- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Pa da je lepo, za tebe i nije lepo jer si opet demantovan!Lepo je što si to razjasnio

:laugh::laugh::laugh: Znači ti si neverovatan... A ti kao ZNAŠ koliko je bila fragmentisana i koliko fragmentacija uopšte može da utiče na performanse? I zasigurno ZNAŠ da nije to u pitanju? :laugh:ali to opet ne znači da je bila toliko fragmentisana ili bilo šta drugo, da bi toliko uticalo na brzinu. Posebno što nije bila puna.
Kada ja nešto pretpostavljam to su onda, kako ti reče, "potpuno proizvoljne pretpostavke" a kada ti nagađaš (što smo videli da jako loše radiš zbog ne poznavanja materije) onda je to sveto pismo.

A to što su različiti čitači u pitanju!? Ko zna kol'ko bi ova moja TMS ili taj Kingston C4 izvlačili u njegovom čitaču. To si kao zaboravio ili... !? :sceptic:
Jeste, sada ćemo svi na glavu da se postavimo samo da bi udovoljili tebi i tvojim teorijama. Odnosno da bi ti pružili još materijala za špekulisanje i izvrdavanje istine.Izmeri ako možeš sa praznom karticom, baš da vidimo rezultat.

- Dokazano je da je TMS-C6 brža u sekvencijalnom upisu, shodno svojoj klasi.
- Dokazano je da je većina smart telefona tako projektovana da se ne oslanja na (IOPS) brzinu kartice, te je tvoja teorija o važnosti operacija sa 4KB fajlovima pala u vodu.
- Povrh svega, TMS-C6 od 8GB je sada jedno 600 din jeftinija od Kingstona C4 8GB...
Ti si prijatelju ovu raspravu izgubio, i to više puta, samo što to još nisi shvatio ili ne želiš da praznaš. U svakom slučaju ružno to izgleda...
Ja ne gajim nikakve emocije (ni pozitivne ni negativne) prema svojoj SD kartici, niti prema kompanijama Kingston i TMS. Samo nisam mogao da ti dozvolim da širiš dezinformacije i pričaš stvari koje ne stoje. Znam da je to uzaludan posao, taman kol'ko i tvoji pokušaji da izvrneš činjenice kako bi ispalo da si ipak TI nekako bio u pravu, ali eto...
Da ti objasnim... Nema veze zauzeće kartice sa njenom fragmentacijom. Barem ne u tolikoj meri (~15-20%). Još jedan promašaj!P.S. Ni magickova nije bila nova, bila 40% puna a sumnjam da je vršio defragmentaciju pre merenja, pa opet. Znači slaba vajda bez provere.
Inače, moja je (pretpostavljam) mnogo manje radila, te sa nje uopšte nije puno ni brisano. Al' ne vredi to tebi ni objašnjavati...
Poslednja izmena: