...Ne pocinjes valjda dok se sve ne sredi, onda uvezbavas do beskonacnosti pa tek onda krenes...
Koja banka danas nudi besplatan paket? Jeste da ne gledam dalje od RF/BIB vise od jednom godisnje, ali mislim da TB trenutno jedina ima mogucnost besplatnog paketa.druge banke besplatne pakete itd
Ko ti zabranjuje registraciju TB MC, kako i gde?ako mi zabranjuje registraciju telenor mastercard onda to nije slobodan internet.kao da zivim u severnoj koreji.
Meni se ovo ne svidja, i nadam se da su to dozvolili jer je tek uigravanje u pitanju.Imao sam problema sa password-om za web i pinom za mobilnu aplikaciju, oni su zabrljali sa aktivacijom računa, pozvao ih i nakon par pitanja za utvrđivanje identiteta poslali su mi novu šifru u SMS poruci. Svaka čast na brzini i servisu, u svakoj drugoj banci bih za ovo morao da idem u neku ekspozituru.
Mislis na print LK iz CELIKa da ne moze da se overi ili nesto drugo?slazem se sa njim samo oko dela sa e-potpisivanjem koje je kod nas samo delimicno sporvedeno, odnosno, cik probaj da overis u sudu/opstini ispis sa cipa licne karte (da znate, to ne moze, pecatom moze da se garantuje samo fizicki nepromenjivi podataka, ne i elektronski)
Jedino sto ja iskreno ocekujem od radnika banke (barem onih koji nisu licni bankari, vec salterski radnici i tzv. operateri) je da se ne prave da znaju i da ne odgovaraju ako nesto nemaju provereno.Onos to mene nervira je priucenost sluzbenika koji su do juce prodavali telefone a od jutros postaju savetnici za bankarstvo.
ne volim da radim sa banko u kojoj ja kao klijnet znam vise od njihovog zaposlenog koji mi hendluje raacun.
Meni se ovo ne svidja, i nadam se da su to dozvolili jer je tek uigravanje u pitanju.
Ako tako lako moze da se resetuje sifra i dobije SMSom, to je ipak security hole, po meni.
Meni se ovo ne svidja, i nadam se da su to dozvolili jer je tek uigravanje u pitanju.
Ako tako lako moze da se resetuje sifra i dobije SMSom, to je ipak security hole, po meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari