Za početak, otarasio bi se tog prokletog diska koji je toliko glup vid zaštite da nemam reči.

Da bi plaćao moraš da nosiš disk svuda sa sobom, a ako računar ne poseduje optički disk - možeš samo da se slikaš. (Što se meni par puta desilo, a bilo mi je hitno da izvršim transakciju) Sertifikat sa diska možeš da prekopiraš na fleš memoriju, a to onda nije nikakav vid zaštite, već samo teret da se ne odvajaš od te fleš memorije ili da je ne zaturiš negde. Iako sam korisnik Banke Intesa i trenutno mi je to glavna banka, imaju očajno osmišljen e-banking.
Ovde nisi vezan za disk, već za telefon (koji ionako uvek nosiš sa sobom). Sve potvrde radiš preko koda koji stigne SMS-om na broj koji si registrovao (baš kao kod Raiffeisen banke). Intefejs je mnogo lepši i pregledniji, a podešavanja veoma detaljna.
Dodatna pogodnost lično za mene je što je provizija za internet plaćanje mnogo manja (25din fiksno, dok kod Intese naplaćuju procentualno), pošto u Intesi imam Osnovni račun (120din održavanje), a i u Telenor banci (0 dinara održavanje). Mobilna aplikacija je daleko bolja u Telenor banci i preko nje može sve što i za računarom, a to je veliki plus. Pored standardnog plaćanja na račun, tu je i plaćanje na mobilni broj, plaćanje na e-mail.
Ne slažem se. Koristio sam ebanking usluge tri banke (Intesa, Erste, Raiffeisen) pre Telenor banke i najzadovoljniji sam e-banking sistemom Telenor banke (mada je i Raiffeisen dobra, upravo zbog potvrde plaćanja preko SMS-a). Ako si zadovoljan Intesom, još bolje, i naravno da neće svakome odgovarati Telenor Banka. Ali trebalo bi da isprobaš njihove usluge sa ovim besplatnim računom.