Šta je novo?

Little Big Planet

Mozda cilja na drugi koncept, tj. mozda nastave da podrzavaju sadasnji platforming LBP i krenu sa necim drugim...

Mozda nesto slicno ali sa vise shootinga ili RPG elementima? :)

Verovatno su izracunali da im se obimna ekspanzija ne bi isplatila u obliku DLC-a, pa idu na novi proizvod.

Uostalom, ovaj lik i nije bas nesto visoko u hijerarhiji, ko zna na sta je mislio kada je rekao "LBP 2". Bilo bi zanimljivo da je mislio na GotY izdanje. :D

Ne, oni su rekli da nece biti DIREKTNOG nastavka LBP-a (dakle, klasicni nastavak - novi nivoi, likovi, stvari itd.). Niko nije rekao da nece biti novih igara sa LBP/Play, Share, Create tematikom.

EDIT: Izgleda da sam ja pogresno shvatio, rekli su da nece "cepati bazu korisnika", a nisu spominjali da nece biti nastavaka:

“We’d never fragment the community.” asserts Danny. So that means we’ll never see another LittleBigPlanet disc, because that would create two sets of LBP players who couldn’t share with one another? “We’d never want to do that. That’d be the most counterproductive thing you could do I think.”

Dakle, ovo je vise odgovor u fazonu "Nece biti ekspanzije za LBP sa sadrzajem koji bi omogucio zajednicko igranje sa ljudima koji vec imaju LBP.".

Poslednja izmena:
Pametno sa njihove strane - sve željene dodatke ionako mogu da ubacuju preko patcheva :)

PAIN je najbolji primer šta su od jedne naivne PSN igrice napravili a sve putem patcheva.

"As demonstrated recently at GDC, LittleBigPlanet has been shown as an example of how an existing game could benefit from PlayStation Move Motion Controller support. This is not a confirmation of LittleBigPlanet 2, and we do not have any announcements to make about the LittleBigPlanet franchise," the SCEE statement reads.

kupio sam nekakav costume add on pack i sve lepo se downloaduje, instalira medjutim nemam ga u igri. Probao sam na drugim accountima isto nece....takodje i free costumes koje sam ranije downloadovao su nestali....

postoji li neki hint ili....?

edit: skontao sam...kupio sam ga sa americkog acc...a imam evropski LBP...potrosio 4 evra bezze...skola skola

Poslednja izmena:
Muzicar Christopher Leary je na njegovom Twitter nalogu napisao komentar, koji je u medjuvremenu izbrisan.
Komentar:"Zadovoljstvo mi je da mogu da objavim, da je Sony licencirao "Infotain Me" za LitteBigPlanet 2."

Pretpostvaljam da se radi o nekoj njegovoj pesmi, Sony se jos nije oglasio povodom ove izjave g-dina Leary-a!

Nazad
Vrh Dno