Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve će doći u normalu, samo iim Daj par dana. Ako je transakcija bila autorizovana (zavisi kad si odustao) možeš čekati do 2 nedelje da se transakcija odbije, tj. vrati tebi).

Sve će doći u normalu, samo iim Daj par dana. Ako je transakcija bila autorizovana (zavisi kad si odustao) možeš čekati do 2 nedelje da se transakcija odbije, tj. vrati tebi).
Da, to sam video, kao datum transakcije u aplikaciji Telenor banke stoji jučerašnji datum, 31.10, ali pare se još ne prikazuju... Sačekaću par dana...

Sent via Xperia Z3

TB bankomat u Stadionu ne radi vec dva dana, iskljucen totalno

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Mora da niko ne uplacuje samo podizu... bankrotirao [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Stadionu postavljen novi bankomat, tj. vise je stari nego sto je novi. Najsporiji koji sam koristio do sada. Ukucas pin, on kasni jos 10sekundi dok ukuca. Mislio sam da ce mi progutati karticu. Definitivno je polovan

Ne mogu sa GooglePlay da skinem aplikaciju Telenor banke,piše da aplikacija ne podržava moj telefon.
Reč je o Xiaomi MiMax telefonu,zna li neko u čemu je problem,pisao sam banci na mail ali bez odgovora.

U Stadionu postavljen novi bankomat, tj. vise je stari nego sto je novi. Najsporiji koji sam koristio do sada. Ukucas pin, on kasni jos 10sekundi dok ukuca. Mislio sam da ce mi progutati karticu. Definitivno je polovan

Sve banke kod nas uzimaju polovne bankomate sa zapada.

Sent via Xperia Z3

Sto se tice bankomata u TC Stadion.
Kada neko ispred vas zavrsi transakciju, idite na kafu negde...Treba mu oko 5 min da se oporavi...Strasno. Ovo u zivotu nisam video...
Trebace vam dosta strpljenja sa ovom "kantom".

Sent from my RN3 Pro

Ne mogu sa GooglePlay da skinem aplikaciju Telenor banke,piše da aplikacija ne podržava moj telefon.
Reč je o Xiaomi MiMax telefonu,zna li neko u čemu je problem,pisao sam banci na mail ali bez odgovora.

Nece se banka zabavljati time. Koji rom imas na telefonu? Meni se to desavalo ako imam custom DPI (custom rom) na telefonu, jednostavno prijavi da nije podrzana app.

Fabrički 6.0.1 android,ništa menjano, telefon nije rootovan.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Nece ni kod mene na CM 6.0.1. Redmi note 3 pro.Kaze app nije kompatibilna...
Resenje, ako "ne verujes" aplikaciji sa apk mirror i slicnih sajtova, neka ti neko skine sa GP na svoj fon, bekapuje i prebaci.Onda instaliras i radi bez problema.

Sent from my RN3 Pro

Imao sam jednom takav slučaj (jiayu s3 je bio telefon, lollipop). Nakon reseta telefona sam dobio takvu poruku. Ponovo sam resetovao, odabrao google backup sa drugim datumom i onda je sve bilo OK.

Poslednja izmena:
Takođe, u svim mogućim varijantama koje sam probao - nije podržan uređaj.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Kidence hvala na pomoći, uspeo da instaliram tako što sam na ženinom telefonu instalirao banku, uradio backup programa, preneo apk file u moj telefon i sada radi.

Web i mobilna aplikacija, kao i pojedine usluge bice nedostupne od 12.11.2016. od 23:00 do 13.11.2016. do 05:30, zbog odrzavanja sistema. U ovom periodu cete moci da koristite svoju MasterCard karticu i obavljate transakcije placanja i podizanja novca preko bankomata u dinarima. Vise informacija na: http://tln.rs/obavestenje

Svi koji koristimo banku smo dobili tu poruku.

Сад ко прије на банкомат његови еври:)

Downtime od 6.5h, u gluvo doba noći, ako ne potraje, neće biti problem.

12. na 13. je subota na nedelju, to uopste nije gluvo doba, barem u centru.
Mada ne znam zasto bi nekome trebali evri tada bas :)

Možda ako dileri za blow ne primaju dinare :D

Je li ok platiti online preko eUprave za zdravstvenu knjižicu? Ili bolje imati hard-copy i platiti u pošti?

Ok je, a uplatnicu možeš sebi poslati na e-mail ili je skinuti po uplati.

I ja planiram da uplatim online... A sajt radi. Malo duze treba da se ceka, ali radi...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja planiram da uplatim online... A sajt radi. Malo duze treba da se ceka, ali radi...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Verovatno je bolja situacija noću... Ne znam šta su mislili kad su javno objavili da mogu elektronski da se podnesu zahtevi za zdravstvene a nisu podigli serverske kapacitete. Masa ljudi samo ode da pogleda o čemu se rai na sajtu a koliko njih ode i da podnese... Ispada ovo pri DDoS napad naroda na instituciju ;-)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Telenor banka počela je da raskida ugovore o štednji sa korisnicima koji su štedne račune otvorili po kamatnoj stopi od 7%.

Šalju obaveštenje:
U skladu sa pravom Banke predviđenim članom 10 stav 2 Ugovora o dinarskom depozitu po viđenju, koji ste zaključili sa Telenor bankom, ovim putem Vas obaveštavamo da raskidamo Ugovor uz poštovanje otkaznog roka od 15 (petnaest) dana. Sa datumom isteka navedenog roka, računajući od dana prijema ovog obaveštenja, sredstva sa Vašeg štednog računa će zajedno sa pripadajućom kamatom, biti preneta na Vaš tekući račun u Telenor banci.

Ne znam kakva je situacija sa računima na kojima je kamata 5% i 4%?

Zar rok ne mora biti 30 dana?? Verovatno ce svima raskinuti te ugovore, jer zadnji po 7% isticu krajem ove godine (ko je posle kraja prosle imao 7%, vec mu je bio produzen ugovor jednom po 7%, ostali nisu mogli dobiti 7% vise, vec 5% i 4%)

Ovo je prosto raskid tih ugovora, kako im dodje vreme za obnovu, tj. onih 12 meseci.

Nego, cisto da se zna da sam opet bio u pravu :) Tacno 2 godine otprilike nakon pocetka rada, TB zatvara prve "beskamatne" kredite za uredjaj u Telenoru, i vise im ne trebaju depoziti da bi imali pokrice za te "kredite", tako da ce ukidati stednje, a ne samo smanjivati kamatu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno