Па Алфа мисли на обавјештење а ти му спомињеш једнократну лозинку за плаћање путем нета.ОК,ако изгубиш картицу(што такође спомињеш) брзином муње је блокираш на разне начине али да ли то сви раде?Немају сви мобилну апликацију,тел. код себе нон-стоп итд.Тежа је ситуација код намјерне крађе него кад се изгуби картица.У сваком случају опција постоји као додатн мјера заштите а коме се не свиђа лагано се искључује.
Nema potrebe da placas 400 rsd. Sad ne mogu da se setim ali kad platis imas u nekom delu(pogledacu pa cu napisati kasnije tacno gde je) aplikacije uplatnicu koju recimo prebacis na usb pa odstampas ili u fotokopirnici.Ćao svima, sveži sam TB korisnik, šta se radi u situaciji kada je potrebno dostaviti potvrdu o plaćanju (koje je izvršeno ebanking-om)? Na primer, kod Inteze mi je trebalo dva puta, odem u ekspozituru i posle ne malo čekanja -- dobijem zapravo kopiju transakcije sa pečatom banke.
Ako mi tako nešto zatreba kod TB -- šta onda?
Naravno, i dalje važi ono da uplate za državne službe treba uplatiti u Pošti ili šalteru banke i priložiti na šalteru državne službe (npr, za registraciju kola, vađenje vozačke, pasoša, lične, RFZO, šta god)? Tu ebanking i dalje nema šta da traži?
Систем је прављен за широку лепезу или спектар корисника а не само за одређен профил и систем се труди да брине о свим својим корисницима а не само о једним,иначе скенирано често није мјеродавно за овјерену копију.,све зависи од онг коме то дајете,нема правила.Inace pisao sam o sebi pa ne mogu jos brinuti o drugima.
Ono sto sam pisao bilo je iskljucivo za mene ne mogu znati vase sposobnosti, intelekt, i ostale relevantne cinioce kad se desi gubitak iste.
Nema potrebe da placas 400 rsd. Sad ne mogu da se setim ali kad platis imas u nekom delu(pogledacu pa cu napisati kasnije tacno gde je) aplikacije uplatnicu koju recimo prebacis na usb pa odstampas ili u fotokopirnici.
Ako je štampano u boji uglavnom ne prave problem.Da, i na to tvoje odštampano šalteruša državne ustanove se grohotom nasmije.![]()
Ja placao u prekoeko Ebanking Republicke administartvine takse za gomilu stvari, nikad problem nije bio,90% stvari su bile za MUP.
Zanimljvo je ovo sto se spominje, da TB nudi dokaz o uplati sa pecatom (slikom pecata).
Naravno.Da li si priložio nekakav print-out? Morao si. I prihvatali bez pecata?
Intezin ebanking budi da se posle placanja odstampa sadrzaj u formi opste uplatnice, bez pecata. Nesto sto bi se vrlo lako nacrtalo u programu za crtanje.
Zanimljvo je ovo sto se spominje, da TB nudi dokaz o uplati sa pecatom (slikom pecata).
Naravno.
Izvod overen pečatom.
Sadrzaj uplatnice bez pecata nisam mi pomislio da ce iko normalan da prihvati.
Sta je 10d/min ako ce to da resi problem. Za ostalo postoji detaljan FAQ, mail, chat, fb, tw support.
Poziv kol centru naplažuje se kao da zoveš bilo koji Telenor broj. Jesu li oni neka elita pa ne primaju pozive preko fisknog (a imaju fiksnu telefoniju, sic!)? Druge banke mogu da imaju geografski broj (011 i sl.), besplatni (0800) ili univerzalni s istom cenom kao svaki fiksni (0700). To što su "mobilna banka" apsolutno ne znači da moramo da ih zovemo na mobilni broj i plaćamo nepotrebno više.Kako se naplaćuje kad se zove sa mobilnog (vip ili mts)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari