Šta je novo?

MIUI - opšta tema

flešovao sam drugarov telefon a zaboravio sam da treba da se otljuča bootlaoder i telefon radi normalno, kako je to moguće

pa da običan fabrički
nisam kroz mi flash nego preko batch fajla, to mu dođe na isto

Cao drugari. Brat ima xiaomi 12x. Od danas popodne ne može da pozove nikoga i samo mu izbacuje kada krene da ostvari vezu. Dolazni pozivi rade i internet sa a1 mreze sve radi... Samo ne može da pozove nikoga!? Na verziji je miui14

Drugarići, redmi 10 2022 da li ima da se stavi srpski latinica? Gde se to skida ako ima?

Kao i na svakom drugom Xiaomi-ju
U poruci otvori da se pojavi tastatura, klikneš na zupčanik-podešavanja, jezici i tu dodaješ koji ti treba

Kako sad stoji stvar oko otkljucavanja BL, jel se menjalo nesto? Hocu da otkljucam BL na RN13pro5g i instaliram Xeu rom...

Treba mi pomoć. Sacuvao sam pri izboru melodiu za favorit kontakt,telefwn zvoni potpuno nesto drugo. Probao sam dosta stvari,reset,file menager.
Uglavnom ,kao ovo na slici treba da vratim a meni se tako ne pokazuje. Moze pomoc?😞

Prilozi

• Screenshot_2024-02-04-17-31-25-332_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-04-17-31-25-332_com.android.chrome.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 25
Pogledaj da u Teme - podešavanje -koristi melodiju teme, proveri da nisi slučajno uključio da koristi melodiju teme, a ne onu koju si ti izabrao.

Treba mi pomoć. Sacuvao sam pri izboru melodiu za favorit kontakt,telefwn zvoni potpuno nesto drugo. Probao sam dosta stvari,reset,file menager.
Uglavnom ,kao ovo na slici treba da vratim a meni se tako ne pokazuje. Moze pomoc?😞
Isti problem imam. Probao i kroz teme, kada prikaže da je melodija uspešno pridružena kontaktu a zvoni jedna od melodija tajmera.

Pogledaj da u Teme - podešavanje -koristi melodiju teme, proveri da nisi slučajno uključio da koristi melodiju teme, a ne onu koju si ti izabrao.
Temu nisam ni mijenjao,ni dirao. Ne znam kako bi mogao tamo nastao problem
Isti problem imam. Probao i kroz teme, kada prilaže da je melodija uspešno pridružena kontaktu a zvoni jedna od melodija tajmera.
A joj. 😞 Ocigledno morati da ga vratim na fabrička 😞

A joj. 😞 Ocigledno morati da ga vratim na fabrička 😞
Nemoj badava. Probao sam 2x i ista stvar. Izgleda bag MIUIa da ne može da se dodeli druga melodija zvona kontaktu.

Ne samo to, nego ne može da se dodeli melodija ni za obaveštenja. Recimo, završenom downloadu u hromu, to mi često treba. Tu svaki put moram da mu definišem offline inače ne zvoni ništa.
Da li si pokusao da podesis u "Zvuk i vibracija"? Ja tako podesavam melodije.

Pogledajte prilog 427327
Pa tu može da se podesi samom globalno difolt zvono za sve pozive. Ne može za pojedinačne kontakte.

Da li si pokusao da podesis u "Zvuk i vibracija"? Ja tako podesavam melodije.
To je standardna melodija za zvono telefona,a meni potrebno da za neke korisnike bude druga melodija od standardne.
Jedino preko imenika ide.
Nemoj badava. Probao sam 2x i ista stvar. Izgleda bag MIUIa da ne može da se dodeli druga melodija zvona kontaktu.

Ne samo to, nego ne može da se dodeli melodija ni za obaveštenja. Recimo, završenom downloadu u hromi. Tu svaki put moram da mu definišem offline inače ne zvoni ništa.
Meni to radi drug od RN7 eto zadnjih 6 godina,na svaki xiaomi.
Al od kada sam uradio update za Xiaomi Xyper OS , on ocigledno pravi problem. Radi supruzi na Poco x3 pro,i meni je radilo. Al eto par dana nesto zeza.

Meni to radi drug od RN7 eto zadnjih 6 godina,na svaki xiaomi.
Al od kada sam uradio update za Xiaomi Xyper OS , on ocigledno pravi problem. Radi supruzi na Poco x3 pro,i meni je radilo. Al eto par dana nesto zeza.
Ne znam, meni neće ni kroz jednu od ponuđenih aplikacija.

Evo recimo, pomenuto obaveštenje za download, stoji koje zvono je setovano ali bukvalno svaki put moram da obnavljan setovanje jer inače nema zvuka.
IMG_20240204_184214.jpg

Koristim True Phone dialer i iz njega podesavam za svaki kontak posebno, probao radi.
Probao sam i Google i iz njega sve radi, otvorim kontakt, kad odaberem podesi melodiju otvara fajl menadzer i biram melodiju..Ne znam zasto kod tebe nece.

Meni samo potrebno da vratim podesavanja za izbor pjesme,kao slici par postova iznad sto sam postavio.
Ponavaljam,radi savreseno za svaki kontakt al od ovog update,dolazi problem

Ne samo to, nego ne može da se dodeli melodija ni za obaveštenja. Recimo, završenom downloadu u hromu, to mi često treba. Tu svaki put moram da mu definišem offline inače ne zvoni ništa.
Moze...Imam podeseno posebno za svaki favorit kontakt, zvono, sms, email, download i ostale notifikacije..
Mada se moj komsija isto zali na svakakve bagove koje ja nemam. Skoro je uzeo 12s i stalno nesto cacka..:D Vise puta mu se desilo da se gube upisani kontakti iz imenika.

Moze...Imam podeseno posebno za svaki favorit kontakt, zvono, sms, email, download i ostale notifikacije..
Mada se moj komsija isto zali na svakakve bagove koje ja nemam. Skoro je uzeo 12s i stalno nesto cacka..:D Vise puta mu se desilo da se gube upisani kontakti iz imenika.
Da to se i meni desilo sa mojim rn 12 pro 5g.
Morao sam nalog izbrisati i opet prijaviti. Tako rijesio problem. Evo krecem sa vracanjem tel na fabricka, prebacio podatke,pa cu javiti sto sam uradio

Uzaladno sve je bilo vracanje na fabricko. problem je do hyper OS jer ne dozvoljava preko neke aplikacije kao sto je ranije bilo da biras melodiju,nego preko file menadzera gdje nudi slike i video? ocigledno dok neko ne prijavi ,i neki update ne postoji opcija da senpostavi posebno zvono za korisnike. veliki - od mene sa ovim

da li je neko probao da dodeli melodiju preko imenika kontakta? imenik-kontakt-tri tacke gore desno i tu ima podesi melodiju zvona i pita te da zavrsis radnju preko audio fajlova,zvukova,muzike itd. nisam probao

da li je neko probao da dodeli melodiju preko imenika kontakta? imenik-kontakt-tri tacke gore desno i tu ima podesi melodiju zvona i pita te da zavrsis radnju preko audio fajlova,zvukova,muzike itd. nisam probao
Da drug,to radi savršeno na Miui,dok na xyper trenutno moj telefon nije u mogucnosti

Da li neko zna kako brisati keš sa sistemske patricije na nerootovanom telefonu?

Nazad
Vrh Dno