Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam gore napisao, jer sam im to prijavio kao problem, pa su mi rekli da je tako za sada.

Prilikom otvaranja računa polja za upload lične karte(prednja i zadnja strana) uopšte ne registruju dokumenta, iako piše uredno da je proces 100% i "gotovo". Probao i sa jpg i pdf fajlovima više puta. Gde grešim? Ili je nešto do njih?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Račun je otvaran preko browsera na desktop računaru, tamo se fajlovi upload-uju sa kompa. E pa to baš i ne radi....

Nisam... Koristio Firefox samo. Ne znam da li moze sad da se koristi opet sve isto, jer je nalog otvoren samo bez dodeljenog računa(kad se ulogujes). Kad bih opet krenuo u proceduru iz početka, da li moze da se koristi opet ista mejl adresa i br mob?

Platio juče račun za struju, ali zaboravio da promenim podatke za uplatioca, sad su moji a vodi se na ćaleta. Može li biti nekih problema zbog toga?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne to uopste nema veze.
Moze i Sv. Petar da plati umesto tebe neces imati problema.
Jer njih ni neinteresuje ko placa vec da bude placeno.

Poslednja izmena:
Nisam... Koristio Firefox samo. Ne znam da li moze sad da se koristi opet sve isto, jer je nalog otvoren samo bez dodeljenog računa(kad se ulogujes). Kad bih opet krenuo u proceduru iz početka, da li moze da se koristi opet ista mejl adresa i br mob?

Probaj se onda ulogovati iz drugog browsera i moguće da ćeš moći nastaviti gde si stao.

Kontaktirao sam ih već.
Hvala na predlozima... [emoji16]

Platio juče račun za struju, ali zaboravio da promenim podatke za uplatioca, sad su moji a vodi se na ćaleta. Može li biti nekih problema zbog toga?

Samo ako si prekinuo zastarelost tom uplatom ali u tom slucaju mozes da trazis da ti vrate novac kao pogresno uplaceno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ne buni coveka :D
ako je samo uplatioc neispravan uplata ce se proknjiziti....

Uplatilac je drugačiji, razlika je samo u imenu, ostalo je sve dobro. Pretpostavljao sam da neće to da pravi probleme, al reko bolje da pitam [emoji3]

Da li Mobi banka naplaćuje prenos sredstava pri zatvaranju računa?

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Ne, ako oni prenose. Ako si na starteru i sam prenosiš, onda da.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav,
Nisam nikada plaćao račun za struju online, pa i neznam kako da popunim obrazac na aplikaciji.
Buni me to što u obrazce, koji su generisani na aplikaciji, se razlikuje broj računa od onog koji mi je na računu koji mi je stigao.
Ako može neko da mi pošalje screen shot kako da uplatim ili neka pomoć..
Stvarno sam blokirao
Hvala

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
475d8dfc249bf831b1b4260e61d04bd1.jpg
e1c47a7a3180cc57e5c5018bd3fee83c.jpg

Poslednja izmena:
Ti promeni broj računa kako je kod tebe na računu koji si dobio. Ima više lokalnih distribucija i zato se ne poklapaju brojevi.

@@tomic pa mene i buni to što se broj računa ne poklapa, a ja sam iz Niša.
Drugo u delu gde se upisuje adresa neznam šta da upiše, kad mi na računu piše samo primalac:
JP EPS 11000 Beograd.
Nema adresa???

Cisto sumnjam da je ista sem iznosa, broja racuna i poziva na broj bitno.

Nema. Ja sam iz Kikinde i nešto ranije je bila da smo plaćali ED Vojvodine. A sad izgleda mi cela država uplaćuje na EPS Beograd

Zasto ljudi i dalje racune placaju u posti i popunjavaju uplatnice? :(

Ako imas progresiv paket i placas ga 300 din nemas nikakvih drugih troskova. Napravis trajni nalog i samo ostavis dovoljno novca na racunu.

Kod Mobi je to odlicno reseno - mozes da odlozis, otkazes i izvrsis

Placanja > Plati pravnom licu > Racuni na klik...

2ed786183e5bafe5259aef5b533544c8.jpg

f0db40e6886c9e42c1c696ccdf111983.jpg

Ne treba adresa, dovoljno je naziv preduzeća i eventualno mesto, bitan je naravno broj računa i poziv na broj

Plaća se EPS Snabdevanju, EPS Beograd ne postoji.
Pozdrav
Na računu njegovom i mom piše EPS Beograd kao primalac, a pre toga je pisalo tako kako kažeš EPS Snabdevanje

Dobro
Jel može neko da mi popuni obrazac, i pošalje na screenshot, Evo uplatnica pa ću je da prepišem.
Neznam brate prvi put plaćam sve mi nejasno.
Treba da se nešto zeznem...
HvalaIMG_20200429_133036.jpg

Na računu njegovom i mom piše EPS Beograd kao primalac, a pre toga je pisalo tako kako kažeš EPS Snabdevanje

U pravu ste. Sad proverih i moje račune i isto stoji "JP EPS Beograd". Kad li su to promenili?
Pozdrav

Placanja > Plati pravnom licu > Na racun

i sve rucno prekucaj kao na uplatnici (kada jos ne moze QR). Sifra placanja 289.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno