Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro
Jel može neko da mi popuni obrazac, i pošalje na screenshot, Evo uplatnica pa ću je da prepišem.
Neznam brate prvi put plaćam sve mi nejasno.
Treba da se nešto zeznem...
HvalaPogledajte prilog 284573

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Izvoli
5710df1598b60cd5f92ed47c2b6b8535.jpg

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Ima dva ili tri meseca

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Izvini molim te još samo ovo i neću više da smaram.
Da li u šifri plaćanja 222(usluge javnih preduzeća) ili kao što si mi napisao 289(transakcije po nalogu gradjana)
Stvarno se izvinjavam ako sam bio naporan, ali što se kaže bolje pitaj ako ne znaš.
Hvala

289 za sva plaćanja online.
253 za plaćanja poreza online.

289 za sva plaćanja online.
253 za plaćanja poreza online.

Na računu za infostan piše 122, tj. online 222. Tako sam uvek plaćao jer prepisujem sve precizno i u redu je sve.

Ali iskreno ne znam zašto uopšte postoje šifre plaćanja, potpuno nebitna i nepotrebna stvar, samo dodatni korak koji komplikuje nalog.

Ja sam napisao 289, prvi put plaćam pa šta bude..

122, 222
plaćanje usluga javnih preduzeća

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

I šta će sad da bude, jesam dobro uradio ili ne..jaoooo

Poslednja izmena:
ne brini pare si dao [emoji41]

ništa ako je prošlo sve je u redu

Nije tacno ime uplatioca... :D

Salim se... nije bitno.

Veci je problem to sto si na net okacio toliko privatih podataka

Poslednja izmena:
Kada ne znate koju šifru plaćanja da stavite, stavite 289 ili 290 i nema greške :)

*mjau**mjau**mjau*..to je sve iz neznanja.
Sada je bitno ovaj račun da je u redu,
Drugo, znaš kako se kaže: Ti možeš da uzmeš od nekog ko ima, a od nekog ko nema nemože.
Tebi druže stvarno hvala na svemu, *mjau**mjau**mjau*. ja mislim da nije sramota ako neko nešto nezna, a da pita.
I šta kažeš za račun jel o.k

Prijavio sam ti post da ti modovi uklone sliku. Posto je sve u redu sto se tice uplate neka modovi skinu sliku jer sadrze privatne info.

Skoro celog dana, ne mogu da se logujem u mobilnu aplikaciju banke. Još neko?

ne

@DUSANSUNI Cekaj malo, oni su ti poslali uplatnicu sa potpisima i pecatom u pdf formatu?

Ne nego nakon svakog placanja imas opciju da preuzmes potvrdu o placanju, za bilo koju uplatu bilo kome

Ne nego nakon svakog placanja imas opciju da preuzmes potvrdu o placanju, za bilo koju uplatu bilo kome

Na primer Postanska Stedionica nema tu opciju. Ne mozes da skines u PDF formatu uplatnicu... nego kazu operateri da slikas ekran pa odstampas... da li je to realno??

Kod drugih banaka da li na pdf u ima pecat i potpis kao na slici gore?

Raiffeisen nema pečat niti potpis.
Pozdrav
P.S. Potvrda može da se skine iz aplikacije u pdf formatu.

Nisu mi je priznali u Ljermontovoj pre 3 godine... dok sam cekao lekarsko upaltio sa mob. Kaze nije plavi pecat (stampao na laserskom). A to je problem?! Izvucem na color laseru... odem popodne... odlicno, ali kaze “ne izlgleda ovako njihova potvrda”.

Dali mi vozacku, ali da im donesem “pravu” potvrdu iz banke na memorandumu. Teror.

Poslednja izmena:
Nisu mi je priznali u Ljermontovoj pre 3 godine... dok sam cekao lekarsko upaltio sa mob. Kaze nije plavi pecat (stampao na laserskom). A to je problem?! Izvucem na color laseru... odem popodne... odlicno, ali kaze “ne izlgleda ovako njihova potvrda”.

Dali mi vozacku, ali da im donesem “pravu” potvrdu iz banke na memorandumu. Teror.

Cekaj malo... ti si uplatio online eUplatnicu i oni su ti trazili pravu na papiru sa svezim pecatom i potpisom banke? Nisu hteli da priznaju online uplatu? Pa koja onda svrha eUplatnica u ovakvo prostackom drustvu kada jos uvek rade mentalnio mrtve osobe na salterima ?! Saltere treba ukinuti i sve radilti online, vise stete nego koristi od tih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* a na salterima...

Misli na elektronsku arhivu, odstampas samo po potrebi a i tad je diskutabilno validna jer nije dokaz da je placanje realizovano, tako nesto je pisalo ranije na potvrdi

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno