Romeo Crennel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2009
- Poena
- 360
Pa da,super ako je sve kako treba...
Video sam ja poredjenje na netu, ali sam hteo svejedno da pitam na forumu, pošto više cenim da mi neko dočara ovako, nego neki tamo Rumuni, Kinezi...Imaš poređenja na netu, i ekran je nešto slabiji, osim što je manji, kamere su tu negde.
Probaj go sms.
M2 nema ir.Koliko je lošiji m2 od Note verzije? Jel neko možda imao priliku da se igra sa običnim?
Ne nosi mi se ciglica.
Jel samo razlika u procesoru ili i kameri (neki drugi senzor?) opcije itd?
M2 nema ir.
Mislim da ima [emoji4]pa nema ga ni m2note?
Mislim da ima [emoji4]
Ne može da se pomera "kursor" radi izmene u tekstu dok ne završiš kucanje reči, ili ne pritisneš razmak. Na m1 note nije sređeno, tako da pretpostavljam da nije ni kod m2. Meni svakako nije nešto puno smetalo. I nije vezano samo za Swiftkey, dešava se i na drugim naknadno ubačenim tastaturama.
Da li jos nekom zvecka telefon oko kamere? cuje se kad spustim telefon na sto ili kad udarim prstima oko kamere.
Ima i jeftinije da se nadje,kupitel.com pogledaj,zasto je softver supalj?poprilicno su ga ispeglali i za sad radi ok,ja sam narucivao jedno dvadeset futrola iz Kine i koliko sam preko paypala platio toliko me je izasla,postar samo ubaci u sanduce i to je toTrebalo bi da uzmem novi telefon. Koliko sam video ovaj meizu m2 note moze da se uzme za cca 220evra u nekoj od radnji (maloprodaja) u Beogradu. Da li su ispravljene sve greske? Koliko vidim software je jako supalj.
I da li neko ima meizu m2 note flip cover (original), kako se pokazala ?
http://www.aliexpress.com/item/Meizu-Original-Flip-leather-Case-For-Meizu-M2-Note-Auto-Stand-by-and-Sleep-Mode-top/32377015020.html
Koliko bi kostala ova fotrola (postaru na ruke kad donese) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari