ma pokusavali smo vec gruja boris i ja i poludeli i odustali od online-a veceras.. izgirao se sat, dva solo nekih user nivoa i ugasio
inace, aztec temple je kratak, ali fin.. jes malo kopira zvanicne nivoe, ali dobar je skroz
Uff, nadam se da sad neće biti Goran rekao online ne valja. Sad vas ima koliko vidim 90% foruma
...
Ja sam primetio da secka i baguje kad si ti online na PSN-u, cim ispise "goran went offline" odma lepo radi![]()
Potreban je patch ko leba...
Naravno, i to ima veze, mislim da mi sa ovim nasim 64kb uploadom ne smemo ni da pokusavamo 4 igraca.. Ali nije samo to problem, Kimi i ja juce uopste nismo mogli da se konektujemo, samo nas dvojica, kazem, gledam po GT forumu, stranci sa sigurno 5-10 puta boljim netom od nas takodje jos uvek prijavljuju da nije sve sjajno i bajno online..
Prebice te Goran(nije on rekao da mu uopste ne radi, vec otprilike ovako kao sto meni i vecini radi, malo oce malo nece, cesce nece)
Nego jedan svez trach, neko je cuo da ce u ovom patchu sto se sprema biti ubacene i merdevine, veri najs if tru, amirite
Dobro je sto su bar neki uspeli nebi voleo da sam na goranovom mestu da imam lbp a da mi uopste neradi online.
Imaš li ti prekidač? Stisni ga.
Jel radi da dodjem i ja ?![]()
ej sad sam zavrsio
Igrao sa akiloneom i pavleom bez problema po prvi put utroje inace
bilo je super ostao bi jos al radim ujutru pozz![]()
bilo je dobroJedino boris kad udjes sve pukne
ko da je uklet
![]()
Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.
Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.
Sto neprodas sony i kupis xbox?Pih, izem ti Sony.
Da sam neki glavonja kao sto nisam![]()
Pih, izem ti Sony.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari