Znači taj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam nije bug već feature?!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Običan prenosAko ide instan, onda je trenutan prenos.
Pogledaj limit za internet plaćanje. Neko je pisao da je podrazumevano 0,10 rsd [emoji849]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Stigli svi SMS-ovi pre 30-ak min. Za svaki pokušaj. Verovatno ponovo sve funkcioniše.
Ja sam prekjuče skapirao gde je kod mene bio problem. Pri prelasku granice, da ne čekam da mi se telefon smiluje da posle pola sata nađe mrežu, odabrao sam ručno mrežu. Pozovi su radili normalno, odlazne poruke takođe, ali ne i dolazne. Sve dok nisam opet otišao u podešavanja i promenio na automatski odabir mreže.Meni danas kasne, po prvi put. Ne bi smelo ovo da se dešava.
Neverovatno šta mi se desilo.
Povezao sam Telenor MC sa paypalom i u procesu verifikacije kartice skinuo mi je 1,5 eura, što je u redu (posle ih je i vratio).
Ali u istoj sekundi Telenor banka mi za 1 dolar zadužuje Payonner karticu i momentalno stornira to zaduženje.
Neverovarno u celoj priči je da ja Payoneerovu karticu nigde nisam snimio ni povezao, jedino koristim Telenor bankomat za isplatu novca.
Ajmo opet?? A kada si je koristio na atmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari