A?I da se nadovezem ni Inteza a ni TB nisu sposobne da naprave WP app ! Mozda da im MMF odobri kredit za to?
Ne slazem se za Intesu, zato sam i zatvorio racun kod njih otvoren 2006 god znaci posle9 godina i presao na TB koja je 1000000000 PUTA bolja, inovativnija u odnosu na Intesu.Ok je to zakonski, slazem se, i moja je greska sto ne citam ugovor, ali oni su banka koja hoce da radi sa stanovnistvom. Ako hoces da radis sa stanovnistvom kao bolja banka ne stavljas zackoljice u ugovor i pravdas blokadu racuna kao zakonsku obavezu. Da nije zakonska obaveza znam jer sam zvao NBS i proverio sa njima, vec je iskljucivo poslovna politika banke i verovao ili ne najcudniji poslovnu politiku ima Telenor banka kako sami kazu u vezi svega i svacega. Da je tako potvrdjuje i cinjenica da mi ni jedna druga banka nije blokirala ni racun, a ni online placanje. Dakle, pravdanje tako neke gluposti kao zakonskom obavezom ne pije bas vodu, ali u svakom slucaju ja cu lepo odblokirati racun, podici pare, i raskinuti ugovor. Pored ovoga jos nisu za godinu dana uspeli da postave bankomate koji su trebali tu biti za mesec dana, bankomat u NS svako malo se servisira i ne radi...
Iskreno, jos je to daleko od neceg poput banke Intesa i sl. a nece nikad biti ni priblizno ozbiljni...
Ne čitaš to što gledaš... Intesa BiH.
Zar u Novom Sadu ne postoje 3 bankomata?Pored ovoga jos nisu za godinu dana uspeli da postave bankomate koji su trebali tu biti za mesec dana, bankomat u NS svako malo se servisira i ne radi...
Ja na mapi u aplikaciji ne vidim bankomat u merkatoru, vec samo lokaciju, a to su lokacije Telenor radnji sto se vidi Telenor ikonica unesto bankomata. Te ikonice imas i po manjim gradovima, ali to ne znaci da imaju bankomat. Sto se tice NS stoji na mapi 2 bankomata, a kao sto rekoh nisam primetio taj 1 u Ognjena Price, ali mozda je zavucen, ili nedavno postavljen pa nisam obratio paznju. U Merkatoru sam bio milion puta, par puta i trazio bankomat i nikad ga nasao - imaju samo Telenor poslovnicu. U Zmaj Jovinoj ima bankomat pored poslovnice napolju.@N1tro:
Sve tri su poslovnice Telenora u NS.
Ako ne postoje bankomati u njima, kako ti tvrdis na forumu vec neko vreme da postoji samo 1 bankomat u NS, onda su postavili LAZNE informacije na sajtu:
m.telenorbanka.rs/stanovnistvo/mreza/bankomati/&place=Novi+Sad
Moze li neko iz NS da ovo potvrdi?
Pa jel vidis, to i jeste mali problem Srbije, ako nesto ima u Beogradu i ok je, briga tebe dal negde drugde to postoji, ali mora tako da bude. Meni je licna u Indjiji i tamo ima 1 zaposleni zaduzen za citavu opstinu koji radi licne i pasose i kada ides online da zakazes pojavi se porka da su svi termini popunjeni i ne moze da se zakaze jer moze 2 nedelje unpred samo, ne moze tipa nesec dana. Ja nemam vremena da citav dan proveravam da li je sistem pomerio dan, jer imam i drugih obaveza, tako da sam 2 puta dnevno to radio i nikad nije moglo. Tek pre neko vece sam pokusavao posle ponoci i u jednom trenutku sistem je otvorio zakazivanja za sledecu nedelju i uspeo sam da se upisem. Par minuta posle je vec skoro sve bilo zauzeto... Dakle imas par minuta nakon ponoci fore da zakazes i to moguce samo 1 dan u nedelji zbog guzvi zbog mora i pasosa. To sto neki tamo Pera ili Djoka u ministarstvu nije razmisljao da ce biti jedan zaposlen na previse ljudi, ili komsijski mali 'aker koji je pisao software pa dozvolio max 2 nedelje termina od trenutnog datuma stvarno nije moj problem, vec neorganizovane drzave.Uh mesas babe i zabe.
Ajde da ne idemo u off samo da ti ukratko odgovorim.
Online se zakazuje za par minuta kakvih crnih mesec dana bar u BG kako je u NS bas me i ne interesuje, ja vadim LK na NBG i samo me to interesuje.
Nisi me razumeo - ja sam dobio mail od Telenora i isto tako mi je korisnicka sluzba rekla da nije to do njih vec da je tako po zakonu sto je glupost. Da je to istina, bilo bi mi blokirano i ostalih 5 racuna u bankama, a svi rade...E sad da se vratimo on topic, SLAZEM se da je nepotrebno blokiran racun nema sta ja nisam ni rekao da je zakonski
To bi vec primetio, jer sam na brzaka prosao kroz stavke. Ovo za licnu nisam video, ali procitacu ugovor, a ako nema istog navedenog bice veselo... A sto se tice ostalog ne znam sta mi bi, uglavnom ubacim nesto bezveze tipa 10k, a sada prolazio gradom i imao eur i kontao pokupovati svega i svacega preko neta sa tim i ubacim ih u TB i danas poruka da mi je zakljucan racun zbog licne karte. Smesnosto ljudi ne shvataju TEZINU SVOG POTPISA i sta on sa pravne strane znaci i zakonske.
Meni ne deluje ok ja to nisam rekao, ALI mi isto tako ne deluje OK da ne citas ugovor pa mogli su da ti napisu da mesecno dajes 20000 din onako i ti bi to potpisao to je problem ne tebe vec vecine ljudi da se ogranicimo na Srbiju.
Nisam ni ja, zato i kazem, a cak sam i proveravao sa gomilom ljudi iz kojima je isto tako istekla licna i nisu imali problema u drugim bankama. Trazi ti pasos na uvid ako dolazis licno i to je to...Nisam doziveo blokiranje racuna jer nikada nihe bilo potrebe drzao sam se ugovora i svih pozitivnih propisa RS pa nijedna banka nije ni imala osnova da to radi.
Ne znam o cemu pricas obzirom da je Intesa vrv i prva u Srbiji uvela online banking kada Telenor banka vrv jos nije postojala kao ideja pre dosta godina i od tada funkcionise super i koristim ga bukvalno svaki dan. Isto tako ne idem na saltere i sl. a definitivno je pozdanije od ovog pokusaja banke. Na intezi mi se jednom desilo da par sati su imali problem online, a TB, koliko puta su blokirali sve i svasta radi upgrade-a sistema? Pa kad si banka ili neka usluzna delatnost takve stvari se rade elegantno bez prekida funkcionisanja sistema. Veruj mi, za takve stvari svi ozbiljniji kidaju glavu dev firmama ako naprave takav sistem.I na kraju ko je rekao da je Intesa to uradila ja pricam prednosti(koje su visestruke) TB u odnosu na Intesu da ne pisem sad za Intesu nije ni tema niti imam zivaca jednostavno sam te lopove izbrisao iz glave i presao u TB i ne boli me glava sve zavrsavam sa telefonom ni ne gledam odvratne salteruse, e to je po meni najveca prednost TB u odnosu na sve ostale banke u Srbiji.
Postavili smo novi bankomat - u Mercator centru u Beogradu (I sprat, do pokretnih stepenica)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari