To je limit po paypass transakciji i iznosi 1500din. nije na dnevnom nivou.
Nema limita za PayPass transakciju, vec PayPass BEZ PINa. Limit sa PINom je isti kao i za obicne transakcije.
Da, TB MC se ofucava najvise od svih kartica. Imam 15ak kartica, 4 aktivno nosim i koristim, TB najmanje od njih - najvise se ofucala od svih, i najbrze nisam mogao da je koristim za net placanja, jer se ofucao CVV a nisam ga nigde upisao![]()
Pa ne mozes da ubacis nista sem EUR i RSD na bankomatima. Ni NOK.Kako ne mogu. Ubacim, menjam... sad moram da zamenim za krunu i to norvesku
Ne. Mislim i da nije to realan problem, jer ako se ne slozis sa procenom bankomata za iznos koji si ubacio, on ce sve izbaciti nazad. Ne verujem da ce imati nekih problema sa gutanjem tu.Jeste imali nekih negativnih iskustava sa bankomatima i mozda gutanjem novcanica? Nesto sam old school u vezi toga i pre bih uplacivao direktno u poslovnicama..
Imao ja. Pocepao mi 4 hiljadarke, i sva SRECA da mi je Intesa ćošak iza tb pa su mi zamenili novčanice. A potvrđujem ovo što Alfa kaže ovo mi druga kartica kojoj naprasno crkne paypass, pa posle i pukne (nosim je u novčaniku sa još 4 kartice) i gle čuda, ostale 3 su kao i prvog danaJeste imali nekih negativnih iskustava sa bankomatima i mozda gutanjem novcanica? Nesto sam old school u vezi toga i pre bih uplacivao direktno u poslovnicama..
Sent from TT
Imao ja. Pocepao mi 4 hiljadarke, i sva SRECA da mi je Intesa ćošak iza tb pa su mi zamenili novčanice. A potvrđujem ovo što Alfa kaže ovo mi druga kartica kojoj naprasno crkne paypass, pa posle i pukne (nosim je u novčaniku sa još 4 kartice) i gle čuda, ostale 3 su kao i prvog dana
Bilo je i nekih dosije x grešaka sa bankomatom, ali nisam imao telefon tada kod sebe...
Sent from my NX505J using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari