Trebalo bi da na kraju meseca ili pocetkom sledeceg naplati, da.Ja nisam primeito da mi skida nešto dodatno sa računa kada provučem karticu i stigne mi poruka? Da li se to naplaćuje na kraju meseca možda? Imam starter paket.
"Lepa vest iz Telenor banke: na adresi Kneza Viseslava 63 (Handy, TC Vidikovac) postavili smo bankomat koji vam omogucava uplatu i isplatu u dinarima i evrima."
Шири се полако.
Ne, to je debitna kartica. Za kreditnu treba da se ulogujes na banku, potom ides u proizvode, nadjes kreditnu i tu odradis aktivaciju. Nakon toga nosis potvrdu o primanjima u prodavnicu i posle ti stize kreditna.
Nista od vecere a ni dorucka :-DКо је вршио анкету,ТБ?Јеси добио позив на бесплатну вечеру?![]()
Izgleda da su uspostavili saradnju sa Handy sto je dobra stvar jer Handy ima prodavnice svuda po Srbiji.
Pa nisi mi odgovorio da si ti menadzer u Tnoru zaduzen za postavljanje bankomata da li bi prvo postavljao u medtima gde ima 30 korisnika i 500 mestana ili bi tamo gde ima bar 2 miliona i vise ljudi a korisnika nekoliko hiljada?Опет ће Београд бити приоритет за банкомате а не мања мјеста јер да су хтјели поставили би банкомате у својим пословницама које имају већ одавно у сваком граду.Не видим неку корист за клијенте из мањих мјеста ,опет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari