Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato ne treba neke stvari medju prvima probati:)

***a ljudi, treba im tu pogresnu informaciju nabiti na nos i pokusati izboksovati nekakve beneficije.
Ipak, kada se objektivno sagleda, pricamo o racunu čije je odrzavanje u budućnosti besplatno.

Sto se tice korisnika posle 10.9. tu nema dileme - uslovi su jasni.

@alfa: nisu svi "ziher" igraci ;)

Poslednja izmena:
Ljudi ja sam potpisao prekjuce i to isto pise u ugovoru.Lud zbunjenog... Inace samo otvaranje racuna nije proteklo bas glatko,popunio onaj zahtev online ali ipak se otvaranje racuna oteglo.No dajem plus radnici koja se ljubaznoscu iskupila,plus dobih i solju. Jedino dajem veliki minus za bankomat,jos njje instaliran u Jagodini a ne znaju ni kada ce, sto mi ozbiljno rusi koncepciju.Mislio sam da prebacim i platu kod njih,medjutim dok ne instaliraju bankkmat nista od toga.

bankomat na novom beogradu ima dosta u starom merkatoru,u glavnoj poslovnici i u trznom centru usce ja sam zadovoljan jos samo u immo centru da stave jer mi je tu najblize iako odem svuda i biciklom.

U centru bg sam bankomat video samo u Bulevaru, u kralja milana i kosovskoj nema za sada.
Ne znam za knez i ostale..

***a ljudi, treba im tu pogresnu informaciju nabiti na nos i pokusati izboksovati nekakve beneficije.
Pa jel' fora da kod Telenora sve radi, ili da stalno nesto mora da se boxuje? Sad kontriras onome sto se prica o Telenoru naspram MTS-a :D

@alfa: nisu svi "ziher" igraci ;)
Kada su finansije osnovne u pitanju, samo lud ne ide na ziher.

Ne boksuje se ovde nista u tom smislu na koji ciljas ;), nije ovo postpaid 2god i pregovori oko boljih uslova.
Ovo je besplatan racun i neka mu izadju u susret zbog izmene uslova, zaye**** su se, neka plate.

idem malo ubaciti novca u bankomat kartica za internet im je odlicna.radi super jos moze i da se zakljuca.

^Cisto da proverim: jel' neko probao da napravi transakciju sa zakljucanom karticom?

ja sam probao zaboravio da je otkljucam i nemoze se platiti.

Kontaktirali smo Telenor banku sa pitanjem i rekli su nam ovako:

Dodatne informacije od Telenor banke: ističemo da tarifnik nije menjan od zvaničnog početka rada banke, 10.9.2014, već je samo tehnički ispušten deo teksta. Tarifnik aktuelan u trenutku sklapanja ugovora važiće za sve korisnike koju su potpisali ugovor. Takođe, na stranici „Aktuelno“ istaknuto je da se u periodu od 10.09. do 31.10. SMS poruke o odlivu sredstava sa tekućeg računa, na Starter paketu, neće naplaćivati.

E dobro, radice push i mail posle tog perioda :)

Tako je, "slučajno su ispustili deo teksta", sve ostaje onako kako smo potpisali. Kad budem pri laptopu kopiraću sve od njih.

Sta njih sprecava da to primene na sve korisnike npr. vec u februaru?

Ništa nažalost. Videćemo šta i kako će da bude kasnije...

Prilikom otvaranja racuna, radnica mi je predlozila da uzmem progressive paket jer se uz njega kartica dobije besplatno i platim 300 din prvi mesec, a kasnije mogu da prebacim na starter paket. i fakticki kartica se dobije za 300 din, a ne za 500 din.. da li je neko probao to prebacivanje sa jednog na drugi paket?

Poslednja izmena:
Banka radi tek 15 dana, teoretski niko nije mogao da prodje to iskustvo :)

Cek,a da li je SMS poruka obavezna ili moze da se ugasi?

Ostavi se samo push/e mail?

Nije obaveza, sve je stvar tvog izbora. Na e bankingu imas da podesis koje notifikacije zelis i na koji nacin, sms, emai ili push...

Odradih i ovlascenje, malo se brat nacekao ...oko toga jos nisu brzi :)))

Za ovlascenje koje sam dao preko weba sam morao i licno da potpisem papir u poslovnici.

ima li neko tekuci racun kod postanske stedionice ako ima jer zna neko kako se prenosi elektronski novac sa postanske stedionice na tekuci u telenor banci.

popuniš kao prostu uplatnicu. Ja tako prebacuje sa poštanske na intezin.

jel ovako duznik nalogodavac moje ime i prezime i moja adresa.primalac poverilac moje ime i prezime i adresa.svrha placanja
TRANSAKCIJE PO NALOGU GRADJANA.račun dužnika - nalogodavca moj racun u postanskoj stedionici.račun poverioca - primaoca moj racun u telenor banci.
kolko traje transfer uplata iz postanske stedionice u telenor banku vremenski..

nisam jer sam izgubio sifru za token.nekoristim vise token.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno