Šta je novo?

Little Big Planet

ma ljudi goran se malo zavitlava jedino sto gruja sve shvata ozbiljno :) Ja sam rekao vec meni ne radi najbolje a sad imam bas dobar ping,dosta mi usporeno kao slow motion :D

Nararno da posle tih silnih wormova sve shvatam ozbiljno:DSto se onda samo zavitlava kad mu se nesto nesvidja na ps3?:trust:

Poslednja izmena:
pa u cemu je lose da covek izrazi svoje misljenje?Sta je lose da je covek malo iznerviram tim sto je platio igricu a ne moze da je koristi 100%

pa u cemu je lose da covek izrazi svoje misljenje?Sta je lose da je covek malo iznerviram tim sto je platio igricu a ne moze da je koristi 100%

Nije nista lose.
Naprotiv dobro je jer kad bi svima LBP radio kako treba niko nebi pljuvao po njemu;)
I govorio pih izem ti sony;)

Poslednja izmena:
Jedva pređoh Bunker:Klanjanje. Uff al' me namučio:D

svaka cast.. ja onaj zadnji prsten u tocku nisam mogao.. doduse nisam puno puta pokusavao, ali ne znam dal bi ga iakd presao. tnx tu pavle predjoh ga.. sledeca (zadnja) dva su ne previse problematicni, ali u svakom slucaju puuuuno laksi od bunkera

Sabio sam sve nivoe:Klanjanje. Odlično je, baš mi je držalo pažnju. Obzirom da sam jako daleko od 100% svega moguće da će mi i dalje držati,)

Moze pomoc oko nivoa, Takeshi's castle mislim da je tacan naziv, onaj sa nindzama i rotirajucim kolutima po kojima skaces :) Zaglavio sam se juce na delu kada sretnes one dve "nindze". Poveci su, i skacu onako neartikulisano, pa se onda kao smire, pa ponovo skacu, na jednog sam skocio kada je mirovao i ubio ga, e sad drugi se okrenuo naopacke i ne pomera se vise, samo pomera rukama, desno ne mogu da idem, a sa leve strane ima kljuc gore koji ne mogu da dohvatim. Kapiram da treba uz pomoc tog nindze da dohvatim kljuc ali ne mogu da ga dovucem dotle, u cemu je fora?

koliko sam ja razumeo na tom nivou taj kljuc je za score chalenge sta god im to znacilo i iako ga uhvatis nista ne otkljucavas.

A gde da idem onda, desno ne mogu a sa leve strane sam dosao (jedva, kad moras brzo da skaces sa koluta na kolut jer te vrti na vatru )...

Hm, ocigledno onda moram da ubijem ovog drugog pre nego sto se okrene na ledja, jer se okrenuo na ledja i onda mu je baloncic za ubijanje sa donje strane i ne mogu da ga nagazim :)

podseti me na onaj vic za ocigledno, kad uciteljica pita djake da daju primer:
ucenik1: tata je atleticar, mama je plivacica, brat je kosarkas, ja sam fudbaler - ocigledno je da smo mi sportska porodica
ucenik2: tata svira klavir, mama svira violinu, ja sviram flautu - ocigledno je da smo mi muzicka porodica
perica (a ko bi drugi :)): vidim babu jutros nosi novine, ona ne zna da cita - ocigledno ide da se*e :D

enivej, da, ocigledno moras da ga ubijes pre nego sto se okrene da ledja :D .. mada ne znam kako je to uspeo :trust:

Intervju sa Alex Evans-om:

I want to shock you guys with news that you don’t know what’s coming and you’ll be like, “Oh my God, can they do that with LBP?”

http://www.thatvideogameblog.com/2008/12/17/the-gray-carpet-interviews-alex-evans-of-media-molecule/

Btw, izlazi uskoro MGS4 pack, nivoi, sackboyevi i ostale zaebancije. 2.99$ ako se ne varam..

Ovo je stvarno smesna kinta ali opet, nadam se da ce praktikovati i neke besplatne oficijalne nivoe, kad ne moze kreditnom karticom vec moras PSN kartice da kupujes..

Id u qrac sto je ovo dobro! :zgran:

MGS Pack

ifx5wj.jpg

2wfu5og.jpg

imta0w.jpg

95u3p3.jpg

2z3qq79.jpg

10ndyz9.jpg

30a9k76.jpg

34hw8xd.jpg

-A 5th Sackboy costume the Gurlokovich Soldier (see above).
-72 New Stickers
-12 New Materials
-10 New Decorations
-18 New objects
-New background music track
-3 new interactive music tracks
-New Metal Gear Solid themed 'sound object'
-New Plasma Ball 'danger element'
-New Laser Sight 'gadget'
-New functioning Searchlight lamp
-12 new Trophies to unlock
-and best of all THE PAINTINATOR and Paint Switch

With the THE PAINTINATOR you’ll be able to splatter anything that comes between you and the end of any level. Shoot paintballs with the R1 button and using the right stick to aim. Paintballs will hit very weak slap. Shoot ‘Brains’ from a safe distances now and progress thru levels much easier. The Paint Switch, so you can attach it to any object and set it to destruct after being splattered with enough paint. Don't believe us? Check out this video-

http://news.littlebigworkshop.com/e...r-Solid-hits-LBP-for-the-Holidays--1223!.aspx

Naravno i nekoliko MGS4 nivoa uz sve ovo, a dobar fazon je sto i ako nisi kupio pack, mozes igrati online sa onima koji jesu, ne snimaju ti se novi objekti i sve sto pokupis ali sve ostalo sljaka normalno...

ZELIM PAINTINATOR!! :D

Poslednja izmena:
Nije, ali mislim da je/ce svaki DLC biti u svim Store-ovima...

Pa, sta mi to znaci, kad nista ne mogu da kupim sa UK storea?
SCEE sux.

A mislis nema EU PSN kartica pa zbog toga? Valjda ce ih biti, da porucim jednu od 15-ak eura da imam za DLC-ove za LBP.. A EU store je uzas boziji..

Pa, da, o tome pricam.
Karticu nece da prihvate, jer adrese na njoj i na accountu nisu iste, a SCEE nece da pusti u prodaju kartice...
BTW Kad budu kartice pustene u prodaju, bice pustene one od 20 i od 50 evra, kao sto je u Americi.
Steta sto DLC nije region free, mogao bi opusteno da narucim sa play-asia karticu i sa njom da pokupujem sav DLC...

Steta stvarno, ne vidim razlog zasto nije... ali dobra stvar je da oni koji imaju neki DLC (recimo ovaj MGS) mogu da naprave nivo sa svim stvarima koje su dobili u pakovanju, laser beam, pa onda ovaj paint gun (paintinator) itd, i ti mozes igrati i prekopirati taj nivo kod sebe i imati paint gun za sebe itd.. Dakle jedino sto ne mozes ugrabiti za sebe su kostimi i DLC nivoi, koje opet, mozes igrati online sa onima koji imaju..

Izasao 1.07 patch! Nema jos liste kompletnih izmena, za sada sto su neki ljudi primetili je:

-A revised search system including Highest Rated, Newest Levels, Most Hearted and busiest.

-An in-game LBP store containing only a Costumes section at the moment.

5.99$ kostimi i 5.99$ MGS nivoi, stikeri, paint gun i sve ostale *******cije... Idio*i su ako ne izbace EU PSN kartice ili barem nacine DLC region free, kog djavola je zakljucan po regionima?!

Poslednja izmena:
A ovo se ne moze kupiti US PSN karticom, nekompatibilno je sa EU verzijom igre ? Poshto su PSN kartice na ebayu pojeftinile, 50$ se moze naci za 56 :)

Ne mere izgleda..

Kimeeeeeee, ne pratis na casu :d Mozes neke stvari koje nisu region locked, recimo Wipeout HD, kupis USA verziju i opusteno je igras na EU nalogu... a DLC za LBP je Region Locked, dakle odvojen po regijama, kupis nesto sa US store-a i ne vidi ti ga tvoja EU verzija igre, dakle cekaju se EU PSN kartice..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno