ma pokusavali smo vec gruja boris i ja i poludeli i odustali od online-a veceras.. izgirao se sat, dva solo nekih user nivoa i ugasio 🙂
inace, aztec temple je kratak, ali fin.. jes malo kopira zvanicne nivoe, ali dobar je skroz
Uff, nadam se da sad neće biti Goran rekao online ne valja 🙁. Sad vas ima koliko vidim 90% foruma 🙁...
Ja sam primetio da secka i baguje kad si ti online na PSN-u, cim ispise "goran went offline" odma lepo radi 😀 😛
Potreban je patch ko leba...
Naravno, i to ima veze, mislim da mi sa ovim nasim 64kb uploadom ne smemo ni da pokusavamo 4 igraca.. Ali nije samo to problem, Kimi i ja juce uopste nismo mogli da se konektujemo, samo nas dvojica, kazem, gledam po GT forumu, stranci sa sigurno 5-10 puta boljim netom od nas takodje jos uvek prijavljuju da nije sve sjajno i bajno online..
Prebice te Goran 😀 (nije on rekao da mu uopste ne radi, vec otprilike ovako kao sto meni i vecini radi, malo oce malo nece, cesce nece)
Nego jedan svez trach, neko je cuo da ce u ovom patchu sto se sprema biti ubacene i merdevine, veri najs if tru, amirite
Dobro je sto su bar neki uspeli nebi voleo da sam na goranovom mestu da imam lbp a da mi uopste neradi online.
Imaš li ti prekidač? Stisni ga.
Jel radi da dodjem i ja ? 🙂
ej sad sam zavrsio 🙂
Igrao sa akiloneom i pavleom bez problema po prvi put utroje inace🙂
bilo je super ostao bi jos al radim ujutru pozz😉
bilo je dobro 🙂 Jedino boris kad udjes sve pukne 😛 ko da je uklet 😛
Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.
Eto, ko PC ugrači u GTA4 temi što samo raspravljaju koliko frejmova imaju vi ovde kad može da se igra online a kad ne može.. Pih, izem ti Sony.
Sto neprodas sony i kupis xbox?Pih, izem ti Sony.
Da sam neki glavonja kao sto nisam😀
Pih, izem ti Sony.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari