Šta je novo?

Little Big Planet

ma pokusavali smo vec gruja boris i ja i poludeli i odustali od online-a veceras.. izgirao se sat, dva solo nekih user nivoa i ugasio :)

inace, aztec temple je kratak, ali fin.. jes malo kopira zvanicne nivoe, ali dobar je skroz

ma pokusavali smo vec gruja boris i ja i poludeli i odustali od online-a veceras.. izgirao se sat, dva solo nekih user nivoa i ugasio :)

inace, aztec temple je kratak, ali fin.. jes malo kopira zvanicne nivoe, ali dobar je skroz

Ps3 mi je na net povezan bezicno (imam wireless ruter), i kocilo mi je dok ps3 nisam pomerio, odnosno stavio na povoljnije mesto u odnosu na ruter. Sad ne znam kako je kod drugih:D

Uff, nadam se da sad neće biti Goran rekao online ne valja :(. Sad vas ima koliko vidim 90% foruma :(...

Uff, nadam se da sad neće biti Goran rekao online ne valja :(. Sad vas ima koliko vidim 90% foruma :(...

Ja sam primetio da secka i baguje kad si ti online na PSN-u, cim ispise "goran went offline" odma lepo radi :D :p

Potreban je patch ko leba...

mene te poruke jako nerviraju, dok gledam film, samo iskače ko je došao online i otišao offline.
Može li to da se isključi?

Moze, nisam siguran gde, ali sam video 200 %..

Ja sam primetio da secka i baguje kad si ti online na PSN-u, cim ispise "goran went offline" odma lepo radi :D :p

Potreban je patch ko leba...

Kad sam igrao sa kimijem nijednom mi nije secnulo isto kao kad sam igrao sa ppredragom!
Ali kad smo igrali ja lozac i kimi onda mi je secnkalo!
Ja mislim da je to do broja igraca online!Sto vise igraca na jednoj mapi upload mora biti veci!100% je to Nije igrica bagovita niti lose uradjena online podrska jednostavno igrica tako zahteva.

Naravno, i to ima veze, mislim da mi sa ovim nasim 64kb uploadom ne smemo ni da pokusavamo 4 igraca.. Ali nije samo to problem, Kimi i ja juce uopste nismo mogli da se konektujemo, samo nas dvojica, kazem, gledam po GT forumu, stranci sa sigurno 5-10 puta boljim netom od nas takodje jos uvek prijavljuju da nije sve sjajno i bajno online..

Naravno, i to ima veze, mislim da mi sa ovim nasim 64kb uploadom ne smemo ni da pokusavamo 4 igraca.. Ali nije samo to problem, Kimi i ja juce uopste nismo mogli da se konektujemo, samo nas dvojica, kazem, gledam po GT forumu, stranci sa sigurno 5-10 puta boljim netom od nas takodje jos uvek prijavljuju da nije sve sjajno i bajno online..

Dobro je sto su bar neki uspeli nebi voleo da sam na goranovom mestu da imam lbp a da mi uopste neradi online.

Prebice te Goran :D (nije on rekao da mu uopste ne radi, vec otprilike ovako kao sto meni i vecini radi, malo oce malo nece, cesce nece)
Nego jedan svez trach, neko je cuo da ce u ovom patchu sto se sprema biti ubacene i merdevine, veri najs if tru, amirite

Poslednja izmena:
Prebice te Goran :D (nije on rekao da mu uopste ne radi, vec otprilike ovako kao sto meni i vecini radi, malo oce malo nece, cesce nece)
Nego jedan svez trach, neko je cuo da ce u ovom patchu sto se sprema biti ubacene i merdevine, veri najs if tru, amirite

Merdevine?
Zasto bi ubacivali tako nesto?

Zasto ne? Raznovrsnost nivoa bi se samo duplirala...

Ajde budi u Pod-u, ja cu da probam da upadnem..

bilo je dobro :) Jedino boris kad udjes sve pukne :p ko da je uklet :p

bilo je dobro :) Jedino boris kad udjes sve pukne :p ko da je uklet :p

Bezi bre, radilo ekstra sa Switchem, pa sam morao da idem, radilo ko offline da sam igrao :) Jel to nesto popravljeno ili Switch ima neki dobar net?

mislim da je petak pa svi otisli u alkoholisanje pa oslobodili servere :D

edit:
tj nadam se da je petak :S: .. meni je svaki dan vikend pa nisam uvek najsigurniji koji je dan :)

Poslednja izmena:
Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.

Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.

Ja mogu uvek, tako da...... :p :p

I 4 igraca istovremeno mi nikad nisu pravili prob.......

Mozda zato sto imam, da ponovim, 1Mb/1Mb :-devil-:

Poslednja izmena:

Meni je uvek radila igrica bez problema kad sam igrao sa ppredragom,akiloneom,katicem i pavleom
Lose je radila sa goranom.a a sa lozacem nisam ni uspeo da se konektujem skoro kolko je bilo lose

Pih, izem ti Sony.
Sto neprodas sony i kupis xbox?
Ti ko da jedva docekas da na ps3 nesto neurade po tvom ukusu pa ga oma napljuvavas.
Da sam neki glavonja kao sto nisam:D zabranio bi da se nekim ljudima prodaju konzole definitivno:wall:

ma ljudi goran se malo zavitlava jedino sto gruja sve shvata ozbiljno :) Ja sam rekao vec meni ne radi najbolje a sad imam bas dobar ping,dosta mi usporeno kao slow motion :D

Nazad
Vrh Dno