Ponovo ne radi bankomat na Brdu. Ovo je već neozbiljno.
Ja mislim da je red da alfa ovde uputi jedno javno izvinjenje Telenoru :-D
Dali neko ima iskustvo sa beskontaktnim placanjem...?
Kolko daleko kartica moze biti od aparata.
Dali postoji mogucnost da mi skine sa racuna kad ovaj ispred mene na kasi placa... ?
Pitam cisto iz radoznalosti (danas mi stigla kartica).![]()
Ne bribi se moras na blizu da postavis karticu, opusteno.Dali neko ima iskustvo sa beskontaktnim placanjem...?
Dali postoji mogucnost da mi skine sa racuna kad ovaj ispred mene na kasi placa... ?
Jel' ti nudi opciju Uplata kada samo preko PayPassa predjes?
Meni ne, ako je PayPassom predjeno, samo isplate nudi i upit stanja (drugaciji je skroz ceo interfejs). Dok ako se ubaci kartica sve nudi.
Исто је свима, данас уплаћивао, морао да убацим картицу. То ми није јасно, јер ваљда већа сигурност треба да буде за исплате, него за уплате.
Dali neko ima iskustvo sa beskontaktnim placanjem...?
MožeTrebam da uplatim neke evre na svoj racun u Telenor banci, jel to moze preko bankomata? Znam da mogu dinari samo bih proverio dal mogu i evrici?![]()
Isto kao i dinari, uplacivao sam evre bez problema bar 30 puta.Trebam da uplatim neke evre na svoj racun u Telenor banci, jel to moze preko bankomata? Znam da mogu dinari samo bih proverio dal mogu i evrici?![]()
Za razliku od dinara evri su mi prosli svaki put, ali zato hiljadarke od dinara sam pojedine ubacivao po 5 puta zaredom dok ih nije prihvatilo, a skoro nova novcanica.Trebam da uplatim neke evre na svoj racun u Telenor banci, jel to moze preko bankomata? Znam da mogu dinari samo bih proverio dal mogu i evrici?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari