Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema limita po paypasu, vec po racunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je limit po paypass transakciji i iznosi 1500din. nije na dnevnom nivou.

Nije to limit

Nema limita za PayPass transakciju, vec PayPass BEZ PINa. Limit sa PINom je isti kao i za obicne transakcije.

Da, TB MC se ofucava najvise od svih kartica. Imam 15ak kartica, 4 aktivno nosim i koristim, TB najmanje od njih - najvise se ofucala od svih, i najbrze nisam mogao da je koristim za net placanja, jer se ofucao CVV a nisam ga nigde upisao :)

I ovde i na drugim forumima sam procitao da se Telenor MasterCard kartica brzo raspada. Jel mozes ti ili neko drugi da slika svoju karticu da vidim sta znaci to "raspadanje".

Pa ne vidi se CVV kod, skroz je umrljan, a ivice se pomalo raspadaju, ali to nije problem jos uvek.

Kako bre uspete da izgrebete karticu? Pa cuvaj je u fioci onda, kao da kupujes sa Allija iz gsp-a bas.. Al i dalje ne kapiram kako se izgrebe u novcaniku.

Sent from TT

Izvlacenjem trenje...

Meni je i dalje nova posle godinu dana korišćenja i nošenja u novčaniku.

Šteta što devizni račun nije podržao dolare kanadske... Tako lepe novčanice...

Pa sta i da je podrzao, novcanice ne mozes koristiti :D

Kako ne mogu. Ubacim, menjam... sad moram da zamenim za krunu i to norvesku

Jeste imali nekih negativnih iskustava sa bankomatima i mozda gutanjem novcanica? Nesto sam old school u vezi toga i pre bih uplacivao direktno u poslovnicama..

Sent from TT

Nisam imao problema. A ubacujem cesto

Kako ne mogu. Ubacim, menjam... sad moram da zamenim za krunu i to norvesku
Pa ne mozes da ubacis nista sem EUR i RSD na bankomatima. Ni NOK.
Ako ne mislis ici u Airport City (za sta treba debelo da ustedim da se ne bi smorio :D), ni NOK/CHF/GBP/USD ne mozes koristiti u Telenor Banci bez da na neki nacin platis proviziju.

Jeste imali nekih negativnih iskustava sa bankomatima i mozda gutanjem novcanica? Nesto sam old school u vezi toga i pre bih uplacivao direktno u poslovnicama..
Ne. Mislim i da nije to realan problem, jer ako se ne slozis sa procenom bankomata za iznos koji si ubacio, on ce sve izbaciti nazad. Ne verujem da ce imati nekih problema sa gutanjem tu.

+1
Ispiše ti po apoenima šta si ubacio. Ako ti se ne slaže, a do sada mi se nijednom to nije desilo, izbaci pare napolje. Ti si taj koji pritiska dugme da se slažeš.

Odlicno, nisam jos testirao pa ne znam kako ide.. hvala.

Desi se da neke novcanice ne prepozna, ali njih izbaci pre nego sto trazid a se slozis za ostatak. Tako da za sada radi OK>

Alfa koliko si ga napunio najviše,odjednom, priznaj :D

:D :D

Najvise sto moze da stane je nesto preko 500.000 (pretpostavljam, nisam nikada probao), jer nesto preko 200.000 moze po 2000.

Sent from TT
Imao ja. Pocepao mi 4 hiljadarke, i sva SRECA da mi je Intesa ćošak iza tb pa su mi zamenili novčanice. A potvrđujem ovo što Alfa kaže ovo mi druga kartica kojoj naprasno crkne paypass, pa posle i pukne (nosim je u novčaniku sa još 4 kartice) i gle čuda, ostale 3 su kao i prvog dana

Bilo je i nekih dosije x grešaka sa bankomatom, ali nisam imao telefon tada kod sebe...

Sent from my NX505J using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kada imam novac i u € i u dinarima na kartici, i kupujem online na recimo ali ekspresu, da li prvo skida novac sa dinarskog ili sa deviznog racuna?

Sent via Xperia Z3

A kad nestane evra, a ima dinara vrši li konverziju automatski ili se mora ručno zamijeniti iz aplikacije/portala pa ponoviti plaćanje?

Radi automatski konverziju ali po nepovoljnijem kursu. Uvek je bolje sam da konvertuješ dinare u evre preko aplikacije.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Imao ja. Pocepao mi 4 hiljadarke, i sva SRECA da mi je Intesa ćošak iza tb pa su mi zamenili novčanice. A potvrđujem ovo što Alfa kaže ovo mi druga kartica kojoj naprasno crkne paypass, pa posle i pukne (nosim je u novčaniku sa još 4 kartice) i gle čuda, ostale 3 su kao i prvog dana

Bilo je i nekih dosije x grešaka sa bankomatom, ali nisam imao telefon tada kod sebe...

Sent from my NX505J using Tapatalk

Mene su u jednoj idei upozorili da nikako ne spustam paypass karticu na njihov pult jer im se tu nalazi onaj uredjaj za razmagnetisavanje i da moze da se desi da mi razmagnetise karticu.

Razmisli da nisi ti mozda u nekoj prodavnici spustio svoju karticu na pult?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno