- Učlanjen(a)
- 06.03.2015
- Poena
- 39
Moj je uzet od ovlašenog distributera za Srbiju.Nije uzet preko operatera.Na kutiji je sa obe strane bila "Seal"providna nalepnica sa imenom nekog stranog distributera gde piše da je ta firma distributer za evropu.Kada se skine ta zaštita onda se tek kutija može otvoriti i unutra se nalazi originalna Meizu mala biblijica i na nekoj od strana nalazi se ime Bg elektronika kao ovlašćenog servisa za Srbiju.Ima mesto za imei broj i pečat prodavca i sa tim se posle ide u Bg elektronik ako zatreba.
Opisao sam sve kako je bilo jer nisam u mogućnosti da to sve slikam.U kutiji ima i kao neka mala pudrijera na kojoj piše da slušalice ne dolaze u pakovanju:d,mogu samo misliti koliko ih je ljudi zvalo da se žale što nisu dobili slušalice.
Od sw-a nema nikakvih Kineskih gluposti osim par ikonica koje kad klikneš na njih jave da je ta app pravljena samo za Kinesku verziju.Nema naravno ni bilo kakvih MTS ili Telenor app-a.
Meni OTA javi da imam najnoviju verziju i da nema novije od ove koju imam: 4.5.3 I.
Opisao sam sve kako je bilo jer nisam u mogućnosti da to sve slikam.U kutiji ima i kao neka mala pudrijera na kojoj piše da slušalice ne dolaze u pakovanju:d,mogu samo misliti koliko ih je ljudi zvalo da se žale što nisu dobili slušalice.
Od sw-a nema nikakvih Kineskih gluposti osim par ikonica koje kad klikneš na njih jave da je ta app pravljena samo za Kinesku verziju.Nema naravno ni bilo kakvih MTS ili Telenor app-a.
Meni OTA javi da imam najnoviju verziju i da nema novije od ove koju imam: 4.5.3 I.
Poslednja izmena: