Šta je novo?

Mini pekare

Ne znam, ali vidim da je isti model kao moja... Videćemo kako ce se pokazati

Evo slike od stare pekarice koriscene 6 god i ove 5 meseci
Nista nisi mogla da uradis...
jednostavno te pekarice tako "stare" i propadaju od koriscenja, stvara se to crnilo i rdja od sagorevanja metala.

e sad kako da to reklamiras i dokazes da je do loseg materijala od koga su izradjene...ne znam.
6 meseci je stvarno malo, a bas je puno zardjala.

Mislim da proizvodjaci zaista nisu predvideli da ce neki od nas to koristiti svakodnevno,
zato je nekim ucesnici ove diskusije nepojmljivo kako se moze potrositi posuda, mesaci i delovi pekarice a drugima je to sasvim jasno i pravi problem.

Nama Lidlova nema još uvek te korozije, radi uglavnom svaki drugi dan već 3 godine.

Nista nisi mogla da uradis...
jednostavno te pekarice tako "stare" i propadaju od koriscenja, stvara se to crnilo i rdja od sagorevanja metala.

e sad kako da to reklamiras i dokazes da je do loseg materijala od koga su izradjene...ne znam.
6 meseci je stvarno malo, a bas je puno zardjala.

Mislim da proizvodjaci zaista nisu predvideli da ce neki od nas to koristiti svakodnevno,
zato je nekim ucesnici ove diskusije nepojmljivo kako se moze potrositi posuda, mesaci i delovi pekarice a drugima je to sasvim jasno i pravi problem.
Nikako nisam mogla da im dokazem,koristicu j
os neko vreme,pa videcu.

Društo posle desetak godina i par zamena posuda crkla mi je pekarica Moulinex.

Šta je sada kvalitetno da se kupi ?

Koja je fora sa tim pištanjem? Devojka hoće da uzmemo ovo čudo, ali mrka kapa ako će da me budi svako jutro :D (imam baš lak san)

Koja je fora sa tim pištanjem? Devojka hoće da uzmemo ovo čudo, ali mrka kapa ako će da me budi svako jutro :D (imam baš lak san)
Kad završi baš jako zapišti nekih 5-6 puta. Jedino da tempiraš kad zaista hoćeš da ustaneš, pa je koristiš i kao budilnik 😁.
Inače, mini pekare su relativno bučne i kada rade, tako da nisu baš da spavaš pored njih.

Iz Lidla pišti i u toku mešenja kada upozorava za dodavanje semenki. Mi dodamo odmah u pripremi i ne menja nešto kvalitet ali pištanje je obavezno 😁

Koja pekara da nije preskupa,da je izdrzljiva da ne rdja,d se raspadaju lopatice,posude i da ima jefitnih zamenkih delova ako nesto ode?
Korisit se tradicionalni nacin pa bi da se malo rastereti u zimskim danima kad se vise mesi.

Ja nisam nikada imao, ali je par godina kolegnica koristila Gorenje i ispunjava sve navedene uslove.

Ja sam sa Lidl zadovoljan, ali rezerni delovi jesu problem, pa mi drugarica iz nemacke donosila kadicu i mesalice.

Ovako nesto?

Ja sam više mislio na TEFAL PF611838

2 lopatice + mogućnost pravljenja bageta.

Ovako nesto?

Ja imam Gorenje BM 900 AL, već nekih 10tak godina i još radi, unutrašnjost joj nije zarđala.
Menjao sam joj remenik (posle oko 5 godina), posudu i lopaticu (posle oko 10).

Naručio sam Tefal PF610138 pekara za 25.000,00 u Gigatronu. Nadam se da neće u Nepo servis na Garanciju :D

Kontaktioraću Tefal da ih pitam za ovlaščeni servis

Pekara je ponovo aktuelna u Lidlu ali su joj digli cenu posteno. Ja sam je merkala odavno. Nema veze, za te pare i ne mozes da nadjes neku u tom rangu. Ali svakako dzaba se nadam, nigde i ne mogu da je pronadjem..

Ima li neko preporuku za servis (poželjno Novi Beograd)? U pitanju je Kenwood pekara, a verovatno je otišao grejač.

Iz Lidla pišti i u toku mešenja kada upozorava za dodavanje semenki. Mi dodamo odmah u pripremi i ne menja nešto kvalitet ali pištanje je obavezno 😁

Zdravo, kako da starujem da počne program ? Kada pristisnem dugme ono odbrojava a ne kreće. Koji obično hleb mesiš ?
Naručio sam Tefal PF610138 pekara za 25.000,00 u Gigatronu. Nadam se da neće u Nepo servis na Garanciju :D

Kontaktioraću Tefal da ih pitam za ovlaščeni servis

Nisam je preuzeo. Niko me nije ni zvao. Uzeo sam danas u Lidlu.

Ja cu danas do Lidla da pazarim pekaricu,valjda se nisu razgrabile do sad...NS je u pitanju. U medjuvremenu,ako neko ima proveren recept za hrono hleb,neka napise :)

Pao je i prvi hleb. Za sada sam veoma zadovoljan. Kako stoji ova pekara sa delovima ?

Meni je posle 20 meseci procurela Tefal pekara. Da li ste nosili celu pekaru na reklamaciju ili samo posudu?

Meni je posle 20 meseci procurela Tefal pekara. Da li ste nosili celu pekaru na reklamaciju ili samo posudu?

Zavisi od servisa. Kod Moulinex, pošto sam ih kotaktirao, poslao sam samo posudu i potvrdu da je kupljena u toj i taj radnji, jer sam izgubio račun. Pošto su sada ista firma verovatno je isto.

Probaj ovde da se informišeš

Nazad
Vrh Dno