Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za one koji su predali u telenorovim radnjama za kreditnu, koje je ocekivano vreme cekanja?

Predao sam zahtev 30.11-og rekli mi da ce me zvati za 2 dana da mi jave dali ispunjavam uslove, evo 4 dana proslo niko jos nije zvao. (potvrde od firme nisu hteli ni da uzmu dok ne provere da li ispunjavam uslove)
U medju vremenu na e bankarstvu u statusu podnetih zahteva nemam nista, 0639005 zvao juce, niko nista nezna da mi kaze, od tri poziva dva puta su imali tehnicke probleme a treci put nista nisu mogli da vide rekli strpite se javicemo (naravno niko nista nije javio).

Opet nisi odgovorio vec si rekao da je besmisleno da odgovaras jer i sam znas sta bi bio tvoj odgovor da primas platu za svoj rad u toj kompaniji.
Не могу јер ја на ТБ(и остале банке)гледам из угла корисника.Не могу као радник да оправдавам власника фабрике јер неће да ми повећа плату зато што му је онда зарада мања.Не могу да оправдам,као могући корисник,ТБ која у општине од 50000 становника неће да постави само један банкомат и тако привуче нове кориснике и увећа зараду.Знам да се мрежа шири.Ово је само конструктивна критика,ништа друго и ништа лично.:)

Ok ne vredi bice brate i tu je samo vremena.

Internet i mobilna aplikacija, i neke usluge Telenor banke ce biti privremeno nedostupne od 05.12. od 22h do 06.12.2015. do 14h. Vise info na telenorbanka.rs
Siglo mi malopre svaka cast unapredjuju servise i app, povecavaju broj bankomata.
Uskoro ce postati prava moderna banka.

Jos da im posle svakog od zadnja 2-3 updatea ne radi app sporije i sporije bilo bi dobro :)

Nije mi jasno zašto tako sporo radi. Prosto me mrzi da je otvaram, iako mi treba, kad pomislim koliko ću da čekam...

Inace, danas sam saznao da postoji limit na placanje e-bankingom i webom od 150.000 dnevno a ne 1.000.000, i da je izgleda 1.000.000 limit koji i zvanjem call centra ne moze se preci. (trebalo mi je da platim nesto od 200.000, i zaboravio sam da pitam koliko je najvise dnevni limit). Za preko 150.000 mora se zvati CC.

U prevodu, preko te cifre vam TB efektivno ne da novac, jer ne postoji nacin da ako imate preko toga ikako ga dobijete istog dana, nije samo preko bankomata limitirano mesecno na 1.000.000.

Nije istina. Ja sam plaćao e-bankom preko 150k bez problema.

Meni je trazio da pozovem call centar, i tamo su mi rekli da preko 150.000 trazi to.
Mozda je izmenjeno sada, ali ne nagadjam, vec isprobano u praksi i potvrdjeno od strane CC.

Možda si imao više transakcija u toku dana pa se nakupilo ukupno milion.

Ja imam jednu transakciju mesecno za placanje van TB :D I to je ta (uplata za karticu u drugoj banci)
Zvao sam CC, rekla mi je cura da je 150.000 dnevni limit, pitao sam je konkretno. I ja sam mislio da je 1.000.000 limit.

Imao sam nesto podizanja sa bankomata i nesto placanja sa karticom, ali je to ispod 30.000 od pocetka decembra.

Moze da se poveca na 3 sata limit (samo toliko od trenutka poziva traje), ali ne preko 1.000.000 kaze. Tako da sve u svemu, imajte na umu da veca suma vam je zarobljena manje/vise u Telenoru, ne mozete je istog dana podici nikako. (1.600.000 ukupno, ukljucujuci 600.000 koje mogu preko bankomata).
Ne verujem da imaju mesecni limit za transakcije.

Iskreno da imam milion dnevno, Telenor ne bi birao pa ne znam sta :) Garant bi Raiffeisen koristio za sve.

EDIT: E, da, ovo je JEDNA transakcija veca od 150.000. Mozda se nismo razumeli, pa je limit PO TRANSAKCIJI 150.000, a ipak 1.000.000 dnevni limit, ali ne verujem da joj je promaklo to.

Poslednja izmena:
Jbm li ga onda, kada sam ja dosao do miliona samo bankomatom (doduse isti novac menjan vise puta igre radi, onih nedelju dana kada su davali srednji kurs), a nisu mi dali sada tranakciju jednu preko m-Bankinga.

KMJR, mislis ISPLATU?

pa ja sam placao pa zovem uplata...

Jeste vas dvojica na Progresivu?

Da li je neko imao preko 1.000.000 isplate dnevno (dakle placanja van banke, nalogom za prenos, ne podizanje + placanja?)

Da li postoji mogucnost da platim pretplatu za ovaj mesec pomocu Racuna na klik, iako je racun vec stigao? Aktivirao sam malopre Racun na klik, medjutim pise mi da ce mi stizati tek od narednog meseca.

Misim da nemaš, jer su završili sa slanjem Telenor računa. Ali ako račun dobijaš u elektronskom obliku, onda u mailu imaš link da platiš karticom - možeš TB karticom, i dođe ti na isto.

@alfaunits plaćao si TB Android aplikacijom, i dobio prompt iz aplikacije da pozoveš CC?

Meni kaže na Playstore da nije kompatibilna sa mojim telefonom, a stara mi normalno radi.

Skinuo update i cini mi se da brze radi a koliko vidim povecali su i izmenili font nazalost.

Ljudi, otvorio bih sutra (ako moram) nalog u t.banci za master card (kasnije bih se registrovao na paypal) sve radi kupovine sa alija i gear-a...zanima me, da li mogu sa postojecom (dinarskom findomestic visa) karticom sve to isto ili je najbolje u telenoru sve to da resim?

http://www.findomestic.rs/page/show/Visa-Classic
Колико видим можеш с постојећом картицом али је боље с Теленоровом,због мањих трошкова(купиш евре-онлајн,не радиш кроз динаре као с класик картицом,ако је то та))

Poslednja izmena:
Pozdrav,
razmisljam o otvaranju progresiv racuna u TB, i zatvaranju racuna i svih usluga u Erste Banci.
Udjoh sad na sajt da pogledam karakteristike tog progresiv racuna, jer sam ranije vec nesto gledao na brzinu, i vidim da su uveli neku novu kreditnu karticu za koju spomenuse da moze da se placa i online a za koju je odrzavanje cele 2016.godine besplatno, pa me zanima ako je neko upuceniji, sta to moze debitna progresiv sto ne moze ova kreditna, ako izuzmem dozvoljene minuse koji me ne zanimaju i kredite koje nemam niti uzimam?

Исте су(сем кредита што и јесте смисао кредитне).Највећа разлика је у рачуну,коришћењу и одржавању,између Стартера и Прогресива(види тарифе http://www.telenorbanka.rs/sr/onama/telenor-banka/tarifnik/).Дебитна Стартер и Прогресив су исте.

Poslednja izmena:
Je l ja ono dobro razumem da sa kreditnom podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji iznosi min 300 din?
verovatno da cu uzeti onda taj progresiv.

Да:)

Sta je novo u tb app, bio neki update, ne pise nista na gp.

Sta je novo u tb app, bio neki update, ne pise nista na gp.
Citiracu sebe za ono sto mozes da vidis u app a cini mi se da su malo poradili i na optimizaciji iste.
Skinuo update i cini mi se da brze radi a koliko vidim povecali su i izmenili font nazalost.
Inace pise i na GP sta je novo:
"To make our app better for you, we bring updates regularly. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Telenor banka application!"

Poslednja izmena:
Uzeh juce ovaj Starter paket u Telenor banci... Jedna stvar mi nije jasna koja se tice provizija.

Recimo hocu da kupim nesto sa Steam-a, to nesto kosta 20 evra recimo. Ja imam 5000 dinara na racunu i 50 evra. Sa koje valute ce mi se skinuti iznos i kolika ce biti provizija na transakciju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno