Gledam na sajtu gsmarena i on bi trebao po pitanju trajanja baterije da bude kao moj RN11, koji poslednjih dana uz baš teško korišćenje bez problema izdrži od jutra do mraka, a star godinu dana. Ako ima neki update, instaliraj i pogledaj još neko vreme kako funkcioniše, kako kaže offline71.
Dobro. To je onda ono što ti je @offline71 već objasnio..
Misliš da je ono sa šota dobro? Pa, iz buđavog Alcatela 1SE sam izvlačio 10 sati u normalnom modu sa stalno upaljenim netom i mnogo surfa jer mi je takva rutina u korišćenju. A 10-ka u power save mode sa 90% jedva ovo dole. Probaću sa zaustavljenom bezbednošću, vidim da čovek vidi neki boljitak u autonomiji na temi o drugom modelu, jer možda jeste bloat.Dobro. To je onda ono što ti je @offline71 već objasnio..
Koliko dugo ga imaš?Misliš da je ono sa pita dobro? Pa, iz buđavog Alcatela 1SE sam izvlačio 10 sati u normalnom modu sa stalno upaljenim netom i mnogo surfa jer mi je takva rutina u korišćenju. A 10-ka u power save mode sa 90% jedva ovo dole. Probaću sa zaustavljenom bezbednošću, vidim da čovek vidi neki boljitak u autonomiji na temi o drugom modelu, jer možda jestr bloat.
Pogledajte prilog 407796
Jedva nešto duže od mesec dana.Koliko dugo ga imaš?
Bogami, to je već predugo za AI..Jedva nešto duže od mesec dana.
Cepni ti njemu hard reset a onda - ne trpaj ga jedno dve nedelje.Jedva nešto duže od mesec dana.
To sam mu već jednom uradio. Sem vibera ništa drugo nisam dodaoni bez efekta je. Nego, pošto sam imao prilike da neko vreme koristim i RN 11, i na njemu je autonomija u dlaku ista sa androidom kao najvećim potrošačem.Cepni ti njemu hard reset a onda - ne trpaj ga jedno dve nedelje.
Samo najosnovnije.
Bez tema niti kojekakvih launchera.
Ako i onda posle dve nedelje srče bateriju - servis!
Da li koristiš aktivno gps i bluetooth? Ja sam na svom pixel7 primetio da google aplikacija zna da srče boga oca i da arči gps.To sam mu već jednom uradio. Sem vibera ništa drugo nisam dodaoni bez efekta je. Nego, pošto sam imao prilike da neko vreme koristim i RN 11, i na njemu je autonomija u dlaku ista sa androidom kao najvećim potrošačem.
E..ovo je baterija.. Uređaj je Rn12Pro+5GTo sam mu već jednom uradio. Sem vibera ništa drugo nisam dodaoni bez efekta je. Nego, pošto sam imao prilike da neko vreme koristim i RN 11, i na njemu je autonomija u dlaku ista sa androidom kao najvećim potrošačem.
Ne, GPS još nisam koristio a bluetooth, NFC i ostalo je sve pogašeno, sem mobilne mrešeDa li koristiš aktivno gps i bluetooth? Ja sam na svom pixel7 primetio da google aplikacija zna da srče boga oca i da arči gps.
Takođe, može možda da pomogne da ugasiš MIUI "optimizacije".
Kolika ti je potrošnja preko noći (%)?To sam mu već jednom uradio. Sem vibera ništa drugo nisam dodaoni bez efekta je. Nego, pošto sam imao prilike da neko vreme koristim i RN 11, i na njemu je autonomija u dlaku ista sa androidom kao najvećim potrošačem.
Ne znam to, podesio sam gašenje u neko doba noći i paljenje ujutro.Kolika ti je potrošnja preko noći (%)?
Pretpostavljam da si mislio na fabrički reset, a ne na 'fabrički restart'?Ljudi ne opterećujte se gašenjem aplikacija koje su ugrađene u MIUI, sve su optimizovane i ne troše mnogo.
Gašenje MIUI optimizacije ni slučajno, može samo da pogorša stvar.
Ugrađena app za praćenje potrošnje baterije je loše urađena i nije precizna, za to vam je bolje koristiti GSam Battery Monitor, sa omogućenim funkcijama preko ADB-a (ako uspete, pošto ja ne uspevam od A13).
Ako baš imate problem sa curenjem baterije, apgrejdujte MIUI do kraja i uradite fabrički restart. Eventualno, problem može da pravi neka instalirana aplikacija.
Takođe loš signal mreže ili wifi može da srče bateriju. Isključivanje wifi i Bluetooth scanning može pomoći.
Višednevni sot mislim da na redmi telefonima već odavno nema više niko. Mislim da je to ukinuto sa verzijama miui-a još od 13-tice, pa naviše.Zasto ja na 13 pro nemam opciju da vidim sot. Udjem u bateriju ali nigde nemam ekran kao opciju.
Možda zato imaš "digitalno blagostanje" koje prikazuje vreme ispred ekrana manje, više isto kao SoT u meniju baterija.Zasto ja na 13 pro nemam opciju da vidim sot. Udjem u bateriju ali nigde nemam ekran kao opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari