Ja mislim da nije fer da nesto tvrdis, kad i sam kazes da iskustvo kaze da nije tako - sve dok se ne uhoda sistem kako treba, ostavi na tome da ne znas.Nema provizije. Moj problem je bio sledeci, pisao sam ovde, na racunu EUR i RSD, kupovina na aliexpress u EUR(mada izgleda da je to samo prividno iznos u EUR a da naplatu vrsi u USD), ali naplaceno iz dinara po srednjem kursu. Bez provizije kazem, u 4tu decimalu je bio tacan iznos ali ne sme tako, moralo je iz EUR da bude naplaceno.
Danas, 2xaliexpress, 1xebay, 3 kupovine u dolarima i PONOVO ista situacija, naplaceno iz dinara po srednjem kursu a ne iz EUR. Prosledio banci, kaze aktivno rade na resavanju problema, javice mi se, tako da cenim da ovde imaju problem neki malo veci.
Ako ti nesto znaci, AIK ti je za ovo najbolja. Kartice se vode kroz dinare, i po srednjem kursu, bolje od toga neces naci.Ok. Hvala. Ja i planiram da uplatim dinare pa neka oni konvertuju to,mislim da jw bolji kurs nego da ja kupujem eure pa da uplacujem na racun.
Tako sto ces otici sa LK i videce se na licu mesta da ti nije neko saznao JMBG.Nije nikakav "security hole" jer najpre izdiktiraš jmbg operateru. A kako bi se inače rešile takve situacije.
Ovo je super stvar, ne samo sto moze da se menja, nego sto moze ONLINE da se menja. Ja sam u Wooribanku birao PIN pri izradi kartice (inace u roku od 5 minuta sve zavrseno, zahtev, izrada, PIN, aktivna karticaMeni se sviđa što sam biram pin kod za karticu. Takođe i što postoji opcija za izmenu istog. Ovo će biti prvi put da ću stvarno da zapamtim pin kod![]()
Zar nisam ja ovo rekao? (da mi se cini da vise nema besplatnih racuna sem u TB, tj. da autor nije u pravu od kad je AIK poceo da naplacuje odrzavanje)Alfa, hajde citaj pazljivije. Autor pomenutog teksta pominje da druge banke nude besplatne pakete TR, sto nema veze sa mozgom. Od kada AIK pozitiv nije za dz, takvih paketa nema. (podrazumeva se koriscenje racuna)
Imam jedno pitanje. Posto u aplikaciji postoji mogucnost da korisnik sam ukljuci/iskljuci da li moze kartica da se koristi na prodajnim mestima, bankomatu ili na internetu. Zanima me da li je neko probao koliko je to brzo, tj da li je trenutno ili treba neko vreme da kartica proradi (10minuta, sat, dan)?
TO jeste iskustvo, ali ne znaci da nece naplacivati sa dinarskog po njihovom kursu kada sredePa što je najgore, iskustvo, čak i ovo pogrešno je pokazalo da nema provizijeNo naravno, ako bude promena po tom pitanju kad reše "problem" javljam svakako.
Novac sebi saljes tako sto upises svoj pun broj racuna i iznos, nista posebno.kako se salje sebi novac ako imas racun u drugoj banci.mogu li se salati devize ili samo dinari imam u aik i intezi tekuci i devizni racun i kada ti je stigao novac kada si sebi poslao hvala.
-Novac sebi saljes tako sto upises svoj pun broj racuna i iznos, nista posebno.kako se salje sebi novac ako imas racun u drugoj banci.mogu li se salati devize ili samo dinari imam u aik i intezi tekuci i devizni racun i kada ti je stigao novac kada si sebi poslao hvala.
Ako se prenos vrsi automatski, bez koda, kada mail/broj jesu povezani za racun u TB, to mi se ne svidja. Koliko je lako pogresiti cifru telefona ili email adresu (za email su sanse male da neko ima bas tu pogresnu adresu i racun u TB, ali da ima pogresan broj telefona i racun u TB je za ocekivati).
zvao banku kazu ako saljes sa tb u drugu banku devize moram da im saljem licnnu kartu preko atacmenta.za dinare netraze nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari