I za koje vreme hleb bude spreman za upotrebu ?, razmisljam o kupovini pekarice.Ja sam uz pekaru dobio mernu čašu i kašiku (supenu i kafenu).
Recept koji uvek uspe je:
1 1/3 šolja vode
2 supene kašike sećera
1 1/2 kafene kašike soli
1 1/2 supene kašike maslinovog ulja
4 šolje brašna tip 500
2 kafene kašike suvog kvasca
Tim redom se ubacuje, basic program, vekna 900g, medium
Da, vratili su pare, nije mogla zamena.Možda je bio feleričan primerak. Jesi li je reklamirao? Lidl je tu barem stvarno korektan što se tiče zamene ili povrsta novca.
I mene nerviraju zvučni signali (za dodavnje zrnevlja i vađenje mutilica). To je glavni razlog zašto je retko puštamo noću.
Sa druge strane ima stvarno veliki kapacitet, skoro 3 litra za jogurt i nama to baš znači.
Djubre na ulazu, djubre na izlazu. Barem 2.8, mi uglavnim UHT 3,2% iz Lidla.Moze ovo obrano mleko sa 1.5-2%mm iz radnje?
Pa cena izadje isto kao i da sam kupio gotov jogurt, ne vidim poentu u pravljenju jogurta od ovog kupovnog mleka.. a plus trosenje struje ?Za jogurt je dovoljna obična rerna. Stavite na ~35-40C bez ventilatora i to je to. Na 1lit mleka otprilike oko 150gr jogurta. Bude relativno brzo gotovo.
U kupovni jogurt dobijaš pored mleka i par zanimljivih supstanci kojima u jogurtu mesto nije. Takodje pravljen je boljeg ukusa i teksture.Pa cena izadje isto kao i da sam kupio gotov jogurt, ne vidim poentu u pravljenju jogurta od ovog kupovnog mleka.. a plus trosenje struje ?
Najverovatnije. Kvaka je potrefiti odgovarajuću razmeru.Imam sve ovo, izmerio sam na vagici ovu malu teaspoon mericu i bogami, suvog kvasca tu staje 3g sa sve brdašcetom!
Ovo su recepti slični onim koje Gorenje daje uz svoj aparat ali stvarno hvala na trudu!
Inače, mislim da sam blizu rešenja, još koja vekna da potvrdim pa javljam. Najverovatnije je višak vode.
Zavisi od veličine vekne koju praviš (obično sve pekare imaju opcije za malu, srednju i veliku). Zavisi i koji program odabereš (opet, sve imaju normalan program, brzi i super-brzi).I za koje vreme hleb bude spreman za upotrebu ?, razmisljam o kupovini pekarice.
I najdužom garancijom...Ali i dalje nema konkretnog predloga u vezi kupovine pekarice... Cekam crni petak, pa ću izgleda onu koja bude sa najvećim popustom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari