NecaBG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2014
- Poena
- 245
Moja oprema
- CPU & Cooler
- I7 8700K
- RAM
- Kingston DDR4 32GB 3200MHz
- Mobilni telefon
- S24 ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
- ADSL
- Mobilni internet
Pre će biti da je ovo prvo, da oni misle da su oni tj vectone u pravu, pa pokušavaju ponovo nešto da naplate. Odmah sam u ponedeljak kontaktirao telenor banku, tako da je ta transakcija stopirana kako oni kažu, i ponovo će pokušati chargeback kao prošli put. Savetovali su mi i zamenu debitne kartice, kako vectone više ne bi mogao da pravi takve transakcije. Iako od tada držim isključen kanal internet plaćanje, oni su mi opet skinuli 100€ i oterali me u nedozvoljeni minus na debitnoj kartici. Ja se ne razumem baš u te bankarske stvari, ali ako mi telenor banka opet uradi chargeback i ako ja promenim debitnu karticu, da li i dokle vectone tako može da se da tako kažem prepucava sa bankom?Telenor banka mi vrati, vectone ponovo uzme, i tako u krug. Hoću reći da li ja kao koeisnik banke imam neku zaštitu, i kako tome stati na put već jednom? I korisnik insha je u ponedeljak imao isti problem kao i ja, dakle novac koji mu je prošli ponedeljak vraćen kao i svima nama, ponovo mu je uzet kao i meni.