Nista nisi mogla da uradis...Evo slike od stare pekarice koriscene 6 god i ove 5 meseci
Nikako nisam mogla da im dokazem,koristicu jNista nisi mogla da uradis...
jednostavno te pekarice tako "stare" i propadaju od koriscenja, stvara se to crnilo i rdja od sagorevanja metala.
e sad kako da to reklamiras i dokazes da je do loseg materijala od koga su izradjene...ne znam.
6 meseci je stvarno malo, a bas je puno zardjala.
Mislim da proizvodjaci zaista nisu predvideli da ce neki od nas to koristiti svakodnevno,
zato je nekim ucesnici ove diskusije nepojmljivo kako se moze potrositi posuda, mesaci i delovi pekarice a drugima je to sasvim jasno i pravi problem.
Kao ta Moulinex ništa, nažalost. Mi posle takve (isto trajala desetak godina) kupili Tefal (Tefal je kupio Moulinex odavno), ovaj model: https://www.tefal.co.rs/Kuhinjski-a...RESORS-PF250135/p/7211003102?scc=bread+makers. Za sada zadovoljni.Društo posle desetak godina i par zamena posuda crkla mi je pekarica Moulinex.
Šta je sada kvalitetno da se kupi ?
Kao ta Moulinex ništa, nažalost. Mi posle takve (isto trajala desetak godina) kupili Tefal (Tefal je kupio Moulinex odavno), ovaj model: https://www.tefal.co.rs/Kuhinjski-aparati/Kućne-pekare/PAIN-ET-TRESORS-PF250135/p/7211003102?scc=bread+makers. Za sada zadovoljni.
Super za vruć hleb ujutru. Namestiti sve uveče i ujutru vas čeka sve gotovo.Da li je koristite na odloženo uključivanje?
Kad završi baš jako zapišti nekih 5-6 puta. Jedino da tempiraš kad zaista hoćeš da ustaneš, pa je koristiš i kao budilnik 😁.Koja je fora sa tim pištanjem? Devojka hoće da uzmemo ovo čudo, ali mrka kapa ako će da me budi svako jutro (imam baš lak san)
Ja imam Gorenje BM 900 AL, već nekih 10tak godina i još radi, unutrašnjost joj nije zarđala.Ovako nesto?
GORENJE Pekara BM 910 WII 1, 550 W
Skidajuća posuda sa teflonskim premazom; Veličina hleba: 2; Izbor veličine hleba: 750 - 900 g; Kontrolni prozorčić za praćenje procesa pečenja; Broj preprogramiranih opcija: 15; Program za pripremu testa; Zvučni signal; Funkcija održavanja toplote; Nastavak pečenja i nakon nestanka el. energije...pcpractic.rs
Zavisi od veličine hleba. Ali ne ide preko 3,5 sata.Koliko treba vremena za jedan hlebcic?
Iz Lidla pišti i u toku mešenja kada upozorava za dodavanje semenki. Mi dodamo odmah u pripremi i ne menja nešto kvalitet ali pištanje je obavezno 😁
Naručio sam Tefal PF610138 pekara za 25.000,00 u Gigatronu. Nadam se da neće u Nepo servis na Garanciju
Kontaktioraću Tefal da ih pitam za ovlaščeni servis
Koji obično hleb mesiš ?
Meni je posle 20 meseci procurela Tefal pekara. Da li ste nosili celu pekaru na reklamaciju ili samo posudu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari