Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na informacijama ali kartica komercijalne ne moze da se vise poveze, ranije je mogla, mislim na visa internet.

Ne znam odakle ti ta informacija, lično imam 2 vise povezane od kombank.

Ne moze osnovna za tekuci. Neke druge mogu.

Iako ne stoji u tarifniku, Telenor Banka je izmenila tarifnik, i sve transakcije preko 300.000 se placaju kao Hitne.

Mozda izgleda logicno, ali takve stvari moraju biti u tarifniku explicitne.

А је ли и раније била провизија за плаћања преко 300000 дин. иста као сада 200 дин.?

Ne, placao sam preko 300K skoro, bilo je 35.

@mnt, kladim se da toga nije bilo danas, ne samo fusnote, nego i zvezdice ;)

Poslednja izmena:
Мислим да је било недавно,да сам видио и да је то од ових ажурирања због инстант плаћања.Сад,јесте разлика у провизији.Мало и они да искористе сав овај хаос.Испада да код њих више не постоји РТСГ.

Izvinjavam se onda.
Kladim se u ismejavanje, izgleda :)

Da i vam se desava da kada na Android aplikaciji udjete u placanje > obrasci i primaoci > moj primaoci > novo placanje i tu aplikacija pukne i nudi da se otvori ponovo ?

Imam LG G6 i Oreo verziju OS-a.

Uha.... ja mislio to su sredili ove godine, a ono znaci 4 godine se ponavlja ;)

Izbrisi cache, meni uglavnom resava problem.

Nisu me još prebacili na Progresiv, a zahtev sam podneo prošli mesec. Danas sam probao ponovo, pa dobio poruku da sam se već prijavio na taj paket, a Starter je i dalje aktivan.

Kad ide prebacivanje, ako ne prvog u mesecu?

Ide prvog, ali nije uopste brzo, nekada moze da potraje...
A mene je sa Starter "zbacio" na Klasik, za koji sat, istog meseca! (nije bitno osim sto mi je odmah deaktivirana MC, a trebala je do novembra)

Da i vam se desava da kada na Android aplikaciji udjete u placanje > obrasci i primaoci > moj primaoci > novo placanje i tu aplikacija pukne i nudi da se otvori ponovo ?

Imam LG G6 i Oreo verziju OS-a.
Redovno [emoji849]

Huawei P10

Ide prvog, ali nije uopste brzo, nekada moze da potraje...
A mene je sa Starter "zbacio" na Klasik, za koji sat, istog meseca! (nije bitno osim sto mi je odmah deaktivirana MC, a trebala je do novembra)
A šalju li možda neko obaveštenje da je izvršena promena paketa?

Izasao i iPhone XS i XR a telenor banka jos nikako da compile aplikaciju kako bi progurali podrsku za X...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja mislim da su mi ovog puta poslali mail, i to sa kasnjenjem... prilicnim :)

Da li je moguće prebaciti eur na tudji račun? Ranije je bilo potreban upload potvrde srodstva do trećeg kolena, ali sad vidim samo rsd za uplate.

Poslednja izmena:
Je se sećam samo da je to moglo samo ako postoji ugovor o nekoj nekretnini u inostranstvu i o nečem drugom isto tako specifičnom, a tiče se inostranstva.
Pogledaj njih pravilnik dok se ne javi neko ko zna tačno.

Da li je moguće prebaciti eur na tudji račun? Ranije je bilo potreban upload potvrde srodstva do trećeg kolena, ali sad vidim samo rsd za uplate.
Ja koliko znam samo din. Jedino pp ili iban ili wu

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока

Jedna promena u mobilnoj aplikaciji (po meni, veoma glupa):
kada se iskljuci kartica za koriscenje na internetu a zatim ponovo ukljuci, limiti se automatski setuju na minumalnu vrednost sto je 0.10 dinara tako da kartica je prakticno neupotrebljiva dok se ti limiti opet ne podese...
Razlog za ovo je dodatna sigurnost AKO neko SLUCAJNO ukljuci kanal...
Danas sam pola sata pokusavao da shvatim sta je problem i zasto ne radi nesto sto je radilo kako treba do skoro...

Ako se necega jezim to je kad mi neko trazi da mu implementiram resenje ovog tipa a glavni razlog je AKO i SLUCAJNO... :wall:

Poslednja izmena:
Znači taj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam nije bug već feature?!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako izvrsim uplatu sada petak veče sa Telenora na MTS banku kad se prebaci novac?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ponedeljak 9 sati, ako nije hitno odnosno istant.

Ok tako sam i mislio

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno