U Americi su shvatili bas zbog rizika da je bolje da promovisu kartice. Ne samo da zakon zabranjuje da se dodatno naplati za koriscenje kartica, vec prosto i prodavci ne rade vise nikakve provere, samo provuku kartice. Bukvalno, ja sam mogao da osporim placanje hotela, jer nemaju ni PIN ni potpisKeš je uvek bio najjeftinija varijanta, al isto tako i najrizičnija.
Pricas za bankomat sa koga si podigao? Da li ti je ispisao odmah koliko te kosta?Btw lokalne banke ovde uzimaju dodatnih 5-6€ za podizanje gotovine.
Nikada mi se ovo nije desilo... LOLNe znam da li je neko ima slicno iskustvo ali meni su se danas 3 transkcije podelile na 2 i jedna na tri dela! Kad sam zvao da vidim sta je to, kazu pa to je normalno, tako nekad njihov sistem radi.
Nikada mi se ovo nije desilo... LOL
To je pod nedospele transkacije ili proknjizene?
Jok. A i kako objasnjavas da vise koeistim unicredit i intesu pa nemam tih problema?Mene su u jednoj idei upozorili da nikako ne spustam paypass karticu na njihov pult jer im se tu nalazi onaj uredjaj za razmagnetisavanje i da moze da se desi da mi razmagnetise karticu.
Razmisli da nisi ti mozda u nekoj prodavnici spustio svoju karticu na pult?
И мени се то раније дешавало,док сам имао рачун,али сам схватио да им је систем оригиналани да не треба разбијати главу око тога.
Dragi korisniče,
Transakcija u iznosu od 3,771.53 RSD izvršena 20.02.2017, ** REVERSAL FOR LATE/UNSOL RES je stornirana.
Vaša,
Telenor banka
Malopre mi stigao mail
Nisam uopste danas koristio karticu. Kada se ulogujem na TB, nemam nikakve evidencije o transakcijama. Ne samo danasnjim, vec uopste. Ne mogu da ih doibjem telefonom. Jel zna neko sta se desava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari