Šta je novo?

Little Big Planet

hahahaha ja sam pre neki dan umalo razbio jostik na CoD-u tako da mi je fitilj isto kratak :)

lol screenfun :) a i bilo je jos nekih platformi u konkurenciji? :D

@ Kimi

Izgleda da rade na tom sistemu pretrage i sortiranja nivoa, nisam jos sam probao ali kazu da ne radi bas kako treba, zato trazi one nivoe sa liste koju sam okacio, bas sam iz toga razloga i stavio :)

Poslednja izmena:
Nije valjda da ih ne izbaci kad ukucas tacno ime u search?

Ma moze sto posto nemo zaebavati, proveri odma sada :)

Izgleda da rade na tom sistemu pretrage i sortiranja nivoa, nisam jos sam probao ali kazu da ne radi bas kako treba, zato trazi one nivoe sa liste koju sam okacio, bas sam iz toga razloga i stavio :)

pa sistem pretrage je los. kucas ime nivoa i on ne trazi sa AND nego sa OR, tj. trazi tako da je makar jedna rec u imenu nivoa, a ne sve

edit:
evo sad sam kucao prvi sa tvog spiska: centralia, i on je nalazio central, australia i tako te stvari :)

inace pretragu radi ne samo po imenu nivoa nego i po imenu usera koji je radio tako da... :S:

Poslednja izmena:
U majku mu, ispravice valjda to dok ja ne predjem sve SP nivoe :) i netcode treba jos da se pegla, necu da poverujem da je ovo najbolje sto moze, jedino me malo tesi ono sto pricaju da od sledece godine dobijamo 1(1.5)mbit/s i 192kb Upload po istoj ceni kao sad sto placamo 768/64..

Poslednja izmena:
evo mene :D

sekbojeu3.jpg

Najjaci ti je sackboy majkemi, andjeo gangsta :D Jesi nasao gde se stavljaju slike iz igre?

jesam.. na mem. kartici moba :D

:whip: Potrazio sam odgovor, za sada te fotke mozes koristiti samo kao stickere :trust: ali ce izgleda moci da se export-uju u buducim patch-ovima, samo jos da ubace da mozes svoje slike da ubacujes u nivo pa da napravim neku bolestinu :)

:whip: Potrazio sam odgovor, za sada te fotke mozes koristiti samo kao stickere :trust: ali ce izgleda moci da se export-uju u buducim patch-ovima, samo jos da ubace da mozes svoje slike da ubacujes u nivo pa da napravim neku bolestinu :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......

Zamisli samo ceo nivo oblepljen Grujinim slikama.....Ultimate level... Ko predje pricace :-devil-: :d

Mogli bi da se dogovorimo oko termina pa da se nadjemo svi online, to bi bilo super. Meni odgovara danas oko pola 12.

Novi, "significant" patch je u izradi, kao i novi oficijalni nivoi (valjda su besplatni) ,)

Posting in the comments on a new LittleBigPlanet related post on the official Sony PlayStation blog, Mark Valledor, Marketing Manager, SCEA and other Sony posters have spilled some info on what's in the works at Media Molecule.

"Yup, new levels have been in the works for a while (but require a lot of testing/fixing/balancing)," said one comment.

Official comments also confirmed that a "fairly significant patch" is in the works and LBP fans should watch out for "some surprises".

Asked specifically about when new Create content for LBP will be released, Valledor noted: "VERY soon... biting my tongue soon..."

Given these comments perhaps we'll get some new content this year.

pa par stvari koje bi trebalo da srede:

1. online; sinoc sa switchom je vrh radilo kad smo se konektovali, ali DOK smo se konektovali...
2. cuvanje slika koje se uslikaju
3. aj nek budu i dodatni nivoi :)

mislim da je ovo najbitnije

Ma i ti japanci su prave seronj,vise od pola kostima se naplacuje:(

Kakve sad japanci imaju veze? :trust: Neki se naplacuju, neki ne, niko te ne tera da ih kupis, a ovaj deda mraz je besplatan... bitno je samo da oficijalni nivoi budu Free, to bi bio los fazon kad bi naplacivali..

pa par stvari koje bi trebalo da srede:

1. online; sinoc sa switchom je vrh radilo kad smo se konektovali, ali DOK smo se konektovali...
2. cuvanje slika koje se uslikaju
3. aj nek budu i dodatni nivoi :)

mislim da je ovo najbitnije

Sinoc je super radilo. I baš bi bilo super kad bi nas se više okupilo. Aj da se dogovorimo, kad vi imate slobodnog vremena zas lbp online?

Vrh Dno