Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je red da alfa ovde uputi jedno javno izvinjenje Telenoru :-D

Trebalo bi da imaju neki sistem koji im prikazuje da li su bankomati online. Retko koristim bankomat, možda 5, 6 puta mesečno i jednom u 10 puta on ne radi.

Prvi put cujem da bankomat u TB ne radi.
Nikad mi se nije desilo da ne radi bankomat ne TB nego bilo koje banke na kojoj sam uzimao pare i sve ove godine, ali nikada.

Ja mislim da je red da alfa ovde uputi jedno javno izvinjenje Telenoru :-D

Kada se oni izvine sto su menjali interfejs, pa me skroz zbunili, i jos se izvine sto su podigli cene pretplata za mobilne tarife svake 2 godine unazad.... nacekace se oni za izvinjenje :D

Isto se desilo danas, znaci promenjen je interfejs. Jedino na Interni transfer mi pokazuje da postoje dostupna sredstva, ranije se secam da je bilo vidljivo i na samom stanju racuna na neki nacin, bez kliktanja na plavi krug.

Onaj Paypass na bankomatu ne radi kompletno :( Samo je podizanje i upit stanja moguc sa TB kartice, ne radi mi depozit. Jel' i drugima tako? Probao sam nekoliko puta i nekolino razlicith dana - drugaciji je skroz interfejs.

U Nišu dva TB bankomata večeras nisu radila.
Otišao sam prvo do Merkatora. Probao sam paypass (pošto ste ga spominjali ovde), ali nije radio. Ubacio sam karticu, odredio iznos za podizanje (RSD), bez priznanice, a onda mi odbio transakciju i maltene se blokirao. Vratio mi je uredno karticu, ali od tog momenta na ekranu piše da automat ne radi.
Onda sam otišao do Kalče, pa probao tamo. Paypass opet nije radio. Tamo mi je u dva pokušaja držao karticu po ceo minut i više, a onda mi vraćao sa porukom da transakcije nije mogla da bude obavljena.
Na kraju sam otišao na Hypo Alpe Adria automat i sa TB podigao taj isti iznos koji nije hteo.

Ja sam podigao danas popodne novac bez problema sa bankomata kod Kalče (Niš). PayPass još uvek ne radi (verovatno tek treba da unaprede firmware na bankomatima u Nišu), ali stanje redovno.

I ja sam danas podizao u Kalči, bez problema. Paypass nisam isprobavao. Možda sam ga ispraznio??!!

App izgleda neće da im radi kad koristim net grčke kartice..... ?!?

"potrošio" sva tri PIN pokušaja.

Preko chrome se logujem normalno.

Naravno, sve je vezano i za broj telefona i za uređaj. Sigurnosti nikad dosta :)

Ma nije to, ta telenor kartica mi nikad i nije u tom fonu, u kom koristim app.

U Srbiji radilo OK, kad sam hteo u GR da proverim koliko i šta mi skidalo putarine i gorivo, neće.

Evo sad probao opet, user i pass, stigne temp kod na SMS, ukucam, kaže ubavci nov pin, kad ukucam, izbaci grešku.
Išao na PlayStore da nema nova verzija, nema.
Neće ni intezin, ali njemu nisam hteo da potrošim pokušaje.

Mozda apn tog provajdera nešto blokira. MeninibTelenor i CA rade. Podigao sam AP od jednog telefona, a svi ostali uredjaji se kace normalno i sve radi.

Poslednja izmena:
Ovo je resilo problem.

Poštovani,

Budući da imate mogućnost da pristupite aplikaciji putem korisničkog imena i lozinke i da se greška javlja prilikom kreiranja PIN-a za mobilnu aplikaciju, pokušajte da izvršite na istom koraku promenu naziva uređaja. Verujemo da će Vam navedena opcija pomoći i da ćete biti u prilici da ponovo koristite mobilnu aplikaciju nesmetano.

Za dodatna pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Dali neko ima iskustvo sa beskontaktnim placanjem...?
Kolko daleko kartica moze biti od aparata.
Dali postoji mogucnost da mi skine sa racuna kad ovaj ispred mene na kasi placa... ?
Pitam cisto iz radoznalosti (danas mi stigla kartica). :D

Dali postoji mogucnost da mi skine sa racuna kad ovaj ispred mene na kasi placa... ?

Meni radi na santimetar od aparata...

Extra ne moram vise da drljam karticu u onom slotu :D a i nove animacije su super na bankicima :)

Jel' ti nudi opciju Uplata kada samo preko PayPassa predjes?
Meni ne, ako je PayPassom predjeno, samo isplate nudi i upit stanja (drugaciji je skroz ceo interfejs). Dok ako se ubaci kartica sve nudi.

Ne bribi se moras na blizu da postavis karticu, opusteno.

Jel' ti nudi opciju Uplata kada samo preko PayPassa predjes?
Meni ne, ako je PayPassom predjeno, samo isplate nudi i upit stanja (drugaciji je skroz ceo interfejs). Dok ako se ubaci kartica sve nudi.

Исто је свима, данас уплаћивао, морао да убацим картицу. То ми није јасно, јер ваљда већа сигурност треба да буде за исплате, него за уплате.

Исто је свима, данас уплаћивао, морао да убацим картицу. То ми није јасно, јер ваљда већа сигурност треба да буде за исплате, него за уплате.

Ma proser****e,u svakom slučaju se ukucava PIN,tako da treba da omoguće sve opcije i putem PayPass-a.

Mozda nemoze depozit jer ako ubacis falsh nemogu da ti blokiraju karticu :d

Radi na principu NFC , 2-3 cm udaljenosti max.

Trebam da uplatim neke evre na svoj racun u Telenor banci, jel to moze preko bankomata? Znam da mogu dinari samo bih proverio dal mogu i evrici? :)

Trebam da uplatim neke evre na svoj racun u Telenor banci, jel to moze preko bankomata? Znam da mogu dinari samo bih proverio dal mogu i evrici? :)
Isto kao i dinari, uplacivao sam evre bez problema bar 30 puta.

Već dugoo, razmišljam, i pitam se. Da li verovati našoj valuti i štedeti u dinarima. Inače odlična je kamata...

Za razliku od dinara evri su mi prosli svaki put, ali zato hiljadarke od dinara sam pojedine ubacivao po 5 puta zaredom dok ih nije prihvatilo, a skoro nova novcanica.

Ne radi se o tome da li je nova ili stara pisao sam o tome samo su mene 2000 zezale jel su vece od ostalih papirnih apoena.
Naime mora tacno da stane lepo u onaj otvor ako ne stavis dobro nece da prihvati.
Pa ja sam se cudio nove 2000 sam morao par puta da ubacim dok nisam provalio u cemu je fora a stare 1000-ke uzeo odmah ali su bile lepo stavljene.

A evri ti prolaze bas iz tog razloga sto su manji od pojedinih dinara(iako vise vrede) i komotno staju u predvidjeno mestu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno