Nego daj ti dokaži da je taj vaš TakeMS Class 6 brži od Kingston Class 4, pošto sam ja dokazao upravo suprotno, pa onda možemo da pričamo o prevarama.
Aman bre, zemljace, kako tebi utuviti u glavu da ti nisi dokazao apsolutno
NISTA? :wall:
Mislim, sa jedne strane imamo tvoju pricu koju kao prokleti papagaj ponavljas "Kingston Class 4 je brzi od TakeMS Class 6, Kingston Class 4 je brzi od TakeMS Class 6, Kingston Class 4 je brzi od TakeMS Class 6"... to je prica koju vrtis kao pokvarenu plocu, a *ni na jednom konkretnom primeru* nam nisi izneo da to zaista i jeste tako. Pa ni sa ta tvoja DVA mizerna primerka kartica.
Pricas neke price, baljezgas kako si cepao burst, jedna se zakasljala pre nego druga... potom si snimao/pustao 720p video... pa onda i kao kopirao nesto (al' ne sintetika, vec "real world" :wall

... odnekud si izvukao i cifru od tih 8MB/s, kopirao nesto preko citaca, sta li... pa jel' mozes ti nama to nekako da pokazes? I *dokazes*?
Jer ovako, bar prema svemu do sada vidjenom (i procitanom), sve se svodi na to da treba da ti *verujemo* za to sto ti kazes... i da si testirao, i da je ta brzina koja kazes da jeste.
A vala koliko si se do sada samo izlupetao (na ovu temu, a i na par sa strane) -
apsolutno nema nikakvog osnova tebi verovati. Prosto je tako, plain and simple.
Dok, sa druge strane, mi ti pruzismo par DOKAZA... da,
DOKAZA - sto sintetike (koju ti, mag tematike, ne priznajes), sto "real world" (ja vise ni ne znam sta uopste podrazumevas pod ovim terminom... potpada li ono magick-ovo pod to?)... da su, bar ove nase TakeMS kartice, sto ih imamo magick i ja - BRZE od tog tvog nesrecnog Kingstona... i opet nista.
Opet si ti nesto kao dokazao, dok mi pricamo u prazno.
Mi, koji imamo, crno na belo, te iste DOKAZE, na koje se toliko pozivas... mi pricamo u prazno. A ti, koji trtljas napamet o cemu sve stignes, i koji nemas nikakvog osnova za pricu koju ponavljas - ti si pa kao dokazao.
Pa dokle bre vise... :wall:
STA si ti, aman, pa to dokazao? GDE su ti pa ti dokazi?