljadja bas trenutno, ali dok je bila, bila je najmanje ocuvana (januar prosle).
CVV se nije video vec za nekoliko meseci.

Sreca pa meni niti je potrebna ta kartica za ista osim bankomata, a imam i karticu ovlascenog lica, koja je isto samo za bankomat - na kojoj i dalje ima CVV, jer stoji ocu u fiocu, uzima je samo kada zatreba ;)

Mislim da bas bas prvi batch katica nisu radili gde i danas rade kartice?

Kartice se izrađuju oduvek u Zavodu za izradu kovanog novca (ili kako se već zove tačno). U poslednja dva meseca, tri puta su imali zastoja u izradi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Amateri...

Не може ни то ако се задесиш тамо гдје нема банкомата ТБ.:)

Da li postoji, i koliki je dnevni Paypass limit u TB?
Po transakciji bez unosa pina znam da je 1.5k.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno