Šta je novo?

Little Big Planet

dzabe ja presao celu i nemas sve otkljucano to jedino kad sve levele budes presao 100%.

Evo lista trenutno najboljih user nivoa (preuzeto sa GT foruma) pa javljajte kakvi su vama..

Level - Author
(in random order)

Centralia - A Ghost Story - Catiers
Veins - RagnarokRed
Robotic Automatic -RagnarokRed
The Azure Palace - gevurah22
Zombie Graveyard - nickthedead
LIBIRIS.jp -RRR30000
Lost in the Temple - Kennyjai
Big trouble in cyte[Mystery Mansion part I]1.00 -Viper7
To Zanarkand 1.1 - Heartz_Fear (music level)
Mecha-Bunny Mayhem - Foofles
Rise of the Black Kaiser -Arcade-Fever
Space Oddity - RoboDracula
Rise & fall of the Evil Lord (part 1) - Lleonard
Mad Mansion -geosautus
World of Colour! -geosautus
Shadow Temple Ninja: Enter the Sackboy - Kylemesa (warning: very challenging!!)
KingSword Ep.1 -vegafoo
Mama Sackboy - DSKEmilio
The Puzzle Train -Link_AJ
Little Big Takeshi's Castle! (Part2.Courtyard) -nikkofabi (check author for the other parts)
Terra's Theme -Kirathian (music level)
Earthquake Evasion - The_killian
Space Commander 1954! - Curtland
Mr Rocket and His Army of Bobs - Luckyshot
The Slayer of Gods: Chapter 1 The Plague God - brizoporto949
Grinder! - Jaeyden
Once December night - uradone
Mental Prison Inc. - dotsnake
Kandy Kaperz -Chonsette
Orochi, king of Snakes! - ColinIII
ICO (Finished Version) -Mushroom_San
Housten, We Have A Problem - Dead Air
Hea Ven Hell Can be fun -emufire
MUSIC "ICO-You were there-" -Mushroom_Samba (music level)
Invasion! -Jaeyden
Vacation?-SkwerlChomp
Sackhouette - Forest King's Request - Luckett_X (check out the other Sackhouette level of the same author)
Mech Assault: Construction Yard Chaos - Xx_FAF_Sniper_xX
The littlest biggest excellentest adventure(est) -Redfinio
Hollow Bastion - DavisTheDarkest
Our Sanctuary Of Memories Vol. 1 - A Silent Hill tribute - Metal_Josh
Kung fu planet - hoochilee
Metal Gear Sack Eater - hoochilee
Lord Lautrec and the Firelings - Nandroid
Area 52 - Xx_FAF_Sniper_xX
Zorro's Suicide Factory - ZorroTheMighty
Afraid of Monster - Hospital - kirkj (2 levels)
Spy Ops: The Sabotage - Vsions
Tick Tock Clock 2.0.1 - TOBSn08
Terror on Hallow's Eve Pt.1 - magnawiz
Oc Ulynth - Avatar_of_Chaos (very long)
Pirate's Booty- cdubb024
Dragon STory (part1) -Jack_Hera (check out part 2)
BIOSACK -Jack_Hera
Metal Gear Solid 4 - War has changed part 1 -Stabbz
The Pirate's Voyage -Maedhros
The Laboratory of Lord Vyemm -Maedhros
Escape from the great unknown - Xx_FAF_Sniper_xX
The Case of The crying sackgirl - SpikeyLongShanks
Little Dead Space - DarknessBear
Level 9 (Challenging) - Beatdough (and challenging it is!)

Poslednja izmena:
Cockboy :D

pitanje...

hocu da kupim igru preko shopto pa pise uk version pod region....da li to odgovara nasem PS3?

poz
toogood

Danas meni skoro ceo dan ne rade serveri stalno izbacuje da su serveri nedostupni,dok ostale igrice rade ok.

Pa nisam znao da se oni nivoi koje predjes sa nekim online otkljucaju i u mojoj kampanji? :) Odjednom imam gomilu nivoa, a mislio sam da je tako samo ako sam ja host.. Kako da znam koji su predjeni a koji nisu, odnosno kako da znam koji mi je sledeci po redu?

pa predjeni su oni koje mozes da igras :) (osim poslednjeg u nizu) .. povezani su isprekidanom linijom susedni nivoi tako da kad krenes od prvog (evropa) tacno vidis dokle mozes da stignes.. kad ne mozes dalje tj. sledeci je locked, znaci moras da predjes prethodni

edit:
nadam se da je jasno sta sam hteo da kazem :)

Poslednja izmena:
Jasno jasno, fala obojici :)

Nasao sam imena svih pesama :) ako nekog zanima (u oficijalnom manualu su, totalno sam zaboravio), izgleda da je ovaj Mat Clark zaduzen za one predobre instrumentale..

Taken from the official PDF of the manual, here’s LittleBigPlanet’s full soundtrack:

DJ Krush: “Song 2″
Café Tacvba: “Volver A Comenzar”
Kinky: “Cornman”
Battles: “Atlas”
The Go! Team: “Get It Together”
Jim Noir: “My Patch”
Alexander Nevsky: “Battle On The Ice”
James Pants: “Rhythm Trax 7″
Toumani Diabate: “Tapha Niang”
Noveltones: “Left Bank Two”
Ananda Shankar: “Dancing Drums”

Mat Clark: “Gardens iMusic”, “Savannah iMusic”, “Wedding iMusic”, “Canyons iMusic”, “Metropolis iMusic”, “Islands iMusic”, “Temples iMusic”, “Wilderness iMusic”

Daniel Pemberton: “The Orb Of Dreamers”, “Leaders Of Men”, “The Appliance Of Science”, “Girly Goodie Two Shoes”, “Rock The Jungle”, “Tricky Business”, “Cries In The Wind”, “Rainbow Warrior”, “My Advice – Parts 1, 2 and 3″

nisam :) ja sam to odavno presao al sam vas uveo na zadnji nivo koji ima cini mi se 3ili4. podnivoa :D

nisam :) ja sam to odavno presao al sam vas uveo na zadnji nivo koji ima cini mi se 3ili4. podnivoa :D

nisi, uveo si nas na predzadnji.. u toj zadnjoj grupi ima 4 nivoa: frozen tundra, bunker (sto si nam presao :)), collector's lair i collector (koji me isto malko je*e :))

edit:
miroslave, ovom mom postu ti je odgovor :)

Poslednja izmena:
Kako predzadnji?To je zadnji nivo sa 4 pod nivoa :D :) a ovaj drugi je po meni bio najtezi ovi ostlai su macji kasalj :)

Kako predzadnji?To je zadnji nivo sa 4 pod nivoa :D :) a ovaj drugi je po meni bio najtezi ovi ostlai su macji kasalj :)

ne bih bas reko da je to zadnji nivo za 4 podnivoa, nego zadnja grupa za 4 nivoa :)

a u zadnjem (pod)nivou :) me rokne onaj sto se sklopi na udari o pod pa padaju struje sa neba i onda se otvori pa on puca struje.. e kad se sklopi ubijem mehurice sa strane, al kad se otvori ne mogu nikako one iznutra..

Meni su svi macji kasalj sem ako bas hoces u svakom da imas 100% onda se moze reci da su teski:)
Inace prelaka je kampanja

jeste prelaka na pocetku, al posle je sve teza i teza.. jel si presao celu?

dobro ja ga drugacije nazivam :) ako hoces ajde da ti to predjem :)

to sam ja razmisljao.. to bi trebalo igrati u 2 igraca :) .. jer kad zgines i pojavis se onda si zasticen odozgo, al cim izadjes - cp se spusti i nemas vise utociste.. ovako jedan uvek bleji unutra kod cp i cuva krov nad glavom da ne pobegne :)

a uvek ima i ta varijanta, pustis i pavle ti predje :p

ne bih bas reko da je to zadnji nivo za 4 podnivoa, nego zadnja grupa za 4 nivoa :)

a u zadnjem (pod)nivou :) me rokne onaj sto se sklopi na udari o pod pa padaju struje sa neba i onda se otvori pa on puca struje.. e kad se sklopi ubijem mehurice sa strane, al kad se otvori ne mogu nikako one iznutra..

jeste prelaka na pocetku, al posle je sve teza i teza.. jel si presao celu?

Nisam presao igricu sad trenutno igram ponovo GOD OF WAR2 nalozio me Cvejic kad je rekao kako mu se svideo 1 deo necu da zardjam u gempleju kad izadje treci ocu da ga otresem samo tako:d:D

hehe ja sam se prvi put mucio na onom drugom jedno dva dana i sad prelazim lagano :D nego ja sada prelazim ponovo sve da nabijem sve 100% :D

***, ja sam malo kratak fitilj :D .. pokusam 2 puta, zginem i popi*dim :D

pa i kad smo prelazili bunker zajedno, i tad smo izginuli par puta.. srecom ti si bio host jer da sam ja bio, izasao bi :) .. bas sam pomislio taj zadnji put kad si restartovao (dok mi zmirkalo oko :D): brate, kako ima strpljenja :) .. srecom, predjosmo tad :)

Nazad
Vrh Dno