Hvala na informacijama ali kartica komercijalne ne moze da se vise poveze, ranije je mogla, mislim na visa internet.
Iako ne stoji u tarifniku, Telenor Banka je izmenila tarifnik, i sve transakcije preko 300.000 se placaju kao Hitne.
Mozda izgleda logicno, ali takve stvari moraju biti u tarifniku explicitne.
Hitni nalozi* 200 RSD
*Eksterni nalozi preko 300.000 RSD
Ne, placao sam preko 300K skoro, bilo je 35.
@mnt, kladim se da toga nije bilo danas, ne samo fusnote, nego i zvezdice![]()
[...] u tarifniku sada stoji zvezdica pored "Hitni nalozi" i piše da se provizija od 200 dinara odnosi samo na eksterne naloge preko 300.000 dinara.
Redovno [emoji849]Da i vam se desava da kada na Android aplikaciji udjete u placanje > obrasci i primaoci > moj primaoci > novo placanje i tu aplikacija pukne i nudi da se otvori ponovo ?
Imam LG G6 i Oreo verziju OS-a.
A šalju li možda neko obaveštenje da je izvršena promena paketa?Ide prvog, ali nije uopste brzo, nekada moze da potraje...
A mene je sa Starter "zbacio" na Klasik, za koji sat, istog meseca! (nije bitno osim sto mi je odmah deaktivirana MC, a trebala je do novembra)
Šalju, mailom. Ja sam podneo zahtev krajem juna, tek negde 3 jula me prebacili.A šalju li možda neko obaveštenje da je izvršena promena paketa?
Ja koliko znam samo din. Jedino pp ili iban ili wuDa li je moguće prebaciti eur na tudji račun? Ranije je bilo potreban upload potvrde srodstva do trećeg kolena, ali sad vidim samo rsd za uplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari