Da, to sam video, kao datum transakcije u aplikaciji Telenor banke stoji jučerašnji datum, 31.10, ali pare se još ne prikazuju... Sačekaću par dana...Sve će doći u normalu, samo iim Daj par dana. Ako je transakcija bila autorizovana (zavisi kad si odustao) možeš čekati do 2 nedelje da se transakcija odbije, tj. vrati tebi).
Novosti vezane za stednju, ne znam da li je vec pisalo:
Kamata na stednju po vidjenju je snizena sa 4% na 3%.
Orocena stednja na 6 meseci ili 12, uz 3,4% odnosno 3,6% kamate.
http://www.telenorbanka.rs/sr/stanovnistvo/ponuda/dinarska-orocena-stednja/
Sve banke kod nas uzimaju polovne bankomate sa zapada.U Stadionu postavljen novi bankomat, tj. vise je stari nego sto je novi. Najsporiji koji sam koristio do sada. Ukucas pin, on kasni jos 10sekundi dok ukuca. Mislio sam da ce mi progutati karticu. Definitivno je polovan
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sto se tice bankomata u TC Stadion.U Stadionu postavljen novi bankomat, tj. vise je stari nego sto je novi. Najsporiji koji sam koristio do sada. Ukucas pin, on kasni jos 10sekundi dok ukuca. Mislio sam da ce mi progutati karticu. Definitivno je polovan
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne mogu sa GooglePlay da skinem aplikaciju Telenor banke,piše da aplikacija ne podržava moj telefon.
Reč je o Xiaomi MiMax telefonu,zna li neko u čemu je problem,pisao sam banci na mail ali bez odgovora.
Veća je muka ući na sajt koji ne radi...Je li ok platiti online preko eUprave za zdravstvenu knjižicu? Ili bolje imati hard-copy i platiti u pošti?
Verovatno je bolja situacija noću... Ne znam šta su mislili kad su javno objavili da mogu elektronski da se podnesu zahtevi za zdravstvene a nisu podigli serverske kapacitete. Masa ljudi samo ode da pogleda o čemu se rai na sajtu a koliko njih ode i da podnese... Ispada ovo pri DDoS napad naroda na instituciju ;-)I ja planiram da uplatim online... A sajt radi. Malo duze treba da se ceka, ali radi...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari