Baci pogled ovde, meni je tako uspelo.^ promenio region , nema apdejta ...
Neverovatno.
Može sve to da se zaključa izuzev opcije za zvono. Jer se njima pristupa preko tastera.Možda je ovo pravo mesto za pitanje ...
Da li postoji opcija da telefon bude "stvarno" zaključan kao i ostale marke telefona ( samsung, huawei). Konkretno, kada je xioami zaključan, možeš da isklj/uklj wifi, mobilne podatne, isklj. zvono, uklj. gpay i još mnogo toga.
rnr9pro
Već mi je androidMože sve to da se zaključa izuzev opcije za zvono. Jer se njima pristupa preko tastera.
Znam jer sam tražio isto to da rešim i zaključao. Ali se ne sećam kako.
HINT!
Setio se - traži Notification shade i odaberi Android verziuju umesto MIUI.
Hvala puno. Nekakav super keyboard. Misterija riješena 🙂Liči na oznaku za beskonačno. Možda da pogledaš u Security - App behavior, možda prikaže neku aktivnost u to vreme.
Zato što android koristi nešto što se zove garbage collector. I da bi on mogao da radi i salta aplikacije u memoriji i brine o tome da aplikacije ne mogu da zauzmu više nego što je moguće, mora da ima slobodan RAM.znači nikada nije maks, čitao sam po netu da je uvek tako ali ne konam baš zašto
ne funkcioniše android baš kao windows
Uključeno je to i kod mene ali i dalje ne prikazuje .Kod mene je to u Notification & Control centre > Status bar > Status bar icons
jesi li nasao rješenje, i mene to interesujeUključeno je to i kod mene ali i dalje ne prikazuje .
Nisam . Piše da se ikona alarma u gornjem ćošku displeja pojavi tek sat vremena pre aktiviranja alarma što sam proverio i tačno je. Za sada nemam rešenje.jesi li nasao rješenje, i mene to interesuje
ako ništa duplo je lakši , sad šta su izbacili da ga toliko olakšaju haj znajJe l neko probao onaj Hyper os? Ima li to nekih razlika ili je uglavnom preimenovani miui?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari