Ja poludeo danas - taman sto sam odradio jednu uplatu preko Telenor banke, i oznacio da mi posalje potvrdu na mail, posto sam je hteo forward, kad ono nema potvrde. Pricekao 5-10 minuta, nema maila. Idem na app - proverite vasu internet konekciju. Ok, prebacim se na 3G, opet isto, nazad na wifi, opet isto... Airplane on/off, 3G, wifi, ubij apo, restart telefona - ma nista ne pomaze - svuda radi net, ali TB samo govori da proverim konekciju. Odem na sajt i ne mogu da se setim pw-a i krenem reset pw i kad sam kucao novi, ne da mi taj password i kaze error - mora da sadrzi bar jedan broj, a pw mi mix malih i velikih slova, specijalnih karaktera i brojeva. Tek kad sam uklonio specijalne karaktere dozvolilo mi da ga promenim. U medjuvremenu je proradio app (i naravno i dalje spor kao uvek na iOS).
Mislim da imaju jako los UX tim jer feedback za greske mora biti tacan - ne moze app da mi kaze da proverim net kad sam moze da utvrdi da ja imam net, a da je server taj koji ne daje response. Ne moze sajt da izbacuje da moram minimum jedan broj u pw ako ih ima gomila, a ako su problem specijalni karakteri. I najgore od svega (ne vezano za UX) uvek kada mi je hitno trebalo nesto preko TB app je ili pravio probleme ili nije radio pa sam morao preko inteze. Neko kome je fokus na internet bankarstvo mora stvarno vise da bude pouzdan i da odradi bolji posao...