Zato što ti je uključena opcija automatskog čišćenja keša kad se ekran zaključa.znači nikada nije maks, čitao sam po netu da je uvek tako ali ne konam baš zašto
ne funkcioniše android baš kao windows
Zato što ti je uključena opcija automatskog čišćenja keša kad se ekran zaključa.znači nikada nije maks, čitao sam po netu da je uvek tako ali ne konam baš zašto
ne funkcioniše android baš kao windows
Kako sad stoji stvar oko otkljucavanja BL, jel se menjalo nesto? Hocu da otkljucam BL na RN13pro5g i instaliram Xeu rom...
Isti problem imam. Probao i kroz teme, kada prikaže da je melodija uspešno pridružena kontaktu a zvoni jedna od melodija tajmera.Treba mi pomoć. Sacuvao sam pri izboru melodiu za favorit kontakt,telefwn zvoni potpuno nesto drugo. Probao sam dosta stvari,reset,file menager.
Uglavnom ,kao ovo na slici treba da vratim a meni se tako ne pokazuje. Moze pomoc?😞
Meni u aplikaciji teme ne pokazuje setovanu melodiju za kontakt. Nikako ne može da se vidi aktivna melodija.Pogledaj da u Teme - podešavanje -koristi melodiju teme, proveri da nisi slučajno uključio da koristi melodiju teme, a ne onu koju si ti izabrao.
Temu nisam ni mijenjao,ni dirao. Ne znam kako bi mogao tamo nastao problemPogledaj da u Teme - podešavanje -koristi melodiju teme, proveri da nisi slučajno uključio da koristi melodiju teme, a ne onu koju si ti izabrao.
A joj. 😞 Ocigledno morati da ga vratim na fabrička 😞Isti problem imam. Probao i kroz teme, kada prilaže da je melodija uspešno pridružena kontaktu a zvoni jedna od melodija tajmera.
Nemoj badava. Probao sam 2x i ista stvar. Izgleda bag MIUIa da ne može da se dodeli druga melodija zvona kontaktu.A joj. 😞 Ocigledno morati da ga vratim na fabrička 😞
Pa tu može da se podesi samom globalno difolt zvono za sve pozive. Ne može za pojedinačne kontakte.Da li si pokusao da podesis u "Zvuk i vibracija"? Ja tako podesavam melodije.
Pogledajte prilog 427327
To je standardna melodija za zvono telefona,a meni potrebno da za neke korisnike bude druga melodija od standardne.Da li si pokusao da podesis u "Zvuk i vibracija"? Ja tako podesavam melodije.
Meni to radi drug od RN7 eto zadnjih 6 godina,na svaki xiaomi.Nemoj badava. Probao sam 2x i ista stvar. Izgleda bag MIUIa da ne može da se dodeli druga melodija zvona kontaktu.
Ne samo to, nego ne može da se dodeli melodija ni za obaveštenja. Recimo, završenom downloadu u hromi. Tu svaki put moram da mu definišem offline inače ne zvoni ništa.
Ne znam, meni neće ni kroz jednu od ponuđenih aplikacija.Meni to radi drug od RN7 eto zadnjih 6 godina,na svaki xiaomi.
Al od kada sam uradio update za Xiaomi Xyper OS , on ocigledno pravi problem. Radi supruzi na Poco x3 pro,i meni je radilo. Al eto par dana nesto zeza.
Moze...Imam podeseno posebno za svaki favorit kontakt, zvono, sms, email, download i ostale notifikacije..Nemoj badava. Probao sam 2x i ista stvar. Izgleda bag MIUIa da ne može da se dodeli druga melodija zvona kontaktu.
Ne samo to, nego ne može da se dodeli melodija ni za obaveštenja. Recimo, završenom downloadu u hromu, to mi često treba. Tu svaki put moram da mu definišem offline inače ne zvoni ništa.
Pu,Pu, daleko bilo, dotle nije došlo.Vise puta mu se desilo da se gube upisani kontakti iz imenika
Da to se i meni desilo sa mojim rn 12 pro 5g.Moze...Imam podeseno posebno za svaki favorit kontakt, zvono, sms, email, download i ostale notifikacije..
Mada se moj komsija isto zali na svakakve bagove koje ja nemam. Skoro je uzeo 12s i stalno nesto cacka..Vise puta mu se desilo da se gube upisani kontakti iz imenika.
Da drug,to radi savršeno na Miui,dok na xyper trenutno moj telefon nije u mogucnostida li je neko probao da dodeli melodiju preko imenika kontakta? imenik-kontakt-tri tacke gore desno i tu ima podesi melodiju zvona i pita te da zavrsis radnju preko audio fajlova,zvukova,muzike itd. nisam probao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari