Šta je novo?

Little Big Planet

ako ti je EU verzija igre ona skini sa isto takvog naloga i kostimi ce ti se videti :)

ako ti je EU verzija igre ona skini sa isto takvog naloga i kostimi ce ti se videti :)

:trust: Konzola mi je US, igrica EU.. Pokusavao sam s US naloga da skinem, EU naloga i JP naloga.. Opet isto.. Pokusavao sam s brisanjem save-a i cele igrice s harda, ali nista.. U svakom slucaju hvala ,)

Poslednja izmena:
LBP Water Preview!

[YOUTUBE]AiIm03wNkKo[/YOUTUBE]

gledao sam sa telefona pa mi se nije klip prikazao ali svakako izgleda da je pogresan klip, ni traga vodi ili sam ja nesto pogresno skontao...

znam da si pre par stranica preneo pricu o mogucnosti plivanja u lbp?!?!

Je*iga, izgleda malo ljudi ovde zna za Rick Roll :)

Poslednja izmena:
ehhhh znam ja ali clip je pogresno imenovan...ipak sam 80-ta generacija

Namerno je pogresno imenovan, to je cela poenta Rick Roll-a, koristi se bas za to. Recimo sad stavis link "Killzone 3 gameplay!" a kliknes i dobijes spot Rick Astley - never gonna give you up :D I onda si kao "Rick Rolled", a ovo je LBP varijanta ;)

nista od toga uveli su scuba package kao i fly package koji mozes da koristis online....verovatno je u okviru nekog sireg package-a...mnogo je dobar fazon!!!

Ja sam počeo da igram

Sony has revealed a stereoscopic 3D version of hit PS3 game LittleBigPlanet .

A video demonstration was shown at MotorStorm developer Evolution Studios yesterday, along with a range of other developmental demos. Attendees enjoyed two playable samplers in the form of the magnificent Super Stardust HD and a 3D demo of Motorstorm: Pacific Rift.

Ne secam se kada je jedna igra dobila ovoliko DLC-a, patcheva, a sada i drasticnih poboljsanja, kroz Arc/3D tehnologiju.

ovo je vrh igra...ako sam razumeo dobro taj 3d ce biti bioskopska fora gde ce ti trebati 120hz TV?

Sony has confirmed the existence of LittleBigPlanet 2 and said the game will support the new PlayStation Move controller.

Sta bi sa onim da nece biti nastavka ?

Nazad
Vrh Dno