Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekstra fora, pre neki dan uplaćivao prvi put na bankomatu i pitao se kad će to da proradi :) Telenor je po naprednosti stvarno korak ispred svih drugih banaka.

Ekstra fora, pre neki dan uplaćivao prvi put na bankomatu i pitao se kad će to da proradi :) Telenor je po naprednosti stvarno korak ispred svih drugih banaka.

Samo što im je trebalo skoro godinu dana da ovo aktiviraju.

Pa nebi trebalo da radi jer je to nasa domaca kartica iskljucivo.
Mozda je greska a mozda ima novih momenats.

Nije, nego imaju malo korisnika i malo bankomata, mnogo brze izbace neke stvari, dok drugi moraju duze da testiraju. Ko god je u iluziji da je Intesa nakon Telenora pocela da radi na novoj mToken verziji Intesa Mobi aplikacije je... pa u iluziji :D Samo sto su duze testirali.
Mnogo je lakse da nesto pustite kada ste na nuli, nego da izmenite postojece nesto u bankarskom sistemu (bili vi na pozitivu ili negativu je nebitno, uvek je teze).

Malo cu otici offtopic...
Od kad Dina radi u inostranstvu...? :D
Nekoliko godina. Radi kao podbrand Diners ili Discovery-a u inostranstvu, nisam siguran, i tako se prepoznaje na bankomatima. Dakle, samo ATM sa tim znakovima (citaj: cik pronadji)

Isto kao sto (neke barem) EC kartice iz Nemacke rade kao MC kartice vani, dok u Nemackoj rade kao EC.

Poslednja izmena:
Nekoliko godina. Radi kao podbrand Diners ili Discovery-a u inostranstvu, nisam siguran, i tako se prepoznaje na bankomatima. Dakle, samo ATM sa tim znakovima (citaj: cik pronadji)

Isto kao sto (neke barem) EC kartice iz Nemacke rade kao MC kartice vani, dok u Nemackoj rade kao EC.
Zanimljivo, nisam to znao... :)

Ne rade sve mozda!

Trebalo bi da sa dinom moze da se placa svugde gde moze i sa diners karticom. Ja licno nisam probao; pricali mi drugi koji navodno jesu.

Sper je ova paypass verifikacija ne mozes prvo da zaboravis karticu a drugo ne moze da ti bankomat zarobi istu i da se smaras zbog toga.
Stvarno super stvar, a pitao sam se sve ovo vreme cemu to sluzi.
I redizajnirali su i SW na bolje narsvno.
Svaka pohvala za TB.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je pogresno ocitao karticu oba puta ili sta, ali meni ne daje sve opcije kada koristim PayPass verifikaciju, kao sto daje kada ubacim karticu? Konkretno, ne mogu da deponujem novac.

Inace, jos uvek su mi nedostupna sredstva koja su deponovana juce! (stoje u Pending, nema ih uopste kao raspoloziva na racunu)

Poslednja izmena:
Ako novac nije dostupan odmah po deponovanju, to je veliki minus i to ne bi smelo da se dešava.
Nije bilo tako do sada, meni je novac uvek bio odmah dostupan.

Naravno uvek je bio odmah dostupan.
Mozda neki trenutni problem, ne verujem da je tako.

Ahahaaa.... Malo sale nije na odmet.
Zna TB da alfa ne voli Telenor pa ga J malo....[emoji1]

Nadam se da je trenutni problem jer je skoro menjan softver, a ne problem vikenda ili slicno. Tokom radnog dana, i to oko 11-12h sam uplatio, i jos uvek su Nedostupni, tj. nisu u Raspolozivo, vec u Pending.

TB je meni nedovoljno ozbiljna banka, i nema dovoljno stvari koje koristim da bi je za nesto bitno koristio, pa je ovo samo nepripisana kamata.

Pozoveš 063/9005, brzo se javljaju i brzo se razjasni stvar.
Kod mene uplate rade bez problema inače bi ih već odavno pozvao.

Jes, trosim minute ka svim mrezama :D Ne dam ih Telenoru :)

Ranije su radile odmah, tj. odmah je bilo sve dostupno, ne znam sta je ovog puta u pitanju.

Ja sam uplacivao u cetvrtak, i odmah sam iskoristio.

To jest stojalo je tamo u transakcijama na cekanju, ali odmah je moglo da se koristi, sutradan je proknjizeno i sveden racun.

Najbolje ipak da pozoves, to je ozbiljna stvar kad zadrzi novac.

Iako novac nije proknjižen on je raspoloživ za korišćenje, to što je na pendingu je zato što je neophodno da prođe valjda 24h do knjiženja kartične transakcije. Tako je barem u mojoj, jednoj drugoj banci koja takodje ima Cash in, Kontam da je tako i ovde

To jeste normalno, ali uzjedno treba i biti dostupan kao "Raspoloziva" sredstva na racunu, sto je ranije i kod mene bio slucaj.

Ovog puta nije.

Nope. Neka je greska ocigledno u pitanju.

Poslao sam dva maila, BTW, jedan na zvanican kontakt mail (sa sajta), jedan preko app-a.
Na prvi sam dobio toliko basic odgovor da im ni MTS "ne citam ni drugu rec" zvekan nije ravan :D (nisu ni procitali uopste ocigledno :))
Na drugi cekam odgovor.

Ne dam minute, svraticu u poslovnicu da se zalim ako ne bude proknjizeno sutra, pa ko ih shisha, neka cuju svi :D

2 minuta da ih pozoveš i vidiš sta je problem... Meni to da se desi ne bi me vise videli.

Daj neki skrinsot.

Here ya go.

Prilozi

• Screenshot_2015-06-21-21-36-12.png
    Screenshot_2015-06-21-21-36-12.png
    123.4 KB · Pregleda: 173
  • Screenshot_2015-06-21-21-36-21.png
    Screenshot_2015-06-21-21-36-21.png
    125.1 KB · Pregleda: 169
Pritisni 1x onaj plavi krug da ti predje sa TOTAL u AVAILABLE.

Možda je tu lova?

Izgleda da su promenili app... nema vise tog crvenog kad se klikne na krug, ali ima 20.000 Raspolozivo :D (nije mi ih prikazao u petak nakon uplate kao raspolozive za interni transfer)
Znaci.... kad izmene tako nesto sitno.. ispadne mea culpa.

Sve je kriv Telenor, namerno meni :D

"To crveno" se odnosi na zbir svih plaćanja koja još nisu proknjizena i još uvek crveno postoji, vec ili nisi plaćao ništa ili je sve proknjizeno :).

U ranijim slucajevima mi nije ovako izgledalo plavo/crveno, tj. stanje/rezervisano, kada sam uplatio na bankomatu, zato sam mislio da jos nije proknjizeno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno