Šta je novo?

Little Big Planet

cek prvo da te dodam ko prijatelja.. a za objasnjenja ni ja ne znam.. znam da mi gruja slao invite u igri i ja klikno moze kad mi izbacio pa cu to sad i ja da probam da nadjem :)

al prvo da ti nadjem psn nick

ali meni je nije ukljucen, gledam nocnu moru... Za jedno pola sata cu... Imas moj psn tamo u temi..

Ma rekao si to jedno 10x u poslednjih mesec dana, pa mi je nekako ostalo u glavi :)

I ja imam Gorane isti utisak. Kukaš na LBP, ne zaklapaš :p

Nije me mrzelo da potražim. To je zadnji put bilo 15. novembra. 22 dana ima od tada. Šta da vam kažem sem da preterujete.

A eto vam tu je i pavle. Sad mi samo nemojte reći da niste gledali tih dana ps3forums i da nije bilo pravo malo brdo topika sa problemima pri online igranju? Mislim ja neću, ali ako nastavite sa ovim nije mi teško da pretražim i da postavim linkove ka istim. Nije mi jasna ova priča. I Boris je tada postovao, dobro se sećam, da je pregledao strane forume i da ima jako puno ljudi koji se žali na potpunu nemogućnost online igranja. Tako da bi mi bilo jako drago kad biste mi objasnili čemu ovo sad? Niste je tada ni probali a mene pravite grbavim. Mislim stvarno... Ja igru i dalje imam, nisam je prodao. A najverovatnije ni neću, mislim da to dovoljno govori šta mislim o igri. Ali nisam baš toliki retard da kažem da je nešto u redu kad nije. A tada definitivno nešto nije bilo u redu sa online igranjem.

Od tada više nisam probao (kad sve moram kao papagaj da ponavljam) i ne znam kako je sad. Ali evo čitam Pavletove utiske. Ima 2 megabita net a drugar sa kojim je igrao 24 i opet ne radi dobro. Pa ko je sad ovde lud?

Mogao si jednostavno da napišeš: "sada sasvim fino radi" :)...

Mogao si jednostavno da napišeš: "sada sasvim fino radi" :)...

Ne mogu zato što ne znam:). Nisam ni skinuo nove pečeve a nisam ni igrao online u poslednje vreme. Nema se vremena :(. A i nisam ja uopšte započeo ovo, isprozivali su me za te moje priče od pre skoro mesec dana u nekoliko tredova pa sam reagovao.

Ludnica bila, vala bas, ja sam odusevljen koliko je predobro online! nemam reci.. ali da radi savrseno, ne radi.. Pucalo je cesto pri ucitavanju nivoa, i u toku igranja se desi poneki lag, ali smo nekako progurali kroz to i ludo se zabavljali :) ja sam se cepao od smeha.
A muzika?? Oma sada trazim da li ima soundtrack negde..

hahaha.. narocito boris koji voli da im se namesti na penal da zgine :)

ma ima soundtracka na tjubi.. jednu pesmu (iz amerike, tj kanjona) sam nasao tamo.. imas u grckoj zorbas dance :)

hahaha.. narocito boris koji voli da im se namesti na penal da zgine :)

ma ima soundtracka na tjubi.. jednu pesmu (iz amerike, tj kanjona) sam nasao tamo.. imas u grckoj zorbas dance :)

*** danas mi prvi put da igram konkretno :) al nisam bio toliko los :p luda luda zabava u vise igraca.. zorbas? ne rise :D

da, to je u evropi bonus nivo. bonus nivoi su krajnje jednostavni ali nista manje zarazni.. enivej, stojis na platformici, trebas samo da preskocis kravatu koja se vrti tj. da stisnes X u pravom trenutku (ili smrt :)) a kravata se okrece sve brze i brze.. a kako ubrzava krava ubrzava i zorba :)

Iiidemooo, opaaaaa

haha.. odma si prepoznao gde :) .. nisu normalni majke mi, ja ono nikad necu preci :S: .. posto pre nego sto se uvezbam dovoljno za ono, nece biti ziv ni jedan moj jpad, ni ps3, ni tv :)

Slabije stiskaj X i sackboy ne skače toliko daleko. Ja sam zaginuo posle sledećeg checkpointa, i ponovo sam bunker prešao iz cuga.

cek koji je to nivo?mogu ja vam mozda pomoci ja sam presao igricu 2x

pa bunker, rece gore miroslav. i to onaj deo kad oslobodis ajnstajna :D koji ti kaze da ga je naterao da napravi razna cudesa.. i onda ulazis u centar onog velikog kruga sto se vrti i treba da izadjes.. i na onom zadnjem prstenu, kad imas milijardu struja da preskocis.. e taj deo :)

a ne znam kako mozes da pomognes.. osim da dignem igru, da se dzojnujes i da mi predjes :D

Znaci to tako sljaka, ako sam ja host i predjemo nivo zajedno u multiju onda mi se taj nivo vodi kao predjen i u kampanji? Mada juce uopste nije htelo da ja budem host, kad god sam vas zvao niko nije uspeo da udje.. Koji ti je net Kimi btw?

Definitivno nisu problemi do nasih konekcija, evo jos uvek se javljaju po GT forumu da im ne radi bas sjajno, mada ne bi skodilo da imamo malo veci upload, ovo je strasno, cudi me uopste da ista radi.. Samo kad bi jos dodatno to ispeglali jer kad radi onda radi do ja*a..

Igrica radi odlicno online danas sam je igrao sve bolje i bolje radi na netu ma nesecka uopste kao da igram ofline:)

evo malopre sam igrao sa tim novim patchom 1.05 i prvi put kad sam se pridrzuio driveru i borisu i krenuli da igramo igrica je pocela da izbacuje mali milion "Networking error" kao na winu :D i kada sam probao da ugasim igricu sony zakuca tj pojavi se crna slika i poce da pisti.Ja izvadim disk,ugasim ga na prekidac upalim,igram sa kimije mi borisom nekih 1.5h i meni je radilo odlicno dok na jednom eto opet errora.Ajde uradim ja ponovo kad udjem da igram sa kimije (boris je otisao da spava)meni puce net :p i izbaci poruku "Game dissaperd" eto toliko :) mislim da je sve ovo do losijeg neta jer verujem da treba jaci upload.

ti si host pa generalno to manje primecujes, ali dosta je bio manji lag kad je boris otisao.. ne kazem da je do njega posto do sad nama je obicno dosta dobro radilo.. sad je bilo bas lose..

e da, i one nivoe su smisljali bolesnici definitivno :)

Baguje nesto definitivno, ali ko ce ga znati da li je do nas (upload) ili do same igre, ali ne moze se reci da je prihvatljivo, kada leader menja nivo tad zna da pukne sa tim "game dissapeared" ili "party leader left, you are now a leader" itd.. Takodje cesto u toku igranja laguje i onda je sve zakasnelo, skocim a on dok odreaguje ja zavrsim negde u provaliji.... Ali zato kad radi onda je aaaaaaa :D
Gameplay je sjajan, navikao sam se na ove skokove sa inercijom, nisam ni izvalio da su skokovi osetljivi na dodir, mislio sam da ima samo obican skok i veliki skok, ali ustvari je u zavisnosti koliko pipnes/drzis "X", takodje i pomeranje, kad malo samo drzis pecurku u stranu onako polako se krece :D vrh... Dakle jako prost gameplay ali uglavnom su proste stvari i najbolje ;)
Mora se uzeti ona mala tastatura, ali i bez toga, moze se odlicno komunicirati preko Sackboy-a, kad treba nekom da kazes kuda da se ide pokazes mu rukama, mozes da povuces nekog na neku stranu preko R1, pa onda emocije na D-pad, ma ludilo :) Ima i par losih stvari (pored problema sa netom), a to je menjanje ovih "dimenzija" odnosno zaebano je sto ti on sam menja dimenzije, pa nekad ne reaguje na tvoju promenu, to mi je jedna od vecih zamerki, ali valjda moze da se navikne..
Mislio sam da sam previse "otkrio" sebi igru pre nego sto je izasla, sa milijardu filmica, i onda dok smo cekali da stigne izgubio sam zelju, mislio sam da nije igra za mene i da je gotivna samo kad je gledas na snimcima, ali sto bi rekao Jeremy Clarkson "boy.. was i wrong" :) Malo remek delo, samo da se ispeglaju neke mane..
E da, kako se pravi custom sackboy? Mora se preci cela igra pa da se otkljucaju svi item-i ili sta?

Vrh Dno