Metal Gear Sack Eater - hoochilee
Little Dead Space - DarknessBear
pitanje...
hocu da kupim igru preko shopto pa pise uk version pod region....da li to odgovara nasem PS3?
poz
toogood
jel ima negde da se sacuvaju one slike sto ih uslikam iz igre?
Taken from the official PDF of the manual, here’s LittleBigPlanet’s full soundtrack:
DJ Krush: “Song 2″
Café Tacvba: “Volver A Comenzar”
Kinky: “Cornman”
Battles: “Atlas”
The Go! Team: “Get It Together”
Jim Noir: “My Patch”
Alexander Nevsky: “Battle On The Ice”
James Pants: “Rhythm Trax 7″
Toumani Diabate: “Tapha Niang”
Noveltones: “Left Bank Two”
Ananda Shankar: “Dancing Drums”
Mat Clark: “Gardens iMusic”, “Savannah iMusic”, “Wedding iMusic”, “Canyons iMusic”, “Metropolis iMusic”, “Islands iMusic”, “Temples iMusic”, “Wilderness iMusic”
Daniel Pemberton: “The Orb Of Dreamers”, “Leaders Of Men”, “The Appliance Of Science”, “Girly Goodie Two Shoes”, “Rock The Jungle”, “Tricky Business”, “Cries In The Wind”, “Rainbow Warrior”, “My Advice – Parts 1, 2 and 3″
hehehe sta bi ste vi bez meneja vas odmah na zadnji nivo
![]()
nisamja sam to odavno presao al sam vas uveo na zadnji nivo koji ima cini mi se 3ili4. podnivoa
![]()
Kako predzadnji?To je zadnji nivo sa 4 pod nivoa![]()
a ovaj drugi je po meni bio najtezi ovi ostlai su macji kasalj
![]()
Kako predzadnji?To je zadnji nivo sa 4 pod nivoa![]()
a ovaj drugi je po meni bio najtezi ovi ostlai su macji kasalj
![]()
Meni su svi macji kasalj sem ako bas hoces u svakom da imas 100% onda se moze reci da su teski
Inace prelaka je kampanja
ne bih bas reko da je to zadnji nivo za 4 podnivoa, nego zadnja grupa za 4 nivoa
a u zadnjem (pod)nivoume rokne onaj sto se sklopi na udari o pod pa padaju struje sa neba i onda se otvori pa on puca struje.. e kad se sklopi ubijem mehurice sa strane, al kad se otvori ne mogu nikako one iznutra..
jeste prelaka na pocetku, al posle je sve teza i teza.. jel si presao celu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari