Nisam... Koristio Firefox samo. Ne znam da li moze sad da se koristi opet sve isto, jer je nalog otvoren samo bez dodeljenog računa(kad se ulogujes). Kad bih opet krenuo u proceduru iz početka, da li moze da se koristi opet ista mejl adresa i br mob?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Probaj se onda ulogovati iz drugog browsera i moguće da ćeš moći nastaviti gde si stao.Nisam... Koristio Firefox samo. Ne znam da li moze sad da se koristi opet sve isto, jer je nalog otvoren samo bez dodeljenog računa(kad se ulogujes). Kad bih opet krenuo u proceduru iz početka, da li moze da se koristi opet ista mejl adresa i br mob?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Samo ako si prekinuo zastarelost tom uplatom ali u tom slucaju mozes da trazis da ti vrate novac kao pogresno uplaceno.Platio juče račun za struju, ali zaboravio da promenim podatke za uplatioca, sad su moji a vodi se na ćaleta. Može li biti nekih problema zbog toga?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Plaća se EPS Snabdevanju, EPS Beograd ne postoji.Nema. Ja sam iz Kikinde i nešto ranije je bila da smo plaćali ED Vojvodine. A sad izgleda mi cela država uplaćuje na EPS Beograd
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Na računu njegovom i mom piše EPS Beograd kao primalac, a pre toga je pisalo tako kako kažeš EPS SnabdevanjePlaća se EPS Snabdevanju, EPS Beograd ne postoji.
Pozdrav
U pravu ste. Sad proverih i moje račune i isto stoji "JP EPS Beograd". Kad li su to promenili?Na računu njegovom i mom piše EPS Beograd kao primalac, a pre toga je pisalo tako kako kažeš EPS Snabdevanje
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari